Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 @carlopapa @kobal @young fox Sto lat! Nawet tym, którzy pojawili się dawno temu i już od kilku lat do nas nie wrócili (tak, młody lisie, to do Ciebie! Wpadłbyś, zamiast za lisicami gonić...). Niech Wam pestek, szczęścia, zdrowia i kasy w Zonie nie brakuje! Artefaktów nie oddam. Artefakty należą do Monolitu Czas na CIACHO! Każdy ma swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Najlepsze życzenia dla świętujących dziś urodziny. Oby Zona życia była łaskawsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Również wszystkiego najlepszego dla solenizantów i powodzenia w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Powiem to samo co zawsze mówię rodzinie gdy ktoś ma urodziny: "I tak umrzecie" :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Uuuuu...fajna dżampreza się kroi Potrójne sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Oby dalsze życie było po myśli solenizantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wszystkiego najlepszego, pogadałem z kim trza więc macie czysty dostęp do spełniacza życzeń, ale pamiętajcie macie tylko jedno :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 @Paranoia Cytuj Powiem to samo co zawsze mówię rodzinie gdy ktoś ma urodziny: "I tak umrzecie" :] z tym się nie zgodzę bo byłem w sarkofagu i wybrałem życzenie "Chcę żyć wiecznie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Teraz, carlopapa napisał: z tym się nie zgodzę bo byłem w sarkofagu i wybrałem życzenie "Chcę żyć wiecznie" Nosz cholera jasna ja tam codziennie zaglądam i wybieram życzenie "chce być bogaty" i nic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 @Paranoia Źle interpretujesz życzenia bo żyjąc wiecznie jesteś najbogatszym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Solenizanci - wszystkiego najlepszego w życiu i w Zonie ! Sto lat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wszystkiego Najlepszego solenizantom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wszystkiego Najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi