3OM6AKAH Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 W dniu 13.04.2019 o 20:46, Ignachinio napisał: mam nadzieję, że dzięki mojej ale i paru innych osób recenzji nikt więcej nie skusi się na tą wątpliwą przyjemność grania w to coś. Płonne nadzieje. Stało się wręcz na odwrót - Twoja recenzja ostatecznie zachęciła mnie do sprawdzenia tego moda. No cóż, mod rzeczywiście porywający nie jest - doskonale rozumiem, że mógł się nie spodobać czy rozczarować - ale mieszanie go z błotem to gruba przesada. Mi osobiście grało się całkiem przyjemnie i bezproblemowo (bez wylotów, zwiech i innych takich historii). Reasumując : W dniu 13.04.2019 o 20:54, Sierioża napisał: Mod jak mod, nie jest to górnolotna przygoda, ale jako przerywnik między większymi pozycjami sprawdza się w sam raz. Nic dodać, nic ująć... W dniu 13.04.2019 o 10:17, Ignachinio napisał: Niestety mod wykonany katastrofalnie, zadania robione na kolanie. To chyba miałeś jak dotąd szczęście i nie trafiłeś na prawdziwe "perełki"... Tytułów nie podaję, bo granie w te mody może zostawić trwałe ślady na psychice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Gdy rozpakowuje moda to takie coś się pokazuje, co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 @cez137 masz uszkodzone archiwum, pobierz jeszcze raz albo zassij z innego źródełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) @tom3kb a jest inne źródełko? bo na ap-pro jest to samo co tu, pomogło powtórne pobranie. Edytowane 11 Listopada 2019 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Cez137: Скачать .torrent : https://torrentred.games/load/shuter/3255-stalker-voley-sluchaya.html Скачать : http://mygamesrus.ru/stalker/3281-stalker-cop-voley-sluchaya-2017-by-siriys2012.html http://postap.ucoz.ru/load/drugie_postapokalepticheskie_fajly/mody_s_t_a_l_k_e_r_zov_pripjati/s_t_a_l_k_e_r_zov_pripjati_volej_sluchaja/86-1-0-576 Na dole strony, repak, torrent i solucja: https://stalkerportaal.ru/load/zov_pripjati_novyj/zov_pripjati_repack/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_volej_sluchaja_1_6_02_2017_repack_rus_ot_serega_lus_obnovlen_ot_14_03_2017/135-1-0-2560 Oraz na stronie naciskasz скачать: https://www.playground.ru/files/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_volej_sluchaya-151314/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 @vidkunsen dobra już to ogarnąłem, zacząłem w to grać i pomimo najniższego stopnia trudności "nowicjusz" mod jest nawet trudny, wszędzie pełno niewidzialnych anomalii/radiacja, wytrzymałe mutanty do tego jest ich sporo, nawet kilka ślepych psów potrafi zabić, hmm? fajna oprawa graficzna, zielono bardzo, nie wiem za bardzo na czym polegają te modyfikacje broni/pancerzy bo kazałem sobie tłumik na kałacha i psi ochronę w hełm a tego nie ma...i kasy za to też. powiem Wam że tak po kilkunastu minutach grania doszedłem do wniosku że będzie nad czym posiedzieć i nad czym się pogłowić. Pomimo tego że mod jest w miarę świeży to chodzi mi na moim tosterze na dynamicznym oświetleniu i nawet nie laguje, hmm? a to ciekawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 @cez137 ani się nie pogłowisz, ani nie posiedzisz mod jest krótki, że raz dwa i zobaczysz koniec, także kasy nie chomikuj jak uznasz, że coś ci potrzebne to kupuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) @vidkunsen Witam czy da się zwiększyć pojemność magazynka w tym modzie i jak to zrobić . Robiłem przez ammo_mag_size i wywalało do windy. Edytowane 11 Listopada 2019 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 @kanon1022 Tak jak wyżej napisał @tom3kb, szkoda zachodu z kombinowaniem, dla tak krótkiego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Kanon1022 - nie pamiętam, nie wiem, nie jestem techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 A walk w tym modzie z tego co pamiętam jest tyle co kot napłakał, trochę można popykać do mutantów i parę strzelanin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 @kondotier Oki dzięki ,ale teraz gram O.P 2.1 I taka mała odskocznia by się przydała. Gram też w CoC jak możesz to coś podpowiedz z tymi magazynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 @kanon1022 Aby coś doradzić, musiałbym najpierw moda wsadzić na komputer. Spróbuj zapukać do @Junx , bo on w tym grzebie i na pewno zna rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 @kanon1022 a u technika próbowałeś? tam ma trochę tych opcji, powinien mieć i magazynek + 10 ale nie pamiętam czy nie trzeba mu czasem narzędzi do tego znaleźć A tak apropo, gdzie są te narzędzia wszystkie konkretnie? wiem że jedne w szkole zdaje się z tego co pamiętam, znacznik pokazuje dokładne miejsce czy "na Wojtkowe oko?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 A są tutaj, dwa miejsca. https://www.youtube.com/watch?v=pqjBjZyxgBg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 12 godzin temu, kanon1022 napisał: jak możesz to coś podpowiedz z tymi magazynkami O jaką broń konkretnie Ci chodzi? Zwiększyłem pojemność magazynka tak jak Ty poprzez ammo_mag_size dla AEK i PM, wszystko jest w porządku, broń strzela, zabija i nie mam wylotów. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 ...i kolejny modzik pyknięty, kilka szybkich szotów Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) @gawron Witam , mnie właśnie aek. , i pm wywala ,ma może ktoś cały folder wepons bo w moim jest tylko kilka broni. Edytowane 14 Listopada 2019 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 @kanon1022. Ten mod w odróżnieniu od innych wykorzystuje niewiele modeli broni. W paczce jest cały folder ze zmianami w AEK i makarov. weapons.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi