kondotier Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Tym razem to nie urodziny forumowicza, ale naszego forum. Ujrzało świat internetowy 7 lat temu i służy wielu pokoleniom aż do dzisiaj. Życzmy sobie, aby przetrwało jeszcze wiele lat i dawało radość i pożytek. Za jego pomyślność, wznieśmy toast. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 ŁAŁ to już tyle lat? Wszystkiego najlepszego forum :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 7 lat na dobry początek , później będziemy i nasi następcy obchodzić już tylko wielokrotność tych siódemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Mam nadzieję na chociaż drugie tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Zleciało i to nie wiadomo kiedy. Najlepsze forum w Polsce i skarbnica modów w języku polskim. Cieszę się że mogę tutaj pisać a i troszkę modów też opisałem gdy byłem opiekunem. Sto lat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jak to na grzybkach czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Nikogo oprócz nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Pomyslności . ViVat!!! Ciesze sie że to Forum istnieje i zyczę Mu jak najlepiej . Chociaz - de facto - winienem napisać - życzę Wam drodzy Opiekunowie i Userzy. Bo to wy tworzycie te stronę, i poprzez swoje działanie prowadzicie Nas przez Universum Stalkera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Czas płynie nieubłaganie, wielu wspaniałych ludzi tutaj poznałem z którymi dzielę swoją pasję. Wielu z różnych powodów nie ma tutaj teraz z nami. Czasem powodem była złość, czasem bezsilność. Czasem poczucie straty, czy krzywdy, faktycznie zaznanej czy też wyimaginowanej. To ludzkie. Nie da się każdego zadowolić bo będzie to sztuczne i nieszczere. Dlatego z mojej strony, życzę, by każdy Użytkownik miał poczucie, że jest potrzebny i jest częścią Forum, które tworzymy wspólnie. Wszystkiego Najlepszego . Ps. Oby tych specyfików nigdy Wam nie zbrakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Parafrazując kolegę @boberm forum to wy Użytkownicy wy je tworzycie więc wam życzę wszystkiego najlepszego w waszym życiu i dalszego naszego wspólnego istnienia razem na naszym forum.Podziękowania dla ojców założycieli tych obecnych i nieobecnych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Tak, leci ten czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 A no leci. Mnie minie niedługo 3 lata, a mam wrażenie jak by to było wczoraj. Dla mnie StalkerTeam to grupa pasjonatów, którzy potrafią każdy, najdrobniejszy problem rozwiązać i przedstawić w sposób zrozumiały dla wszystkich. To grupa osób, która pochyli się nad każdym kto potrzebuje pomocy. I to jest dla mnie sedno tego forum. Pomoc. Bo każdy kto gra wie, że czasami wystarczy słowo, dwa aby problem z którym nie dajemy sobie rady, stał się jasny i zrozumiały. Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Mi stuknęły 2 lata na forum, a zdaje się jakby to było od 2010... W dobrym towarzystwie czas szybko leci ;). Oby tak dalej nam się wiodło, a nawet lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Kolejnych siedmiu lat, szanowne forum ST. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 @pacjent1972 tylko siedem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 No, mi niedługo 4 lata na forum stuknie, jak to leci :3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi