vidkunsen Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Tak, mutanty w tunelu musisz zaliczyć. Przy okazji poszukaj w tunelu drzwi do podziemi :)Do jakiego znowu tunelu??? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) W tym tunelu jak będziesz szedł w ścianie masz drzwi, zajrzyj tam. Jeśli dobrze pamiętam to jest tam pięciu zombiaków. Edytowane 8 Maja 2014 przez andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Aha! spoko andrzej75 zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 W jednym z pomieszczeń tegoż tunelu, na posadzce leży klucz. Jeszcze nie sprawdzałem co otwiera, ale sądzę, że drzwi w jednym miejscu, bo były zamknięte, jak wcześniej chodziłem po tych zakamarkach, lecz bez owego klucza, bo nie wiedziałem, że leży sobie gdzieś spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 O ile pamiętam, to jest zgubiony klucz Wilka. Otwiera wagonik na Wysypisku zaraz koło posterunku Powinności przy przejściu do Baru. Wilk zresztą daje zadanie na znalezienie klucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Utknąłem w podziemiach Agropromu. Zadanie to w PDA jest po angielsku, więc nie wiem co tam napisane. Ale z rosyjskiej reszty, wiem że miałem znaleźć księgę i ją znalazłem, i zabrałem z pomieszczenia za drzwiami, podobnego do kryjówki Striełoka.Teraz mam znaleźć schowek. Ponoć ma być w przewodach wentylacyjnych, w tym przejściu między korytarzami. Znam to z podpowiedzi na fus forum. Podstawiłem sobie nawet ten wózek lekarski, aby być bliżej obu tych wyrw w wentylacji, ale nic tam nie ma.Jaką na moją bolączkę macie radę?Wskazany byłby screen, z widoczną zawartością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) http://stalkerteam.pl/topic/290-lost-alpha-dyskusja-og%C3%B3lna/page-9#entry69427 Edytowane 8 Maja 2014 przez apg2312 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dziękuję apg2312, za podpowiedź, ale sam już to znalazlem. Naprowadziła mnie na własciwy korytarz ta wisząca u mnie krata, kiedy na rus screenie rura jest w calości. Nawet wózka nie trzeba było przesuwać :), stał we właściwym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wiadomo może coś o dacie polonizacji do gry? Czy niezbyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jurij - możesz zasięgnąć informacji u źródła, wchodząc na stalker.pl.Tam są najświeższe wiadomości o polonizacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wiadomo może coś o dacie polonizacji do gry? Czy niezbyt?Blisko, coraz bliżej :) Nawet zaryzykuję stwierdzenie, że już wkrótce będzie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 W czasie wykonywania zadania w Dolinie Mroku, mamy pozyskać kurtkę bandyty. "Demon" informuje nas, że możemy ją kupić u Barmana, co jest oczywiste, lub znaleźć "przy starym wejściu, z którego korzystali bandyci" . I miał nam to miejsce zaznaczyć na mapie. Ale u mnie na mapie jest zaznaczony tylko pijany bandyta, od którego mam wyciągnąć hasło. Przeszedłem przez wszystkie trzy teleporty na Wysypisko, zbiegałem wokół bazy bandytów i resztę lokacji. Dobre i to, bo ją przy okazji poznałem :).Kto wie, co to za "stare wejście" i gdzie się znajduje, bo chcę zagrać tym rozwiązaniem. Na wycieczkę do baru mam zawsze czas. I takie małe spostrzeżenie. Albo Dolina Mroku jest dwuczęściowa, albo źle jest opisana ta lokacja, która była Mrocznym Parowem. Tak jej opisanie przy najechanie na nią kursorem na mapie, jak i teleporty do niej. Jak będą w Mrocznym parowie zadania, będziemy odsyłani do Doliny Mroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) @Kondotier W północno-wchodniej części mapy, niedaleko piaszczystej łachy, tam można spotkać kilka poltergeistów i jak będziesz nieopodal to na mapie pokażą Ci się 3 trupy. Niedaleko będzie zejście do podziemi.http://www.tinypic.pl/oie5a4uq0hyxhttp://www.tinypic.pl/fbsk2930dmy4 Edytowane 9 Maja 2014 przez bober322 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Takie chodzące poltergeisty , chyba z dziesięć, miałem przy moście. Wytłukłem je. Pójdę poszukać trupów w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 W czasie wykonywania zadania w Dolinie Mroku, mamy pozyskać kurtkę bandyty. "Demon" informuje nas, że możemy ją kupić u Barmana, co jest oczywiste, lub znaleźć "przy starym wejściu, z którego korzystali bandyci" . I miał nam to miejsce zaznaczyć na mapie. Ale u mnie na mapie jest zaznaczony tylko pijany bandyta, od którego mam wyciągnąć hasło. Przeszedłem przez wszystkie trzy teleporty na Wysypisko, zbiegałem wokół bazy bandytów i resztę lokacji. Dobre i to, bo ją przy okazji poznałem :).Kto wie, co to za "stare wejście" i gdzie się znajduje, bo chcę zagrać tym rozwiązaniem. Na wycieczkę do baru mam zawsze czas. I takie małe spostrzeżenie. Albo Dolina Mroku jest dwuczęściowa, albo źle jest opisana ta lokacja, która była Mrocznym Parowem. Tak jej opisanie przy najechanie na nią kursorem na mapie, jak i teleporty do niej. Jak będą w Mrocznym parowie zadania, będziemy odsyłani do Doliny Mroku.WitamNa północny zachód od kompleksu z wejściem do X18 jest piaszczysty wąwóz i tam jest jaskinia przez którą wejdziesz do starych tuneli. Ja kombinezon znalazłem pod pozawalanymi kawałami betonu, uważaj bo u mnie były tam dwie pijawki i szczury.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Andre Woz - dziękuję, ale podpowiedź bober 322 całkowicie wystarczyła. Ciekawie to jest rozwiązane, ale podpowiedź Demona jest myląca. Lub brak znacznika, który powinien się na podstawie jego wypowiedzi pojawić. Pijaczka u bandytów, bez znacznika nie byłoby problemu znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Czy kojarzy wam się ksywka lub nazwisko postaci ze Stalkera, coś jakby Borzoj, Borżoj, Borzyj, Borżyj lub podobne? Jest to lider bandytów. Proszę o namiary na tą postać, bo nie mogę na nią natrafić w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Może ktoś podpowiedzieć, jak dostać się do Ducha w magazynach wojskowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Duch siedzi w takiej norze czy jaskini, musisz poszukać wejścia pod ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 A to wejście jest w wiosce pijawek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Tak. Obok całkowicie rozwalonego domku - tam gdzie w podstawce pośród czaszek był kombinezon - obok za krzakami jest wejście do podziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 metek58 - Mnie net pokazał tę Ksywkę w NLC 6. Скачайте игры Мод NLC 6 на Торрентино! Основная задача главного героя ... НачалоNew Level Changer 6.0 основан на скриптовой базе АМК-мода Название игры: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of ... вылет при разговоре с Борзым Na takim adresie: https://www.google.pl/search?q=%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B5%D1%80+%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B7%D0%BE%D0%B9++%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0++%D0%BC%D0%BE%D0%B4++&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=s4ZvU7H9N8SH8QfB7YCYDwA mod jest u nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Dzięki @kondotier. Masz dobrego nosa. To było to. Ten Borzoj to Chart. Tak też wychodziłoby z tłumaczenia. Chciałem rozwiać moje wątpliwości, czy ma występować jako Borzoj (nie miałem nazwy rosyjskiej, tylko z angielska wpis: Borziy's PDA), czy jako Chart. Teraz mam pewność i ta ksywka zostanie wprowadzona do Słownika Stalkera. Podczas poszukiwań tego terminu, dowiedziałem się, jak nazywał się brat Wilka, tego opiekuna nowicjuszy w Wiosce. To Ogar, ale z pewnością to każdy wiedział, tylko nie ja. Jeśli się w jakiejś kwestii mylę, to proszę o poprawienie mnie do wieczora. Po tym czasie, nazwy zostaną wprowadzone do Słownika na stałe i trudno je będzie zmienić. Edit// Chart był w Słowniku. Jakieś zauroczenie miałem, bo nie mogłem tej ksywki znaleźć. Co do brata Wilka, na rosyjskich stronach widnieje jako Pies. A na polskich jako Ogar.Piszę o problemie w tym temacie, bo dotyczy LA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakos Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam szanownych użytkowników forum :), nie udzielam się zwykle ale teraz mam pytanie, niecierpiące zwłoki otóż mam wielką chęć pogrania w la ale mój angielski jest dość słaby i męczył bym się grając, ;/czy ktoś się orientuje kiedy będzie spolszczenie ? i czy w ogóle będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kiedy będzie dokładnie nie wiem. Ważne, że będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi