tedyt Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Ale w jakiego moda ty grasz Tedyt ? Do czego ci ten Kret potrzebny ? Przepraszam, nie napisałem- gram w moda Apocalipsis. Zadanie na znalezienie Kreta daje Informator z Baru w zamian za klucz do X18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Kreta znajdziesz w podziemiach Agropromu w kryjówce Striełoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Kreta znajdziesz w podziemiach Agropromu w kryjówce Striełoka. Byłem, żeby raz <_<. Wgrywałem save już od Baru i nic. Kret zapadł się pod ziemię http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif Po paru godzinach grania zainstalowałem fixa do wersjii finalnej- może to coś zepsuło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Kret u mnie spawnuje sie dokładnie tam gdzie wspomniał kobal Ja też wrzuciłem fixa w czasie grania i nie zakładałem nowej gry, chociaż chyba było to już po znalezieniu Kreta, więc wszystko jest możliwe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam:) Nie wiecie Panowie gdzie jest trzeci detektor? Jeden mam z wagonika gdzie w podstawce siedział dezerter, drugi z budynku niedaleko wejścia do schowka Strieloka. Trzeciego nie mogę namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Trzeci detektor jest w bazie wojskowej w budynku sztabu bodajże na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Witam http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif Myślałem, że dam radę już bez podpowiedzi, ale nie....Mam papiery handlarza od Sidorowicza i błąkam się po lokacjach nie wiedząc co robić i z kim gadać <_< W PDA żadnych podpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Powinieneś iść na Radar i tam odszukać dowódcę grupy Apokalipsa.Znajdziesz go najpewniej w X10 , zagaduj do każdego na dole aż trafisz na właściwego.Po rozprawie z Apokalipsą idziesz do Woronina a on ci powie co dalej. Na twoim miejscu nałożył bym sobie spolszczenie , może ci wejdzie zapis i będziesz miał po problemie.Jeśli nie wrócisz do starej gamedaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Gdzie szukać ciał stalkerów z zadania Ducha..Jantar.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Masz szukać nie stalkerów a zombi.Przeszukuj trupy po kolei to trafisz. Dwa leżały mniej więcej w okolicach wejścia na teren bunkra naukowców , ale na zewnątrz jeszcze.Trzeci chyba przy drodze do x16 po prawej stronie drogi od strony kotlinki z obozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 To już spolszczenie wyszło, a ja żem się nie zorientował. Muszę to nadrobić! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Powinieneś iść na Radar i tam odszukać dowódcę grupy Apokalipsa.Znajdziesz go najpewniej w X10 , zagaduj do każdego na dole aż trafisz na właściwego.Po rozprawie z Apokalipsą idziesz do Woronina a on ci powie co dalej. Na twoim miejscu nałożył bym sobie spolszczenie , może ci wejdzie zapis i będziesz miał po problemie.Jeśli nie wrócisz do starej gamedaty Tak właśnie robiłem- na dole było tylko dwóch -żaden nie chce ze mną rozmawiać. Próbowałem tego chyba ze wszystkimi z grupy na Radarze. Zawsze ten sam dialog Co nowego w Zonie?- Na razie. I tak ze wszystkimi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Patrz uważnie na minimapę czy nie zauważysz kropki oznaczającej trupa.Powinieneś go znaleść w ostatnim pomieszczeniu z wyłącznikiem Mózgozwęglacza.Całkiem możliwe że dowódca ci zginął , w końcu w X10 grasują pijawki.Jeśli będzie kropka a nie będzie ciała to wyjdź z labu i wejdź jeszcze raz.Zadanie zaliczy się jak przeszukasz ciało dowódcy.Jeden problem że Apocalipsa pozostanie neutralna a ty pozostaniesz handlarzem.Z Apokalipsą bardzo łatwo przywrócić stan rzeczy po prostu samemu zaczynając rozróbę.Zmiany frakcji dokonasz u Geni Hakera w Barze jeśli wcześniej znalazłeś jego laptopa.Ewentualnie z tokiem gry Doktor sam zaproponuje przystanie do Poszukiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Patrz uważnie na minimapę czy nie zauważysz kropki oznaczającej trupa.Powinieneś go znaleść w ostatnim pomieszczeniu z wyłącznikiem Mózgozwęglacza.Całkiem możliwe że dowódca ci zginął , w końcu w X10 grasują pijawki.Jeśli będzie kropka a nie będzie ciała to wyjdź z labu i wejdź jeszcze raz.Zadanie zaliczy się jak przeszukasz ciało dowódcy.Jeden problem że Apocalipsa pozostanie neutralna a ty pozostaniesz handlarzem.Z Apokalipsą bardzo łatwo przywrócić stan rzeczy po prostu samemu zaczynając rozróbę.Zmiany frakcji dokonasz u Geni Hakera w Barze jeśli wcześniej znalazłeś jego laptopa.Ewentualnie z tokiem gry Doktor sam zaproponuje przystanie do Poszukiwaczy. Nie ma trupa, nie ma kropki. Może wcześniej powinienem z kimś porozmawiać, bo w PDA nie mam żadnych zadań? Rozmawiałem tylko z doktorkiem koło Petrenki i z Sidorowiczem, który dał papiery, ale żadne zadanie nie pjawiło się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 To coś masz źle.powinieneś mieć zadanie mniej więcej jak pamiętam , zbadaj bunkier Apokalipsy , coś w tym rodzaju.Dokładnie to wieczorem dopiero ci powiem.Całe zadanie powinno wyglądać tak. W X18 wybijasz Apokalipsę i znajdujesz walizke z dokumentami z walizką idziesz do kabla , potem do barmana i na końcu dajesz ją woroninowi. ten każe ci przyjść za chwilę, w miedzyczasie dostajesz sms od charona wracasz do woronina , on ci mówi co znalazł w walizce , uaktywnia sie zadanie zbadaj bunkier. Idziesz przesłuchać doktorka , potem do Sidorowicza i potem na radar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 U mnie Kabel leży martwy w Barze z Czarną Duszą :D Od kogo mam dostać zadanie zbadania bunkra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Od Woronina.Oddajesz mu walizkę i po chwili wracasz jeszcze raz do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Jeśli jest to zadanie poboczne, to zrobię może później..Na razie mam nową zagadkę. Zjednoczyłem ugrupowania i Charon kazał mi przekazać doktorowi żeby stalkerzy przenieśli się na CEA. Problem w tym, że nie mogę znaleźć doktora. W schowku go nie ma. Zespawnował się za 3-cim podejściem w podziemiach:) Był finałowy szturm- i co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Wychodzisz z elektrowni i na Czarnobylu odszukujesz dowódcę poszukiwaczy , zamieniasz z nim parę słów i możesz iść na Kordon zakończyć grę. U Woronina będzie jeszcze jedno zadanie na po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Skończyłem. Dzięki Kobal za podpowiedzi ;) I znowu nie ma w co pograć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ja jestem w połowie tego moda, powiem wam że jest nawet ciekawy dzięki nowej fabule tylko problem w tym że dość łatwy. Tedyt jak to nie masz w co pograć ? tyle modów spolszczonych czeka abyś je pobrał ^ ^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assassing Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Mam pytanie czy tylko ja nie mogę pobrać spolszczenia czy inni też tak mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Pobieralnia jest wyłączona jutro będzie działać ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ja jestem w połowie tego moda, powiem wam że jest nawet ciekawy dzięki nowej fabule tylko problem w tym że dość łatwy. Tedyt jak to nie masz w co pograć ? tyle modów spolszczonych czeka abyś je pobrał ^ ^ no tak, tylko że już wszystkie przeszedłem :) Czekam na Lost Alpha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Pobieralnia została poprawiona nie powinno być już problemów z pobraniem spolszczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi