sedoro Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Stoisko Metro Exodus na targach Igromir: 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 1:40 Oj przesiadywałbym w tej knajpie, przesiadywał... Trochę za krótka realacja, ale lepszy rydz niż nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Dobry pomysł na promocję to połowa sukcesu, byle reklama nie była lepsza od samego produktu, ale na to raczej się nie zanosi. Nadal czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Zawartość edycji kolekcjonerskiej: I cena: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogień86 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Ponad 1000zł za edycje kolekcjonerskie kogoś nieźle pogrzało, ale sam gra zapowiada się kozacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 1000 zł za kolekcjonerkę a pan gadasz, że pogrzało? Mam przypomnieć TO?! https://www.gram.pl/news/2018/10/22/devil-may-cry-v-z-edycja-kolekcjonerska-za-30-tysiecy-zlotych.shtml 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 30 000 zł za kolekcjonerkę a pan gadasz, że pogrzało? Mam przypomnieć TO?! https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=79167 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) " Nowy samochód Toyota Prius z ubezpieczeniem " PFFFFFFFFF, za dopłatą bym nie brał Edit: pamiętacie czasy, kiedy liczyła się GRA, a nie pierdyliard bezużytecznych dodatków do niej, z których większość jest nic nie warta? To były dobre czasy... Tego typu akcji należy się spodziewać na dobrą sprawę coraz częściej - vide kolekcjonerka Red Dead Redemption 2, w której dostaniesz wszystko oprócz tego za co tak naprawdę się płaci - czyli gry. Rozumiem tam dać jakieś 400 złotyszy na kolekcjonerkę w której są jakieś materiały dodatkowe, naszywki, artbooki czy inne tego typu rzeczy - kilka lat temu widziałem kolekcjonerkę Czystego Nieba z Rosji, za bodajże 500 - i, gdybym miał pieniądze, to bym kupił, bo to było rzeczywiście tego warte. Edycja Metra Exodus też wygląda całkiem przyjemnie, jednakże cena mogła by być trochę niższa. A przykłady z DMC5 i Saints Row...... generalnie to niech to sobie wsadzą tam gdzie światło nie dochodzi Edytowane 12 Listopada 2018 przez Arni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 @Sierioża Nasi też nie byli źli 1,5 bańki co prawda w złotówach https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=90521 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Gra uzyskała status gold, czyli wszystkie prace zostały ukończone. Planowana premiera była na 22 luty, ale została przyśpieszona i gra wyjdzie 15 lutego, będzie dostepna na PC, PlayStation 4 i Xbox One. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Do wygrania kolekcjonerka Metro Exodus, prowadzący Dmitrij Głuchowski : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 The Making Of Metro Exodus - Epizod pierwszy: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 3 nowe gejpleje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jak komuś mało to 50min gameplayu z pustyni. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Filmik o uzbrojeniu i modyfikacjach broni. I po ludzku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Teraz się chyba zaczną filmiki o każdej "grupie" broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Oczywiście grę zaopatrzyli w zabezpieczenie Denuvo, oby nie było przez to problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Pewnie usuną po premierze w jakimś patchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Każda część Metro miażdży i depcze stalkera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 @naznaczony09 A ja się nie zgodzę, pierwsze Metro zaczynałem 5 razy i odbijałem się zawsze w tym samym momencie po paru misjach, malutkie tunelowe mapki i strzelanie takie sobie. Exodus może faktycznie by mi podszedł ale te poprzedniki nic specjalnego. Jeden z niewielu fpsów, w które nie chciało mi się grać i odpuszczałem. A myślałem, że będzie zupełnie na odwrót. Aż sam się dziwię bo napalałem się mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 @naznaczony09 Twoja reputacja, jak i wiek zawarty w nicku Cię zdradzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi