OldMan Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Pocałujcie się w nos Jak zmieni się czcionka w logo nie będę zmieniał napisu na szybie: 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dziękuję za wyrazy uznania. Zgodnie z sugestią @kondotiera dorzuciłem datę. Żeby nie robić bajzlu, poprawiony projekt dodałem w spojler do mojego poprzedniego postu. Dobrze by było, żeby napłynęło więcej propozycji, będzie wtedy z czego wybierać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 @Chlebczarow Fajne, ale mógłbyś zrobić bez tego słowa "BORN" ? Z samą datą ? Ewentualnie (o ile to nie problem), na tym czarno-białym logo same litery zrobić w typie aktualnego logo (czyli biało-czerwone). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dla mnie najlepsza jest propozycja Antona, ale pomysł Chlebczarowa jest też super. Wiem, że logo jest jedno, ale może jakoś udałoby się zmieścić oba. Szkoda marnować. Rozpłynie się w otchłani internetu i szukaj go. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 @Chlebczarow - Już lepiej, ale ta data to tylko uzupełnienie do stwierdzenia od kiedy istnieje forum. Tak że ono raczej powinno być po polsku i bardziej informujące. A forum nie jest w Strefie (Zonie), a w realu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Z tych propozycji @Chlebczarow najbardziej podoba mi się to - tylko zrobiłbym bez tła, znak promieniowania powinien być żółty a pod nim np. Data Założenia: 2.05.2010 albo Forum Istnieje Od 2.05.2010 albo Działamy Od 2.05.2010 Edytowane 10 Stycznia 2018 przez kazik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 @kazik postaram się też zrobić wariant wg. Twoich sugestii. Komu jak komu ale człowiekowi tak pomocnemu na forum nie odmówię Tylko problem w tym, że taki ze mnie grafik jak z koziej d... trąba. Trochę bawię się Gimpem, a że z pamięcią u mnie kiepsko, to zaraz zapominam - co z czym, gdzie i dlaczego. Dlatego opracowanie jakiejś koncepcji zabiera mi w pigułę czasu. Kolejne projekty nie wchodzą mi już do poprzedniego posta, tak więc poniżej wariacje na temat: Spoiler ©©©© Jako autor projektów zastrzegam, że można z nich korzystać tylko w obrębie forum Stalker Team. Zabraniam kopiowania, modyfikowania i użytkowania projektów poza forum Stalker Team. Spoiler © © © Jako autor projektów zastrzegam, że można z nich korzystać tylko w obrębie forum Stalker Team. Zabraniam kopiowania, modyfikowania i użytkowania projektów poza forum Stalker Team. Powyżej kolejne wariacje. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Ten jest super i nic bym nie zmieniał tylko data się nie zgadza Nie pogniewałbym się gdyby ogólnie logo forum tak wyglądało @Chlebczarow SUPER ROBOTA Edytowane 10 Stycznia 2018 przez kazik 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Fakt, ten jest bardzo dobry. Jak zmienisz datę, to wypróbujemy jak to wygląda "na żywo" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 1 godzinę temu, kazik napisał: tylko data się nie zgadza Przecież pisałem że mam problemy z pamięcią Poprawione. Wrzucone tam gdzie były te z błędem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 No, to jest klasa nad poziomy! Takiego loga oczekiwałem. Jestem pełen uznania dla twórcy tak idealnie skomponowanego napisu Stalker Team. Moje gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Moim zdaniem jest super Tylko przydałoby się żeby ten czarny pasek na którym jest logo był u góry i u dołu ciut większy. Tak żeby pod i nad znakiem promieniowania było trochę miejsca i sam znak nie stykał się z niczym. Chyba że ten pasek na którym jest logo Regulamin itd.. musi mieć taką wysokość. I na koniec ciekawe jakby wyglądał ten znak promieniowania gdyby ten zielony w nim zamienić na typowy dla takich znaków żółty? Chodzi mi o to że ten znak wygląda jakby był ściśnięty dosłownie ciut tam brakuje miejsca. No żółty sam znak zamiast zielony. Takie kapryszenie starszego pana Wodze fantazji uwolnione Edytowane 10 Stycznia 2018 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zieleń w logo świadczy o przyjaznym środowisku dla korzystających z forum. Dodanie innych kolorów, może wizualnie osłabiać ten przekaz. Nie zmieniałbym tu nic, bo tak jest bardzo dobrze. To tylko moje zdanie i można się z nim nie zgodzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Też bym nie ruszał zielonego koloru dla znaczka. Są trzy różne promieniowania radioaktywne, może to które wybrał @Chlebczarow daje zieloną poświatę? Ale na poważnie. Żółta koniczynka złamałaby kolorystyczną konwencję logo. Trochę tylko nie wiadomo co oznacza data. My wiemy, ale świeżaki i goście nie. Po lewej stronie koniczynki (patrząc na nią) aż się prosi dodać: "Działa od"; " Jest z Wami od" ; "Powstało". I będzie jasne jak Monolit. No i Panie @Chlebczarow , dla Ciebie i . Bierz się teraz za obrazek na koszulki, albo na kubki do kawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 4 minuty temu, kondotier napisał: My wiemy, ale świeżaki i goście nie No i to jest właśnie fajne Ciekawski zapyta, dlaczego akurat ta data i czemu jest w logo - a stalkerzy właściwie z definicji powinni być ciekawscy. Co do znaczka - kolor jest w porządku. Jeśli ktoś chce mieć sam dla siebie (np. na koszulce czy kubku) inny to byłbym za tym, żeby załatwiał sobie wzór już z twórcą prywatnie, bo inaczej gadka na ten temat będzie trwała wiecznie. A @kazik też dał całkiem sensowny pomysł, by logo było na środku. Poprzednie komponowało się średnio, a to, gdyby np. "Ranking" powędrował do zakładki "Więcej", a "Regulamin i "Przeglądaj" przesunąć na lewo, byłoby w sam raz. Ale to już taka kosmetyka, marudzenie starszych panów w kwiecie wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Panowie spokojnie z tym żółtym znakiem promieniowania chciałem tylko zobaczyć jak to wygląda i nic więcej. Logo @Chlebczarow jest zajefajne tylko wygląda na trochę ściśnięte. Zrobiłem więc symulację jak bym to widział i tak władza ma ostatnie zdanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Jeszcze raz dziękuję za Wasze wyrazy uznania dla mojej propozycji. Żebym tylko w piórka nie obrósł od tych pochwał . Tak jak napisał @kondotier włączenie innego koloru tworzy dysonans i logo traci spójność. Tzn. takie jest moje zdanie. Poniżej przykład: © I jako ciekawostka wersja hardcore : © Jako autor projektów zastrzegam, że można z nich korzystać tylko w obrębie forum Stalker Team. Zabraniam kopiowania, modyfikowania i użytkowania projektów poza forum Stalker Team. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Dzięki @Chlebczarow żółty to był zły pomysł Powyżej zamieściłem układ logo inaczej rozplanowany i trochę powiększony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Myślę że szykuje się ciekawe głosowanie niedługo . Swojego faworyta już mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akinaro Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Coś te nowe logo to wali tą zielenią po oczach... Nie wiem czemu w ogóle je zmienialiście -_- Ale jak już się bawicie to, trzymajcie jeden przykład, może coś lepszego skleicie jak pobawicie się/pooglądacie więcej przykładów, bo serio te nowe logo to taki "powiew photoshopa z lat 2000" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 @Akinaro No dobra ładne, ale @Chlebczarow pisał że nie jest on jakimś specem w zakresie grafiki, a nowe logo było tzw. konceptem Dnia 10.01.2018 o 13:58, Chlebczarow napisał: Tylko problem w tym, że taki ze mnie grafik jak z koziej d... trąba. Trochę bawię się Gimpem, a że z pamięcią u mnie kiepsko, to zaraz zapominam - co z czym, gdzie i dlaczego. Dlatego opracowanie jakiejś koncepcji zabiera mi w pigułę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 A w sumie na cholerę ta data w każdym logu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 @portals Bo na poprzednim, ustanowionym również z okazji rocznicy istnienia o ile dobrze pamiętam była. I już została, bo większości pasuje. Ale w dzisiejszej wersji jest słabiej widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autorytatywnym prawem wrzucam tymczasowo najlepsze logo @Anton Gorodecki. Jak tylko jeszcze pozbędziesz się tej daty i czarnego tła(dasz przezroczystość w zamina) - masz mój głos :). Oprócz tego chyba lepiej PNG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Mnie bardziej podobało się to zielone, co było wcześniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi