boberm Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 @kondotier - a masz cheat na nie pękanie plecaczka? Jakby co to służę : drrr.script 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 @boberm Dziękuję, ale nie wiedziałem, że jest wmontowane pękanie. Miałem w plecaku więcej niż w sytuacji kiedy się wysypał i nic się nie działo. Wstawię tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 PODBICIE: Wiem że zostaniemy okradzeni przez Gawra. Zabiera tylko kasę, czy sprzęt również? I czy mod przewidział odzyskanie rzeczy utraconych? Mam cały rezerwowy magazyn w Barze. Pytam, aby po daniu się okraść, nie zabierać i dźwigać tego niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 W moim przypadku była to kasa i broń, jaką miałem w plecaku. Nic więcej mi nie zginęło. Wczytałem, zostawiłem graty w skrzynce obok Maksa i problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 No i utknąłem. Do tej pory jakoś sobie radziłem, ale chyba za dużo tych zadań jak na moją skołataną głowę. Będę wdzięczny za podpowiedź co z tym kodem do X-8 i jak się dostać do Czerwonego Lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 U mnie również tylko kasa i broń. W skrzyni którą odzyskamy nie będzie naszej broni, więc radzę zostawić sobie gdzieś w schowku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) 7 minut temu, smox napisał: No i utknąłem. Do tej pory jakoś sobie radziłem, ale chyba za dużo tych zadań jak na moją skołataną głowę. Będę wdzięczny za podpowiedź co z tym kodem do X-8 i jak się dostać do Czerwonego Lasu. @smox - pomieszczenie jest tu: po schodach w dół i w lewo . Uzyskanie kodu jest składową questów na zabójców Kła. Dokładniej poszukiwanie Gawra i jego "dymisja" .Patrz trochę postów wyżej. Edytowane 3 Lipca 2017 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 @boberm, co to za pomieszczenie? Gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 X8. Wejście jest na Radarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Dzięki, już załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 @smox - uważaj- nie pomyl z warlabem - to taki sam rozkład pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Potrzebuje pomocy z Jeden znalazłem w X-10, teraz biegam po X-18 i nie mogę znaleźć. Aktualnie nie dysponuje gotówką żeby kupić. Gdzie szukać/kupić 'Pustynnego Orła'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 1 minutę temu, daniu napisał: Gdzie szukać/kupić 'Pustynnego Orła'? Woron w hangarze na Wysypisku. Za łapsko Kontrolera bodajże wymienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 @daniu kombezy są w pomieszczeniu z kontenerami-poszukaj tu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 21 minut temu, daniu napisał: Gdzie szukać/kupić 'Pustynnego Orła'? Zerknij do tego tematu. Tak pod koniec wstawiłem screena dotyczącego tego zadania - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Gdzie jest przejście CEA2 -> Prypeć? Mapka pokazuje dość specyficzną lokalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Dostaniesz się tam za pomocą ostatniego teleportu statycznego które są rozmieszczone na CEA-2. Czyli te niebieskie od którego zaczynasz na samym dole. Edytowane 3 Lipca 2017 przez Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Mniejsza, poradziłem sobie idąc przez ATP. Trochę kicha, bo chciałem jeszcze termosy zabrać z miasta, ale przy kolejnej wizycie sobie odbiję. I znowu... Szpargały dla Akima - kombinezony, papiery i PDA. Podchodzę do niego ze wszystkim, ale dialogu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Proszę o lokalizacje schowków. Spoiler ATP Spoiler Dolina Mroku Spoiler Sarkofag Spoiler CEA-1 Spoiler X-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 ATP Spoiler Dolina mroku Spoiler Sarkofag Spoiler CEA-1 Spoiler X-16 Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Czy jest jakiś fix albo czit, usuwający z S2016 deszcze i burze? Wstawiłem taki dla CCz, ale wylatuję z nieprawidłowościami w ambient, na który nie mam fixa. Wkurza mnie to, że kiedy tylko dostaję jakieś zadanie na likwidację, od razu leje mi tak, że strugi deszczu przesłaniają większość ekranu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Podpinam się pod pytanie @kondotier Taka pogodę miałem podczas szturmu na sarkofag... Musiałem ciągle operować lornetką w celu lokalizacji przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 44 minuty temu, kondotier napisał: Czy jest jakiś fix albo czit, usuwający z S2016 deszcze i burze? Wstawiłem taki dla CCz, ale wylatuję z nieprawidłowościami w ambient, na który nie mam fixa. Wkurza mnie to, że kiedy tylko dostaję jakieś zadanie na likwidację, od razu leje mi tak, że strugi deszczu przesłaniają większość ekranu. Tak Kondotierze, jest fajny addon do Soljanki. Zmienia diametralnie pogodę ciesząc oko, i wydajność aż tak nie spada http://www.amk-team.ru/forum/topic/13483-mystical-weather-shadow-of-chernobyl/ Myślę że powinno działać bez zarzutów pod warunkiem że nie wrzucisz folderu Bin oraz Shaders (który jest w folderze gamedata, zmienia shadery które sa wspomagane przez zmieniony plik xr_3da.exe który działa pod rosyjską wersją tylko.). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ewentualnie zawsze można skorzystać ze snu parę godzin żeby pogoda się zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 3 godziny temu, kondotier napisał: Czy jest jakiś fix albo czit, usuwający z S2016 deszcze i burze? W większości modów w jakie gram sam usuwam deszcz i burze. Nie jest to trudne i każdy może sam to zrobić nie oglądając się na fixy. Pogodę zmienia się w gamedata/config/weathers. We wszystkich plikach zmieniamy linie na - rain_density = 0.0 (brak deszczu) i thunderbolt = (brak burz). To wszystko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi