Nabój Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Hej jakie były wasze ulubione miejsca w, których spędziliście więcej czasu zanim ponownie wyruszyliście w podróż? Ja trochę posiedziałem w kordonie przy ognisku i gitarce Edytowane 2 Lutego 2017 przez Ranger801 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Jak dla mnie wszystkie miejsca w Stalker Clear Sky są super i klimatyczne. Ale ogólnie to najwięcej czasu spędziłem na Wysypisku , Bagnach i Kordonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Mody + podstawki: Zew - wieża koło stacji, nikt i nic nie jest na tyle głupi/e by wieżę zaatakować. Cienie - agroprom bazy + poziemia Niebo - rudy las chata leśnika - spanie, bimber, opowieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 "Cień" - Dolina Mroku - baza Bandytów "Czyste Niebo" - Limańsk, anteny. "Zew Prypeci" - Stacja radarowa Krąg - podziemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 "Cień" Rostok (Bar 100 radów, Arena). "Czyste Niebo" Czerwony Las (Chata leśnika). "Zew Prypeci" Zaton (Oczyszczalnia). Panie @cichy czy ta stacja nie nazywała się Krug? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 @Wujek Jar krug po polsku to okrąg, krąg. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 " Niebo " Magazyny Wojskowe ( wioska ) " Cień " Wysypisko ( cała lokacja ) " Zew " Wschodnia Prypeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaxisPl Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) W "Cieniu" bar 100 radów, a w "Niebie" baza stalkerów na Agropromie. Edytowane 2 Lutego 2017 przez Ranger801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mestrux Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Witajcie Stalkerzy! Obecnie przesiaduje sobie we Wschodniej Prypeci no ale często lubię wracać do Baru lub do jakiegoś laboratorium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) ChaBoyyHD Co to za mod bo zach. Prypeć jest przed Prypecią - cienie i jest tam Bar natomiast wsch Prypeć jest za Prypecią - zew i nie ma tam baru, chyba, że mod z dodanymi lokacjami. Edytowane 3 Lutego 2017 przez vidkunsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A ja tam kocham wszystkie lokacje :3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nabój Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Widzicie jak fajnie pogadać o takich rzeczach ? podzielić się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 11 godzin temu, WujekJar napisał: Panie @cichy czy ta stacja nie nazywał Tłumacze popełnili wiele gaf. Tłumaczenie udostępnione przez @Trikster poprawiło to. Taka ciekawostka: most Przeobrażenia Pańskiego to prawidłowo most inżyniera Preobrażeńskiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Dobrze jest wrócić... to jest moje ulubione miejsce - wśród was, moi drodzy stalkerzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 I moje też Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 "Najmusy" - nikt nas nie lubi, każdy potrzebuje, więc jak się jakiś nieborak poczuje pewnie w "swoim ulubionym miejscu" to my już jesteśmy z kwitem w "kiermanie" i szur-szurem lub RT-20/30 w ręku, na pozycji - i niech obawia się się tego czego nie zna i nie wie - Tam gdzie my, tam bezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Moje ulubione miejsca zaczynają się tam, gdzie jest start moda, a kończą tam, gdzie po wykonaniu ostatniego zadania, mogę zobaczyć napisy końcowe. O wiele łatwiej byłoby mi wskazać lokacje których nie cierpię. Jedną z nich jest pieczara, otchłań, różnie w modach nazywana. I to bez względu czy trzeba ją pokonać całą, czy wybrany do gry jest tylko jej fragment. Raz, że ze Strefą ma ona niewiele wspólnego, a dwa, że jest wybitnie niedopracowana. Tylko w jednym modzie, tytułu już nie pamiętam, autor moda zadał sobie trud takiego pokolorowania jej, że poruszanie przestało być chodzeniem po omacku. Za to inny, puścił nas po niej w kompletnej ciemności (Upadła Gwiazda) pomiędzy niewidocznymi anomaliami i tylko ich znaczniki na minimapie pozwalały na pokonanie dłuuuugiej drogi. To samo z tymi niewidocznymi drabinami, dziurami w spągu powodującymi przenoszenie pomiędzy poziomami jaskini. Dla mnie jest to lokacja nie z tej bajki. Może do takiej o greckich mitach. Jest jeszcze kilka "leśnych" lokacji, na których rzadko coś się dzieje, za wyjątkiem rozmnożonych do przesady anomalii i szalejących mutantów. A nas na nich czeka przeważnie tylko przejście z jednego końca na drugi. Tak że, @Nabój , zmień tytuł tematu, dodając do niego " i nie lubiane", wtedy wypowiedzi będą szersze i szczersze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ja kocham samotne wędrówki po Generatorach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mestrux Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) @vidkunsen Witaj mod na jakim obecnie gram jest to Call of Chernobyl no a na tym modzie znowuż są lokacje z każdego Stalkera Pozdrawiam. Edytowane 4 Lutego 2017 przez ChaBoyyHD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Pozdrawiam i polecam inne mody z wieloma lokacjami, może klasyk - Tajne tropy/ścieżki 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nabój Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) @kondotier tematem tego postu są lubiane miejsca a nie nielubiane kogo obchodzą miejsca których nie cierpisz Nie czytasz ze zrozumieniem cytuje '' O wiele łatwiej byłoby mi wskazać lokacje których nie cierpię. '' Edytowane 6 Lutego 2017 przez Nabój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi