apg2312 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Kto będzie na spotkaniu, ten może głosować za swoim faworytem A nieobecni...cóż...głosu nie mają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Co nie zmienia faktu, że powinniście uwzględnić też to, co się większości podobało @Chlebczarow zrobił fajne logo, może faktycznie można je dopracować. To @Anton Gorodecki również mi się podoba, ale jest troszkę takie... komiksowe - z braku lepszego określenia. I chociaż wizualnie jest spoko, to klimatem się rozmija. Ale to tylko takie narzekanie... ... kogoś, kto nawet przez sekundę nie brał pod uwagę głosu społeczności przy logo portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 37 minut temu, smox napisał: Mnie bardziej podobało się to zielone, co było wcześniej. Też tak uważam, że logo z tą zielenią przykuwało wzrok, a szarość lub kolorowość, to raczej nie jest wskazana. Posłuchajcie rad starszych ludzi, a uchylone niebiosa Wam będą... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Słabe to logo.Poprzednie było o niebo lepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Gdybym był w temacie tworzenia grafik logo umieściłbym motywy z każdej części trylogii gry. Co do napisu "nazwy forum" to jak najbardziej powinna to być czcionka "stalker" lub coś bardzo zbliżone. Ale to moje osobiste zdanie. Pozdro. Edit: W obecnym logo ten motyw w dolnym prawym rogu jest zupełnie niewidoczny. Trzeba dobrze się napocić by dojrzeć co tam jest Logo powinno być czytelne i wyraziste. Ale to moje odosobnione zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Kolega @portals napisał do @Anton Gorodeckiego o przeróbkę - tj. dodanie przeźroczystości i drobne korekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 To zielone co było wcześniej było najlepsze!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 No niestety, będzie takie jak teraz po drobnych korektach. Mnie też podobało się zielone, ale - "Na władzę nie poradzę..." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Każdy kto będzie chciał będzie mógł mieć wybrane przez siebie logo po zalogowaniu. Co do aktualnego loga jeśli @Anton Gorodecki poprawi kilka drobnych błędów zostanie domyślnie chociaż na jakiś czas. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Jaką opcją będzie można wybrać logo i od kiedy ta możliwość będzie. Ile różnych logo może być do wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Prawdopodobnie pojawi się taka opcja do końca miesiąca ewentualnie początek następnego. Myślę że każde logo które będzie miało chociaż kilku zwolenników zostanie dodane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 I wilk syty i owca cała. Z góry dziękuję w imieniu malkontentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 I jeszcze to. Już kilkukrotnie pisałem, że moim zdaniem listwa na której znajduje się logo jest zbyt wąska. Powinna być taka, aby logo miało wysokość co najmniej 1.5 raza wyższą. Teraz jest zbyt małe i mało widoczne. A było nie było, powinno być ozdobą forum. Nawet jeśli wraz ze zwiększeniem wysokości, dla zachowania proporcji liter, trzeba go będzie rozciągnąć, to miejsce na to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Luźna propozycja. Zmieniamy logo, czy zostajemy przy aktualnym ? Parę propozycji od @Suseł oraz @Lolo: Spoiler Ewentualnie możemy zmienić tło. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Jedynka jest ❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Wszystkie spoko, a jedynka z białą czcionką? Bo czarna to chyba będzie mało widoczna na forumie Mi chyba 2 pierwsze najbardziej pasują bo takie proste, minimalistyczne Jedynka chyba bardziej. Zawsze można zrobić ankietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Mogę ją teraz spróbować przekolorować albo na nowo zrobić ale na biało:p tak w ogóle nie że coś ale ja się za grafika nie uznaję i totalnie w tym słaby jestem, nie za bardzo mnie to ciągnie. @tom3kb Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 @Suseł można pomęczyć cię jeszcze? A jakby wyglądała wersja 1 biała tylko z taką czcionką rozmiar jak w 3 i większym znaczkiem (rozmiar jak w 2) albo ze stalkerską czcionką jak w ostatnich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 @tom3kb coś wykombinuje a na teraz to mam zrobić czy mogę to potem ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 @Suseł wasz pomysł i inicjatywa to róbcie sobie spokojnie kiedy tam będziecie mieli wolną chwilę, tak tylko chciałem zobaczyć jak będzie wyglądać inna kombinacja. Żadnego ciśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 @tom3kbIle mnie nie było? 😶 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Propozycja od @Anton Gorodecki Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 @tom3kb Coś takiego?? Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Wg. mnie, to 3 lub 5. A czym się one różnią, bo nie mogę znaleźć różnicy. Jednak biały kolor razi po oczach, więc bym go zamienił na bardziej przyjazny. Ale chcę też przypomnieć, że aktualne logo zostało wybrane spośród kilku. Może by tak zajrzeć do ówczesnego tematu i propozycje z niego też wziąć pod rozwagę. A były naprawdę ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Sugerowałbym wziąć też pod uwagę logo nawiązujące do nadchodzącego S2, który obecnie cieszy się dużym zainteresowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi