tybet64 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Cytuj Dnia 23.08.2017 o 09:21, kazik napisał: Co do drogi do Czerwonego Lasu dostajesz ją od Kła w Barze siedzi przy ognisku. Żeby o tym chciał gadać trzeba wykonać zadanie dla Swibłowa na Bagnach na PKM potem pojawi się Dan który wspomni o Kocie też na Bagnach i przejście do Czerwonego Lasu to jest nitka zadań właśnie dla Kota. Wszystko zrobiłem dla Kota i kazał pogadać z Zacharem a ten burak tylko"przyjdź później". Jeszcze teraz dostałem od Kostii zadanie na schowek w Starej Wsi i też stoję. Do tego dla doktorka z Warlabu mam znaleźć 10 Brukowców . Mam 3 , tyle znalazłem przez całą grę. Jak czytałem w RUS poradniku miałem mieć jakiś tekst na Jantarze o jakiegoś Prizraka.Znalazłem dla Krugłowa jego plecak ale dalej nic o tym Prizraku nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Poczytaj POLSKIE poradniki. Oczywiście, są zmiany, ale 95% pasuje : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Dzięki, zobaczymy. Brukowce znalazłem ale 40 PDA to będzie trwało. Edytowane 1 Września 2017 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Gdzie jest maskujący egzoszkielet dla woronina? Mówił gdzie szukać ale zapomniałem i jestem w kropce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 @Zwinny- o ile dobrze pamiętam - lokacja ATP - baza banditen - budynek z "barem". Po drabinie na poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 @Zwinny tu polecam sprawdzać sobie http://www.amk-team.ru/forum/topic/13478-gid-po-narodnoy-solyanke-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Gdzie znajduje się ultradetektor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalosiu69 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Otrzymałem zadanie na odnalezienie tego schowka . Jednak jako pierwszy pokazał się schowek na Agro a dopiero po zaniesieniu wymaganych artów Barmanowi i zaniesieniu pozytywnej odpowiedzi do Krysiuka aktywował się schowek w DM . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) apg2312. Dzięki trochę pomogło. Nie wiem co zrobiłem ale Jakut znowu ze mną rozmawiał i udało się ruszyć do przodu. Tylko jest problem brakuje mi jednego brukowca i jednego "Wychłopa". Ganiam jak głupi , biorę każde zadanie ale nikt mnie nie chce "odpowiednio" wynagrodzić. Edytowane 9 Września 2017 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 26 minut temu, tybet64 napisał: Tylko jest problem brakuje mi jednego brukowca i jednego "Wychłopa". Ganiam jak głupi , biorę każde zadanie ale nikt mnie nie chce "odpowiednio" wynagrodzić. W pobieralni jest spawner trochę spolszczony przeze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Pierwszy schowek Kostii, pisze niby, że na młynie, ale przeszukałem cały i nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 @Fr0zeN Tutaj Spoiler Tylko ja musiałem strasznie dużo nacelować się myszką żeby go otworzyć-trafić w punkt, na niskim przysiadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Schowek Kostii w lab. X-18 jest m.in. w sali z pseudogigantem. Czy komuś udało się go otworzyć ? Proszę o jakiś plik z modem na otwieranie schowków i branie przedmiotów z dalszej odległości lub o instrukcję, który z plików edytować i jak aby taki efekt osiągnąć. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez mirzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 37 minut temu, mirzal napisał: Schowek Kostii w lab. X-18 jest m.in. w sali z pseudogigantem. Czy komuś udało się go otworzyć ? Proszę o jakiś plik z modem na otwieranie schowków i branie przedmiotów z dalszej odległości. Nie wiem czy jest taki plik... W każdym razie gdy otworzysz YT i wkleisz w wyszukiwanie народная солянка + объединенный пак 2 тайник кости в Х18 będziesz miał dużo filmów na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Dzięki kazik za odpowiedź. Taka modyfikacja na pewno jest - była wykorzystana chyba w NS-OP2 w niektórych zadaniach. Ok. problem rozwiązany - do schowka należy podchodzić "z boku" a nie "od gór" jak w poradniku ГИД по Народной Солянке 2016. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez mirzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 17 minut temu, mirzal napisał: Dzięki kazik za odpowiedź. Taka modyfikacja na pewno jest - była wykorzystana chyba w NS-OP2 w niektórych zadaniach. Sorry już mi się mylą posty i podałem Ci namiary na schowki Kosti właśnie z OP-2. Jeśli chodzi o moją pomoc najlepiej zawsze jest wystawić posta sprzed problematycznego zadania i mogę u siebie sprawdzić bo mam postawione NS2016 i NS-OP2. Schowki Kosti akurat tu i tu w X-18 są w tym samych miejscachhttps://www.youtube.com/results?search_query=тайник+кости+в+х18+народная+солянка+2016 Grałem w oba mody i znam je dosyć dobrze ale takiego pliku nie znam. Jedyne co mi się kojarzy to parametr radius który określa z jakiej odległości pokazywane są przedmioty ale czy o to chodzi ? Podsumowując jak chcesz wstaw sejwa jutro sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Nie mogę namierzyć jednego schowka. Mam taką wskazówkę-szukaj na CEA-1 w żelaznym złomie ,którego strzeże nieboszczyk .Znajdziesz to czego tak długo szukasz. Dwa razy obszukałem wszelkie żelastwo z trupami i nie znalazłem . Prośba o jakieś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 @Akron1112 To jest wrak samochodu koło popiersia Lenina jeszcze przed przekroczeniem bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jeżeli chodzi o tego Ziła,co stoi w rogu to nic nie znalazłem,obszukałem jeszcze dwa autobusy i jeden wrak za czołgiem Może położene schowka jest losowe, jakby co szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 A jak nazywa się zadanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 @Akron1112 - Jeśli to szukanie schowków Charona, to obejrzyj filmik, sam początek. https://www.youtube.com/watch?v=oj4sGVj2AdA A tu dalszy ciąg, jak jeszcze nie byłeś na CEA2 https://www.youtube.com/watch?v=mU7bVOk845c Ten schowek za Leninem w samochodzie osobowym to całkiem inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Dzięki za ten filmik,szukałem koło tej sterty rur,ale był dobrze zamaskowany. Z następnymi schowkami Harona chyba już nie będzie takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yemeth666 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Czołem Bratwa. Nie orientujecie się gdzie są kolby do pompy infuzyjnej? W grze dostaję cynk, że na radarze. W poradniku z AMK mowa o magazynach wojskowych. Tu i tu szukałem, ale bez specjalnego sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 @yemeth666 https://www.youtube.com/watch?v=L0n7gg0LqJY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yemeth666 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 A żeby ich tak burer zza krzaka.... Dzięki Kondotier. Za cholerę bym nie wpadł na to, żeby tam szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi