Ranger801 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dobra, więcej amunicji 5.56 u handlarzy: https://yadi.sk/d/5eH3XdbspFAkL Nowa gra nie wymagana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Przepraszam za post pod postem ale po edycji post się nie "podbija". Skończyłem moda, tak jak mówiono jest lekki, łatwy i przyjemny. Nie będę się za dużo rozpisywał o wadach i zaletach ale wadą są ewidentnie mętne, proste dialogi, marne zakończenie i modele NPC z Resident Evil pewne drażniące szczegóły. Nie mniej jednak mod był niczego sobie. A i wiadomość dla tłumaczy, mogę przerobić te napisy zakończeniowe żeby zawierały spolszczony tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jeżeli możesz, to przerób. Dodam do patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Gdzie w Gastronomie są te dokumenty Monolitu dla Andrieja? Szukanie to moja pięta Achillesowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Pewnie chodzi ci o skrzynkę z dokumentami, na piętrze spotkasz gostka i on pokieruje cię do dziadka obok. Dokumenty dostaniesz za skrzynkę wódki którą musisz przynieść z drugiego sklepu na przeciwko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Stoję przed Gastronomem który przeczesałem 30 razy. Nie mam gostka. Jestem przed Delikatesami, gdzie są dokumenty? Wie ktoś? To to zadanie: "Znaleźć walizkę Monolitu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 To nie ten Gastronom, trzeba poszukać tego gościa w Gastronomie na wschodzie lokacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ok dzięki @Ranger801, dzięki @mkk7 . Dupa ze mnie. Jak mam nerwówkę to przestaje myśleć i biegam po lokacji jak oszalały wnerwiając się na wszystko i na grę. Tak mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ukończyłem moda, kolejna fajna przygoda w Zonie. Na końcu moda pozostał nieprzetłumaczony tekst. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Patch 0.1 do spolszczenia - https://yadi.sk/d/0rlWhadvpa3zk Zawiera poprawione błędy zgłoszone przez @pacjenta1972 i @tom3kb. Jeżeli kogoś pominąłem, to przepraszam. @Ranger801 zrobił końcowe napisy. Wszystkim dziękuję. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Czołem Stalkerzy! Od jakiegoś czasu śledzę sobie to forum, podbieram co lepsze kąski modowe i pogrywam... wreszcie doszedłem do wniosku, że może czas się nieco "dosocjalizować" i wpadłem pogaworzyć, ponarzekać i powymieniać się spostrzeżeniami. Z czasem może coś więcej - to już wyjdzie w praniu Od lat nie udzielałem się na żadnym forum, więc czuję się trochę dziwnie, jakbym nieco odmłodniał... ale biorę to za dobrą monetę. Tymczasem skończyłem kilka godzin temu Tajną Drogę i, szczerze mówiąc, bawiłem się przednio. Poziom trudności był troszkę niski, ale nie jestem wybredny; żaden ze mnie stalkerowy wymiatacz. Podobnie jak jeden z użytkowników, skusiłem się na cacko u Antykwariusza i była to miłość od pierwszego wejrzenia, aż do finału gry. Z małą przerwą na miniguna od Witalicza, bo pobiegałem sobie po MW i ATP siejąc radosne spustoszenie wśród lokalnej fauny Jedyne, co średnio przypadło mi do gustu to Bagna... Jakoś tak ponuro, pusto i w zasadzie nudno: przynieś, wynieś, wybij, weź fleszkę, uciekaj bo emisja, wpadnij do Czystego Nieba, a potem do Sidora. No i wizyta u doktora - mówi, że musiał zdjąć ze mnie kombinezon, bo ten stracił właściwości. Patrzę - faktycznie nie mam tego od Sacharowa (był w ekwipunku), ale na sobie dalej miałem PSZ-9d, w stanie niepogorszonym. Jedynym zadaniem, jakie do końca wisiało w PDA było przyniesienie konserw na posterunek w Kordonie - nie miałem na to nerwów, a potem jakoś wyleciało mi z głowy. Chłopaki sobie poczekają... Generalnie mod oceniam jak najbardziej pozytywnie - nawet wieczny nadmiar gotówki mi nie przeszkadzał. Grafiki nie oceniam, bo z uwagi na mocno średni sprzęt, komfortowo grało się na oświetleniu statycznym, przy nieco podciągniętych suwakach. Praktycznie zero wylotów, kilka na ATP i wku@#$% DOKŁADNIE 23 na CEA, ale wracałem, bo jakoś podkład muzyczny komponował mi się dobrze z wydarzeniami i chciałem wiedzieć, jak to się skończy. I słowo do tłumaczy - świetna robota! Wiem, że nie mówię tego pierwszy ani nawet setny raz, ale naprawdę kawał dobrze wykonanej pracy. Jak zawsze Jedyny błąd jaki troszkę napsuł krwi to ten z plecakiem w pobliżu bagna - ktoś również o tym pisał. PS: całego moda czekałem na wizytę w Barze, bo chciałem opchnąć graty Barmanowi - lubię z nim robić interesy. Jakież było moje zdziwienie, że nigdy tam nie trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 16 godzin temu, Sierioża napisał: Czołem Stalkerzy! Od jakiegoś czasu śledzę sobie to forum, podbieram co lepsze kąski modowe i pogrywam... wreszcie doszedłem do wniosku, że może czas się nieco "dosocjalizować" i wpadłem pogaworzyć, ponarzekać i powymieniać się spostrzeżeniami. Z czasem może coś więcej - to już wyjdzie w praniu Od lat nie udzielałem się na żadnym forum, więc czuję się trochę dziwnie, jakbym nieco odmłodniał... ale biorę to za dobrą monetę. ... Jak rozumiem grasz tylko po rosyjsku? Bo skoro jesteś od 17 godzin na ST to nie mogłeś pobierać Spolszczeń jako nie zarejestrowany użytkownik ST? Wychodzi więc na to że te wszystkie opinie jakie dziś wstawiłeś to gra w mody po rosyjsku. Musisz być doskonałym graczem Stalkera, szkoda że tak późno się tu pojawiłeś. Jestem pod wrażeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 42 minuty temu, pacjent1972 napisał: Jak rozumiem grasz tylko po rosyjsku? Bo skoro jesteś od 17 godzin na ST to nie mogłeś pobierać Spolszczeń jako nie zarejestrowany użytkownik ST? Wychodzi więc na to że te wszystkie opinie jakie dziś wstawiłeś to gra w mody po rosyjsku. Musisz być doskonałym graczem Stalkera, szkoda że tak późno się tu pojawiłeś. Jestem pod wrażeniem. Odpowiedziałem w temacie o Fotografie, a co do rosyjskiego: kij z byciem doskonałym graczem, ale nauczyć się rosyjskiego chociaż w stopniu podstawowym - to już byłoby coś... to plany na całkiem nie tak daleką przyszłość. Ale, również w Fotogragfie, obiecałem pokutę, więc proszę o rozgrzeszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Modzik zakończony choć pograło by się chętnie dalej , trochę dłużej zeszło bo równolegle tłukłem zombiaki w Dying Light The Following. Mod jak najbardziej godny polecenia, ani za trudny ani za łatwy taki w sam raz, grafika też przyjemna choć czasami trzeba przejść na statyczne oświetlenie ze względu na wyloty. Fabuła ciekawa i wciągająca, można spotkać pod koniec Striełoka i Ducha, kombinezony do wyboru do koloru tak jak i broń, czyli dla każdego coś miłego i kilka panienek w zonie dla równowagi . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam jest jakiś poradnik do tego moda po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Niestety nie ma poradnika do tego moda ale pytaj się to koledzy ci pomogą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Nie ma poradnika, jest zbędny. Modzik nie jest trudny a zadania nie skomplikowane i przejrzyste. Na pewno sobie poradzisz a jak będziesz miał problem to pisz tutaj. Zawsze ktoś Ci pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam nie mogę oddać walizki z kasą od sidora bandycie na wysypisku w hangarze , strzelają do mnie jak wykonać to zadanie konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Był już w tym temacie podobny problem, gdzieś po drodze w czasie strzelaniny z Bandytami zabiłeś nie tych bandytów co trzeba. Od tego momentu Ci w Hangarze są czerwoni. Musisz cofnąć się w zapisach do momentu gdy nie byli wrodzy wobec Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Tak, pacjent1972 dobrze mówi, nie wolno strzelać do bandytów w paltach to jest frakcja od zadań w Hangarze, zabijać można tylko tych w kurteczkach Edytowane 29 Lutego 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 To też, ale wcześniej trzeba przyprowadzić dziewczynę i dopiero iść z walizką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Wielkie dzięki , a jak przejść na bagna do doktora i w którym momencie gry , możecie polecić jakiś nowy mod globalny który zmieniałby fabułę i miał wiele lokacji. Edytowane 1 Marca 2016 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Na bagna i tak trafisz w pewnym momencie idąc zgodnie z fabułą, wtedy zaliczysz zadanie na doktora. Było wcześniej w postach o rus wideo poradniku na You Tube, tam nawet nie znając języka jest wszystko ładnie pokazane, nie sugeruj się tylko zadaniem na oddanie fleszki na agro według poradnika bo przegapisz moment w którym to zdanie można jeszcze wykonać później już to będzie nie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 1 godzinę temu, kanon1022 napisał: możecie polecić jakiś nowy mod globalny który zmieniałby fabułę i miał wiele lokacji. Tematów z polecanymi modami na pewno jest tu parę, chociażby ten ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Gdzie znajdę notes dla Weroniki na Kordonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi