bolo Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witam, chyba będę musiał zakończyć moda dla tergo, że dopadła mnie dziwna przypadłość wykończyłem Złośliwego i jego ferajnę i nic, kaput a na filmie przychodzą esemesy i trzeba iść do Zakładu Utylizacji. Wczytywałem sejwy różne i nic, może ma ktoś sejwy z tego etapu to bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 @bolo do mnie sms-y przychodziły zawsze z pewnym opóźnieniem (do 1 min) w porównaniu z filmami Syrriusa. A może idź do Zakładu i zobaczysz co będzie. Ja nie raz zmuszałem skrypty do prawidłowego działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Mam problem - W podziemiach agropromu powinny leżeć dokumenty nr 2 dla akima a konkretnie na rurach gdzie lata elektra, problem w tym że u mnie ich tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 pod zwalonymi schodami - trzeba się troszke ponachylać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 @Zwinny Coś pomerdałeś. Jeśli dokumentów nie będzie w zaznaczonym miejscu, to pokręć się po okolicy - u mnie zadziałało, bo na początku też nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 @bolo - spróbuj na tym save. Złośliwy zlikwidowany, SMS przyszedł. 124 wolaja do oczysz.dds 124 wolaja do oczysz.sav W plecaku kupa sprzętu. Schowki w Barze i na MW oznaczone GPS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Kolejny raz mnie wyciągasz z opresji, bardzo bardzo serdecznie dziękuję, gram dalej, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Wie ktoś gdzie znajduje się torba dla sacharowa? W pda jest napisane jedynie że sacharow przesłał mi współrzędne, problem w tym że takowych nie widzę :E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Wchodzisz na CEA, przechodzisz przez bramę już na teren samej elektrowni i skręcasz w lewo. Dochodzisz tutaj i znajdujesz torbę, tylko uważaj na BTR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arc Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Panowie zadanie Kota z odszukaniem Monolitowców na Bagnach. Nie ma ich na żadnym z zaznaczonych punktów. Jakieś pomysły? Może ktoś zna nazwę, albo co zawiera notatnik który mam przy nich znaleźć, to spawner pomoże. Edit: Nieakualne, znalazłem jedngo martwego z notnikiem. Ciało ukryte w trawie... Edytowane 24 Września 2017 przez arc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirecki Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Panowie potrzebna mi jakaś wskazówka na detektor dla myśliwego na Zatonie. Biegam po tych jaskiniach i jakoś go nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 @Mirecki - od 11 min. https://www.youtube.com/watch?v=I7zsUL-FX3o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arc Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Witam czy mozna zabić grupę Czachy przy pomocy Maksa nie narażając się Powinności? Czy zablokuje jakieś kwesty? Edytowane 26 Września 2017 przez arc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 sami się powybijają nawzajem, nie rób nic, obserwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Siema, postanowiłem wrócić do świata modów. A tu widzę nowa NS jest. Krótko i na temat aby nie przedłużać. Czym to się różni od OP-2? Czy to ten słynny zapowiedziany mod OP-2.1 czy to jeszcze ni to? Dużo jest nowych zadań? Wiem czytałem opis.. moda ale chciałbym usłyszeć opinie graczy. Czy jest sens w to grać? Czy czekać na kolejną wersję OP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 2 minuty temu, Ignachinio napisał: Czym to się różni od OP-2? Poczytaj wcześniejsze strony. Przede wszystkim stopniem skomplikowania - OP-2 był skrojony pod masochistów z chęcią dodatkowego zgnojenia się ciągłym padaniem jak mucha Ta wersja jest bardziej przystępna. I nie jest to OP-2.1, ten dopiero powstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arc Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Mod jest świetny, gram już kilkadziesiąt godzin i bugów jak na lekarstwo. Wyloty są bardzo rzadkie [na 1.0004 i Statycznym]. Polecam zainstalować spawner i wyłączyć Godzine Grozy w opcjach Soli by cieszyć się bezproblemową grą. Poziom trudności jest raczej dobrze wyważony z małymi wyjątkami. "Rzadkie schowki" trochę go zaburzają za bardzo ułatwiając grę end-gearem we wczesnych etapach gry, chociaż z drugiej strony niektóre mutanty wydają się zbyt silne [Elektryczne pijawki i Bibliotekarz którego spotkałem w liczbie 1 na bagnach i byłem w stanie zabić tylko dlatego, że obok stała wieża z której zrzuciłem 20 granatów] Mnóstwo contentu, w wiekszości ciekawe zadania[chociaż targanie 30kg skrzynek przez 4 lokacje irytuje], tony nowych lokacji [niektóre niestety niedopracowane]. Nic tylko grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Najgorsze są schowki typu znajdź teczkę albo schowek bandytów, na prawdę twórcy tak to chowają że czasem nie idzie tego w żaden sposób znaleźć, a jak już obejrzysz poradnik na youtube to się okazuje że trzeba skakać po ścianach albo łazić pod samą elektrownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arc Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Do videoporadnika zajrzałem chyba raz, a byłem juz w elektrownii. Skakania po ścianach jest bardzo mało w porówania z OP-2, wiekszość itemów questowych leży spokojnie na ziemi. W dziale poradniki jest link do strony AMK gdzie na jednej stronie jest wiekszość informacji co gdzie znaleźć i jak wykonać questy jak się pogubimy. Wystarczy wrzucić w translator i żadne videoporadniki nie są potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 9 minut temu, arc napisał: Skakania po ścianach jest bardzo mało w porówania z OP-2 To akurat nie ma porównania, bo w OP-2 nie raz i nie dziesięć trzeba było w jakiś absurdalny sposób wychodzić poza mapę i szukać dziwnych rzeczy w dziwnych miejscach. Tu wszystko jest, jak na Stalkera, realistyczne. I zgadzam się, że poradnik z AMK wystarcza w zupełności, ale jednemu się lepiej czyta, a drugiemu ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Mam pytanie czy soljanka będzie kiedyś przeniesiona na x-ray 1.6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Pytaj twórców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Gdzieś na ap-pro chyba widziałem, albo jakimś innym wschodnim forum takie pytanie. Z podobną odpowiedzią do powyższej. Więc chyba należy uznać, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ludzie mam zapytanie. Jak się ma ta wersja NS2016 do OP-2? Prosiłbym o rozwinięcie lekkie bo OP-2 było lekko przekręcone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 @Junx Po prostu wywalono te wszystkie zjeb...zryte pomysły co były w Op-2, nie ma już chorego spawnu mutantów, schowki są w normalnych miejscach, nie musisz wyłazić gdzieś za mapę i szukac ich tam w teksturach itp, walka też jest przyjemniejsza. Już sam początek czyli wizyta w Jaskini pokazuje, że to będzie normalny mod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi