bolo Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Szanowni koledzy mam prośbę odnośnie zadania : Przeszukaj sarkofag CEA, szukam, szukam i nic, gram samotnikiem i nikt mi nie daje zadania na kompas i ostatnie pytanie, medyk w Wiosce Kotów powinien za ogony ( 2 x ogony kotów dostarczyłem ) dać namiary czy rozpocząć nową linie fabularną, nie daje. Co muszę jeszcze zrobić, z góry dziękuję za grzeczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 46 minut temu, bolo napisał: Przeszukaj sarkofag CEA Centrum Sterowania Monolitu Spoiler 46 minut temu, bolo napisał: gram samotnikiem i nikt mi nie daje zadania na kompas Wykonaj kilka zadań dla Sidora to w końcu pojawi się u niego zadanie na Kompas. 46 minut temu, bolo napisał: medyk w Wiosce Kotów powinien za ogony ( 2 x ogony kotów dostarczyłem ) dać namiary czy rozpocząć nową linie fabularną, nie daje Tak było we wcześniejszych wersjach moda. Teraz wystarczy jedynie pogadać z Wilkiem i z medykiem: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Bardzo dziękuję za podpowiedz, idę poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Sorry, że zawracam gitarę, szukam 6 notatki w Rudym Lesie, udało mi się wejść do obydwu jam i nie ma a nie wiem jak to zrobić ze spawnerem bo nie znam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @bolo niektóre schowki zostały zmienione w wersji 0.9.2. Spójrz proszę tutaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Bardzo , bardzo dziękuję, znalazłem. A to ile się namęczyłem aby sprawdzić te dwie jamy koło czołgu to moje, sam sobie się dziwię, że wytrzymałem nerwowo, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mocarny Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Może już ta sprawa była już podejmowana, ale spytam: Czy tylko ja nie mogę odblokować perka "Zwolennik", mimo posiadania odpowiedniego levelu i punktów rozwoju? Przycisk "odblokuj" jest jakby wyblakły. Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ów "perk" jest nieaktywny, gdyż tak sobie to wymyślili twórcy LR. Co nie oznacza oczywiście, że nie można spróbować go odblokować (nie mówię tutaj bynajmniej o grzebaniu w skryptach). Niestety nie wiem czy to w ogóle możliwe i jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 (edytowane) Powracam z dwoma pytankami:1) Gdzie znajdę drugą część raportu z Mrocznego Laboratorium? Jedną znalazłem w pokoju z jakimiś "fotelami". Jestem tam już 3 raz i coraz mniej mi się chce szukać tych dokumentów. Za czwartym razem znalazłem. 2) Bandyci mają jakiś story/quest line? Edytowane 5 Maja 2018 przez Szelcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Przypomniało mi się kolejne pytanie - czy inni stalkerzy mogą grzebać w schowkach? Miałem jeden jako nagrodę za zadanie, był na Wysypisku na starym posterunku Powinności prowadzącym do Baru i teraz nie wiem czy to na innym zapisie było czy coś ale już go tam nie ma. Z drugiej strony jak zrobiłem w tym samym miejscu swój własny schowek z niepotrzebnymi rzeczami (przed wyruszeniem do Doliny Cieni) to nic mi z niego nie zginęło. Podobnie ze schowkiem koło medyka na Agropromie w obecnej bazie Czystego Nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Nie, inni stalkerzy nie mogą grzebać w schowkach, przynajmniej ja się z tym nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Witam, jestem na Generatorach i mam wejść do laboratorium, problem w tym, że nie znam kodu do drzwi. W barze nie mam żadnej opcji na odszyfrowanie PDA, jak zdobyć kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 @bolo Kod to 26041986 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 2 godziny temu, bolo napisał: Witam, jestem na Generatorach i mam wejść do laboratorium, problem w tym, że nie znam kodu do drzwi. W jednym z laboratoriów jest do znalezienia dokumentacja, w której znajduje się ów kod. Musiałeś po prostu ją przeoczyć. Dodano: lab X8: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Jak pamiętam, to ten kod mamy od samego początku w PDA. Jest na samym początku rozmowa albo sms i w nim kod, przeniesiony do PDA, w którejś z zakładek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Ktoś wie gdzie znajdę ekipę Miszy Złodzieja? (kampania Czystego Nieba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 O ile dobrze pamiętam siedzi z kumplami w obozowisku znajdującym się na północnych Bagnach, nieopodal wagonów. Sprawdzałeś tam? Może po prostu gdzieś poszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Nie było ich tam, poszukam po całych Bagnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Powtórzę pytanie bo nikt nie odpowiedział, a na pewno ktoś zna odpowiedź. Czy Bandyci mają swój własny story/quest line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Bandyci nie posiadają swoich zadań fabularnych. Ma się to zmienić w wersji 1.0 moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Ktoś wie gdzie konkretnie znajdują się zaginieni zwiadowcy Czystego Nieba w Rudym Lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Rozumiem, że nie sprawdzałeś w tunelu znajdującym się nieopodal mostu w Rudym Lesie i nieopodal mostu przy wraku ciężarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 (edytowane) Tunel przy moście do miasteczka sprawdziłem - znalazłem notatkę (i chyba PDA). A ten drugi to ten, co prowadzi do obozowiska z pseudogigantem? Tam nic nie znalazłem. Ok, już wykonałem to zadanie. Edytowane 8 Maja 2018 przez Revter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 @Revter - No to uzupełnij swoją wypowiedź, zdradzając tajemnicę gdzie byli. Przyda się innym. "Tajemnicę" możesz wstawić do spojlera, aby nie psuć zabawy tym co wolą sami szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Dobrze, @kondotier. Uprzedzam, że nie u wszystkich musi działać. Spoiler Po znalezieniu notatki i PDA oraz dalszych poszukiwaniach, które okazały się bezowocne udałem się do Wiedrowa, żeby zakończyć zadanie i tak też się stało (chociaż i tak byłem co do tego sceptycznie nastawiony, więc mnie to zaskoczyło). Najprawdopodobniej jest to błąd. Jestem w sumie ciekaw, jak to zadanie wygląda przeprowadzone prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi