LordDino Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Proszę uprzejmie każda lokacja. Jeżeli coś jeszcze potrzeba lub coś jest nie tak to pisz. https://rapidshare.c...407909/savy.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cromm Cruac Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Junx pisał, że ta adaptacja działa z czystym SGMem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam. Mam problem. Po instalacji SGM 2.2 wykakuje komunikat < x-ray przestał działac> i koniec.Najlepszy wynik to odpalenie gry dojście do wioski kotów na kordonie i jak poprzednio. Po przeinstalowaniu gry i ponownym ściągnięciu moda odpaliła początek przed wejściem na posterunek i koniec to co poprzednio. Jeszcze raz instalacja moda i gra wogóle nie odpala. W logu błędu jest coś takiego: FATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 256 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : weaponsgl.ltx stack trace czy ktoś ma pojecie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Chodzi o to, że w folderze weapons brakuje ci pliku gl.ltx. A ponieważ w podstawowej wersji moda nie ma tam takowego pliku, zapewne skusiłeś się na jakiś gunpack, czy coś w tym rodzaju, i to w nim tkwi problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Owszem za pierwszym razem dograłem gunn pack addon. Natomiast następne próby bez żadnych dodatków :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) A instalowałeś na czyściutkiego CoP'a? Edytowane 2 Lipca 2012 przez Radioaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Oczywiście , wszystko według instrukcji. Żeby było śmieszniej w wesji jenota jest to samo . Jedynie SGM 2.0 + Geonesis chodzi bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianox213 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Wszystko zainstalowane jak należy a tu przy włączaniu: FATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 256 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : weaponsgl.ltx Czysta wersja 2.2 bez żadnych dodatków. Edytowane 2 Lipca 2012 przez Damianox213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Więc napiszcie ile waży gamedata, ile jest folderów i plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianox213 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) U mnie waży wszystko 2,80Gb. Mam 497 folderów 6 506 plików. Nie mógłby ktoś wysłać na jakiś hosting tego pliku? Chyba że się nie da. Edytowane 2 Lipca 2012 przez Damianox213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 U mnie 2,80GB .497 folderów, 6511 pików. Mod + fix + final pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cromm Cruac Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 A czym rozpakowywałeś archiwum albo kopiowałeś pliki? Pytam bo niektóre pliki/foldery mają ruskie bukwy i u mnie jak kopiowałem takim programem co nie ma wsparcia innych znaków poza angielskimi to też się mod na początku wychaszczał. Jak skopiowałem normalnie przez explorera to poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianox213 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Rozpakowywałem winrarem. A kopiowałem tak samo jak Ty @CC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 U mnie firefox i 7zip. Za drugim razem jdownloader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 A u mnie gamedata SGM 2.2 do gry z polonizacją ma 6 502 plików, 498 folderów. Chyba podejrzewam gdzie tkwi błąd, ale będę potrzebował trochę czasu by to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianox213 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 A posiadający działającą wersję ma chyba ten plik gl.ltx, nie mógł by go przesłać tutaj na forum? No tak sprawa niby błaha ale gdzie on jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ja nie mam tego pliku i wszystko chodzi, więc to nie tak łatwo z tą podsyłką... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 To plik z jakiegoś add do CS, jeżeli to coś da to proszę: http://www.sendspace.pl/file/1f1fd6e634357551ace5a91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Yurek będzie musiał to wyjaśnić, dam mu znać, a na razie spróbujcie narzucić tego fixa gamedata.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianox213 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Kobal ten plik naprawiony ale znów sypie bugiem : FATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 256 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : medic.ltx Poczekajmy na odzew Vries'a może u niego tylko jeden plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Nie, teraz już jestem pewny. Tu masz nowego fixa gamedata.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianox213 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) @Kobal zadziałało ;) . Wielki wielki szacunek dla wszystkich :) . Proponuję wstawić te fixy w pierwszym poście z racji tego, że ten bugi mogą się powtórzyć. Edytowane 2 Lipca 2012 przez Damianox213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Yurek sobie to popoprawia i pewnie podmieni całą polonizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Nic z tego. Przeinstalowałem grę, wypróbowałem obie gamedaty i klops z tym samym logiem: FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:4415: attempt to index local 'file' (a nil value) EDIT Yurek (03.07.12) Zainstalowałem jeszcze raz SGM 2.2 z fixem 19.03, potem nałożyłem na to nową, poprawioną polonizację. Ruszyło bez żadnych problemów. Poczekaj na nową wersję polonizacji w Pobieralni, pobierz ją i zainstaluj wszystko jeszcze raz od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 @ de Vries, Damianox213 & Kobal i wszyscy, którzy pobrali wersję SGM 2.2 FINAL PL z dnia 27.06.12 Niestety do finalnej wersji polonizacji zakradł się błąd w postaci pliku "system.ltx" z wersji SGM 2.2 Jenota (mam obie te wersje w folderze głównym gry i chochlik mi zasłonił oczy, gdy podmieniałem pliki w wersji finalnej polonizacji...) Dzięki za zgłoszenie błędu. Link do błędnej wersji został usunięty. Dziś zacznę upload nowej, poprawionej wersji na serwer i jak dobrze pójdzie, to jutro Portals zapoda nowy link do polonizacji. Informacja dla tych, którzy pobrali wersję z 27.06.12: Żeby pozbyć się błędów: FATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 256 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : weaponsgl.ltx i FATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 256 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : medic.ltx należy notatnikiem otworzyć plik "system.ltx" i usunąć następujące linijki kodu (są na samym końcu pliku): #include "weaponsgl.ltx" #include "medic.ltx" i macie problem z głowy ;) Przepraszam za pomyłkę i zamieszanie, ale nie myli się ten, kto nic nie robi :whistling: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi