DiaZ Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Witam, występuje u mnie dziwny błąd z ogniskiem, a mianowicie przy rozpalaniu ognisko się nie pojawia oraz odrazu odpala się menu gotowania. Mogę normalnie jedną rzecz ugotować po czym menu się pojawia i od razu znika, a ogniska brak. Stawia mnie to w bardzo trudnej sytuacji. Tutaj na filmiku gościowi normalnie ognisko się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 @DiaZ Aby coś ugotować na ognisku, musisz mieć cały zestaw rzeczy. Drewno, zapałki, kociołek, wodę i coś co do kociołka wrzucisz. Brak nawet jednego patyka, już to uniemożliwi. Masz to wszystko? Ale są też kuchenki gazowe, na których można gotować. Ale trzeba chyba mieć butle z gazem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 W dniu 10.08.2020 o 15:51, DiaZ napisał: występuje u mnie dziwny błąd z ogniskiem, a mianowicie przy rozpalaniu ognisko się nie pojawia oraz odrazu odpala się menu gotowania. Nie pamiętam, czy grając zaraz po premierze, miałem ognisko podczas pichcenia, na ostatnim patchu na pewno go nie ma, przygotowanie zupki odbywa się tak, jak w twoim opisie. Top Secret był testerem, filmiki zamieszczone przez niego pochodzą z wersji przedpremierowej, różniącej się nieco od tego, co dostali gracze do pobrania. Po ukazaniu się modyfikacji nastąpiła seria poprawek (była to głównie odpowiedź na koncert życzeń graczy) poprawiających, ułatwiających i zmieniających grę. Dlaczego po którymś patchu zabrakło animacji ogniska, o to trzeba by zapytać autora modyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Cześć, nie wiem, czy ktoś z was miał taki wylot w lokacji Wioska, podczas rozmowy z Iwanem, ostatnie zadanie - na pełny kanister: Expression : no_assert Function : CXML_IdToIndex<class CEncyclopediaArticle>::GetById File : e:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h Line : 112 Description : item not found, id Arguments : ivan_find_kanistra_description W każdym razie - tu nie znalazłem takiego czegoś w opisach błędów. Na forum: http://old.ap-pro.ru/forum/35-91576-61 znalazłem takie coś: Cytat Нашёл ошибку по квесту Ивана на канистру. Вылет: [error]Arguments : ivan_find_kanistra_description Ошибка в строке: description = ivan_find_kanistra_description Исправляется просто: description = ivan_find_kanistra_descr Niby jest wyoślone, co trzeba zrobić, ale co ja się naszukałem, żeby znaleźć i wyciąć te kilka literek... A jaki dumny byłem, kiedy znalazłem. Mała rzecz, a cieszy. 1 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Miałem ciekawe zdarzenie w zadaniu z Jegorem. Chłopak jest zainfekowany i ewidentnie chce się rozstać z tym łez padołem. Jego dziewczyna/żona nie chce tego na początku, ale potem się zgadza. Idziemy za Jegorem w ustronne miejsce i tam mamy skrócić jego cierpienia. A u mnie (nie ważne, czym go zabiłem) jego laska staje się wroga i zaczyna do mnie strzelać... Już miałem Wam zawracać 4 litery, kiedy przypomniałem sobie o starym myku ze Stalkera, czyli o rozrywkowych niespodziankach. Na szczęście nie zużyłem na zombiaki tej butli z gazem, którą dostałem we wsi... Bum i po problemie! Normalna rozmowa z dziewczyną i kolejna notatka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @bacenty Bo nawet w takich modach trzeba uruchamiać szare komórki, a Ty to zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Będzie ktoś pamiętał gdzie można zdobyć/znaleźć nóż? Potrzebny jest do wykonania zadania na wysypisku z wycinaniem mięsa, zresztą w innych zadaniach z wycinaniem mięsa też. A że jestem na dachu supermarketu i do tej pory go nie spotkałem(noża) to pytam wtf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 @MOS wcześniej w temacie @vidkunsen wspomina, że nóż jest na lokacji Las 1. Dawno grałem i nie pamiętam czy na innych też był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 MOS - 24.08.20218 (mój wpis) - Dobrą broń zdobywasz dopiero w lesie 1 - dwururka i PB oraz nóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Znalazłem ten wpis, ale nic mi to nie pomogło. To jak napisać igła leży w stogu siana, jakieś szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 @MOS sprawdzić charakterystyczne miejsca na tej lokacji. Nie wiem może w tym obozie? Na początku nie ma noża w ekwipunku, a później już ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 las 1 - dziad dający misje na chyba jego fuzje oraz obozowisko turystów, także napotkane walizki koło samochodów, w różnych miejscach może być ten nóż. Ostatecznie możesz pójść nad rzekę do statku i potem się cofnąć, nad rzeką jest małe obozowisko - walizki koło domków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Nóż leży na posłaniu w namiocie obok terenówki(trzeba się wczołgać do środka), to ten jedyny obóz w lokacji Las. Ale po powrocie zabitego ciała psa już nie ma, więc zoonk bo z czego mięso wykroje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Padł link do tekstur o wysokiej jakości. Gdyby ktoś z was go posiadał, to moglibyśmy dorzucić na serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Wyszedł remaster Left to Die o tytule: Left to Die 2.0 Definitive Edition. Zmiany to głównie poprawienie grafiki, lepsze modele broni z paczki Gunslinger, lepsze modele postaci, nowe animacje itd. Zmiany zaszły też w elemencie survivalowym modyfikacji. Dokładna i obszerna lista tego co nowe w temacie moda na Ap Pro. Aha mod jest samodzielny, link do pobrania modyfikacji: Google Drive. @Agrael @Meta nie wiem jakie plany, czy tą wersję dodawać do tego tematu czy może wolicie zrobić oddzielny nowy temacik dla nowej wersji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Ło panie, dobra wiadomość Wydaje mi się, że taki remake zasługuje na oddzielną wstawkę, ale jeszcze się zastanowimy, co z tym cudem począć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Fajny taki, w klimacie - Schlagschaft und Metzgerei. Dla spragnionych nowych atrakcji: https://drive.google.com/uc?id=1NCCWQzJqPSdmWIYj_b83NP5tMpXCtmNA&export=download Ze strony: https://ap-pro.ru/forums/topic/4134-left-to-die-20-definitive-edition/?tab=comments#comment-227086 ! nie czekać na opinie "znawców" tylko przekonać się samemu co to za mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Znalazłem u siebie na MEGA te tekstury wyższej jakości. Może się przydadzą. https://mega.nz/file/ro0QgAxb#3Nn97yfsuEag02oHoBpL8ApdwUAAvADjxrTnH2qzLXs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi