Gość Diegtiariow Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 @kubastalker123 Z tego co pamiętam, to hasło dostaniesz (a raczej PDA z hasłem), kiedy zrobisz zadanie na łącznika SBU na Jupiterze. Będziesz musiał go odbić i jeden z liderów najemników będzie go miał w ekwipunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 odbiłem już zakładnika ale zapomniałem o haśle ktoś przypomni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 @kubastalker123 Może "ostatnia paróweczka hrabiego Barry Kenta"? Jednakże lepiej byłoby posiadać to PDA i z nim wejść na bazę najemników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 no to jednak będzie argument ołowiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 @kubastalker123 Coś mi się widzi, że siłowe rozwiązanie nie da wyniku. Po to zrobiono myk z hasłem. Ale spróbować możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cogito Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Hej, jest gdzieś jakiś inny link do pobrania samego moda niż Yadisk (na którym już nie ma pliku) i Unibyte? Przy Unibyte po 11h ściągania (Net 40mb, bo wciąż czekam aż mi podłączą światłowód) wywaliło mi error. Jest jakaś alternatywa? Torrent albo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 @Cogito jeszcze repack na kilku stronach https://m.vk.com/wall-79956217_58001 Ale nie wiem w jakiej on jest wersji i czy dla pewności nie trzeba będzie po kolei na niego wrzucać fixów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam czy ktoś pomoże z tym błędem FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 502 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'rx_attach_bandage'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report stack trace: 0023:69737365 nvd3dum.dl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 @suchyyy1 komuś pomógła reinstalacja moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 @tom3kb ok a czy ktoś da radę odświerzyć linki do samego moda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Suchyyy1: http://www.unibytes.com/WhlUyIM9W9QLqw-Us4P3UgBB https://yadi.sk/d/3pvUIb4K3GnBec https://stalkerportaal.ru/load/zov_pripjati_repack/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_sgm_2_2_lost_soul_2_2_2015_2017_repack_rus_ot_serega_lus_obnovlen_ot_18_04_2017/135-1-0-2568 https://gk-stalker.xyz/games/call-of-pripyat/865-sgm-22-lost-soul-final.html http://stalker-gaming.ru/load/torrent_mody_stalker/skachat_torrent_mody_zov_pripjati/sgm_2_2_lost_soul_final_torrent_ot_serega_lus/37-1-0-4307 Mod, fiksy i inne takie tam duperele: https://stalkermod.ru/MODYI-Zov-Pripyati/sgm-2-2-lost-soul-final.html 4307_SGM_2.2_Lost_So.torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Ale linki przecież działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 @tom3kb tak przepraszam. Po ponownej instalacji na rus wersji się uruchamia zobaczymy teraz ze spolszczeniem jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Witam znowu mam problem. Pobrałem samego moda postawiłem na Zew Prypeci pograłem 2-4 godziny. Dziś wróciłem z roboty myślałem pogram troszkę uruchamiam grę a tu psikus. Ktoś poradzi na ten błąd. FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 502 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'rx_attach_bandage'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 @suchyyy1 brakuje ci sekcji odpowiadającej za przedmiot (bandaż), która jest częścią dodatku AI Additions (część repacka). Jeśli go nie zainstalowałeś lub grasz na zapisie, na którym wcześniej miałeś zainstalowany ten dodatek, a później do odinstalowałeś, to będą pojawiać się takie błędy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 @Anton Gorodecki Właśnie po graniu nic z grą nie robiłem. postawię moda już 4 raz i zobaczymy , ale repack rus bez spolszczenia uruchamia sie od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 47 minut temu, suchyyy1 napisał: ale repack rus bez spolszczenia uruchamia sie od razu W takim razie trzeba zadać sobie pytanie czy spolszczenie zostało dostosowane do wersji repack podanej w #1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 W większości przypadków spolszczenia robione są pod polskie wersje gry. @suchyyy1 zainstaluj sobie moda z fixami i spolszczeniem na polski Zew Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 W 2019 ogrywałem tego SGM-a na wersji samodzielnej i nie miałem żadnych ( większych ) problemów, bo dotarłem do Prypeci. Potem grę przerwałem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 @tom3kb tak posiadam polską wersję gry GOG nie wiem czy to ma znaczenie, ale gra o dziwo działa dobrze tyle że nie ma polskich dialogów. to nic dam radę. Pytanko do wszystkich, a raczej 2. 1-mam zwykłe exo i Azot nie może zrobić serwo bym mógł biegać da się z tym coś zrobić. 2-czy w grze jest tylko 1 rodzaj exa jeśli nie jak je zdobyć. Za wszelkie informację będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Godzinę temu, suchyyy1 napisał: @tom3kb tak posiadam polską wersję gry GOG nie wiem czy to ma znaczenie, ale gra o dziwo działa dobrze tyle że nie ma polskich dialogów. to nic dam radę. Trzeba by poczytać na gogu jakieś readme odnośnie wersji językowych bo mogą być polskie napisy ale lektor M.Utta wycięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 cześć ogólnie to zrobiłem wszystkie misje z Zatonu w modzie SGM 2.2 i znalazłem plecak do którego potrzeba jakiegoś kodu znajduję się on obok pogłębiarki na zatonie w kabinie jak się wchodzi na tą pogłębiarkę. żadnej misji nie miałem o tym plecaku a bynajmniej o tym niewiem. i czy do niego jest jakaś misja czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The oofed one Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Ma ktoś działający link do moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 @The oofed one Trzymaj. https://disk.yandex.ru/d/tz1s2LM-bTtDZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The oofed one Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 8 minut temu, wariat napisał: @The oofed one Trzymaj. https://disk.yandex.ru/d/tz1s2LM-bTtDZ Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi