prozmus84 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @vidkunsen jak już pisałem w swoim poście, oglądałem 3 filmiki i nikt nie podchodził. Zainstalowałem mod raz jeszcze i za 2 razem poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Spotkał się ktoś z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Po zjedzeniu np. konserwy, mam komunikat - Zatrułem się (potem postać "zwraca" to co zjadła) i ikona widelca, która wcześniej była żółta teraz zamienia się na czerwoną. Tak samo mam jak zje kiełbasę czy chleb. Przy sucharach tego nie ma. Co zrobić aby tego nie było? Edytowane 22 Czerwca 2021 przez prozmus84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 @prozmus84 zerknij sobie do drugiego tematu ze zwykłą Złotą Kulą, dopiero co to było tłumaczone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Jest taki błąd przy pobieraniu polonizacji z naszego serwera. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 @Anatolij weź pobierz na razie to z Mega, bo to w naszej pobieralni to była jakaś starsza wersja niezaktualizowana bo nawet ważyła 2mb mniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Pobralem z mega tylko zgłosiłem błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 @tom3kb Przeszukałem drugi temat i znalazłem odpowiedź. Dzięki za wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Wrzuciłem jeszcze raz spolszczenie na nasz serwer i wszystko jest okej. Pobiera się, tylko rozmiar mi się nie zgadza, bo plik z naszej pobierlani ma rozmiar 5.60MB, a z MEGA 7.4. Z tym że ja wrzucam pliki z 7-zip. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 @Agrael jednak się myliłem, to spolszczenie co było w pobieralni i na mega jest jednak to samo. 7zip ma lepszą kompresję i dlatego jest o 2mb lżejsze. Rozpakowałem oba i miały taki sam ciężar. Także jest git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 @Agrael Możliwe, że 7-zip lepiej kompresuje pliki - ja pakuję WinRarem. W każdym razie jeśli pobrałeś spolszczenie z MEGA i potem je przepakowałeś 7-zipem i wrzuciłeś do naszej pobieralni to powinno być ok bo od ostatniej aktualizacji spolszczenia nie grzebałem przy nim i raczej ta wersja tu dostępna będzie finalną z racji tego, że pojawiła się beta Złotej Kuli na silniku OGSR i do niej się ukaże pełne spolszczenie. W sensie to, które jest do tej wersji nie jest jakieś niedokończone - powinno się dać w całości przejść mod po polsku od początku do końca, ale ta adaptacja jak sami wszyscy śledzący temat tej wersji ZK widzą - podobnie jak podstawowe ZK jest strasznie wrażliwa na jakiekolwiek modyfikacje plików dlatego się "przeniosłem" na wersję z OGSR, która jest o wiele mniej problematyczna i praktycznie bez wylotowa, ale na razie jest jeszcze w fazie OBT (Open Beta Test) i ma trochę problemów, które autor musi naprawić by się dało komfortowo grać dlatego do czasu, aż ukaże się jakaś nowa łatka to prace i nad spolszczeniem do wersji z OGSR wstrzymałem @tom3kb Heheh byłeś szybszy o dosłownie 10 sekund 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Cześć, mam znaleźć schowek z kombinezonem w lokacji Obrzeża zony. Gdzie go szukać? i jak uwolnić się od niewidzialnego stwora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 @prozmus84 Z tego co pamiętam, to "głos" siedzi w jednej z piwnic części wioski naprzeciw tunelu. A kombinezon który masz znaleźć, jest w sraczyku koło płotu. Ni i ciekawskie pytanie. Dlaczego dopiero teraz, kiedy masz iść za tory, robisz Obrzeża. Je trzeba było załatwić wcześniej. Jednak jak wrócisz na Kordon, nie powinno być problemów. Tyle tylko, że włamanie do zbrojowni będzie Ci wisieć. Takie wypunktowane zadania, trzeba robić dokładnie. I jak zabrałeś kombinezon bez włamania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 @kondotierDzięki za namiary. Jakoś wcześnie nie pomyślałem aby tam iść wiedziałem że jest przejście, ale w sumie nie wiem. Co do kombinezonu to dostałem namiar na niego od handlarza razem z kamuflażem. Poszedłem tam w nocy, wszedłem do bazy, otworzyłem sejf i wziąłem kombinezon oraz naboje. Dopiero później zorientowałem się, że zadanie w całości się nie odklikało. Jak wrócę z obrzeży spróbuje raz jeszcze tam iść, zobaczę co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 @kondotier Wiesz może jak dostać się do środka? Lub Ktoś inny pamięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 @prozmus84 Tam się wchodzi tylko podczas gry dla przemytników, chyba jak przyszła informacja od kogoś kto tam siedzi. Koło wejscia musisz znaleźć artefakt Żółta Zmyłka. Ale lepiej to zobaczysz na filmiku. https://www.youtube.com/watch?v=nZJIrr1irM0 I drugi z poradami jak wyjść i wracać ponownie. https://www.youtube.com/watch?v=PqHyLYpTKvo Od narkomana dostanie prośby. Możesz go zabić, lub donosić narkotyki. Ale jak to narkomanowi, ciągle ich będzie mało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 @kondotier Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Znalazł ktoś film z przejścia Wysypiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @prozmus84 w sensie tych obłoków na wysypisku na początku? Tam miałeś jakąś mapkę w pda czy przedmiot mapę? Ale jak chcesz film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @prozmus84 Działania na Wysypisku nie mieszczą się ma jednym filmiku. Będziesz na nim kilka razy powracając z innych lokacji. Musisz precyzować o wykonanie którego zadania chodzi. A przede wszystkim jak będziesz w barakowozie, nie zapomnij skorzystać z laptopa i oferowanych przez niego możliwości. Przede wszystkim handel wraz z dostawami śmigłowcowymi. Atrakcja jakiej nie było i nie ma w żadnym innym modzie, a przy okazji możliwość doposażenia się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @tom3kb dzięki za filmik. @kondotier racja, nie sprecyzowałem o jaką część rozgrywki chodzi, ale @tom3kbtrafił idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Mam problem - nie mogę przekopywać zaznaczonych grobów. Po podejściu do grobu i próbie użycia łopaty nie wykopuje nic jak to miało miejsce wcześniej. Można to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 W Dolinie Mroku po uratowaniu dziewczyny i siebie z bąbla, zaprowadziłem ją do zwiadowcy i próbuje znaleźć mój plecak z rzeczami, ale za ... nie mogę go znaleźć. Ktoś pamięta gdzie leży? Na filmie jest 30:25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 W dniu 17.05.2021 o 22:39, Stanley napisał: borykam się z tm modem. Niedopracowań ma mnóstwo, albo może pobrałem jakąś niedopracowaną wersję. Nie wiem jak skorzystać z artefaktu do teleportacji. W barze jak strzelam do dziada z kluczem komendanta zakładu to za każdym razem mam wylot. Olałem to i poszedłem na Jantar. po przejściach w X-16 doczłapałem się do tunelu i tam nie mogę przejść anomalii chyba grawitacyjnej. Prawdopodobnie jak powstała na pierwszym wejściu na Jantar to tam być musi, Czyli było by powtarzanie ponownego wejścia na Jantar poprzez X-16 z nie wiadomo jaką nową anomalią w tym tunelu. (Hugh miał elektrę) Kiedyś przechodziłem wcześniejszą wersję i jakoś się dało. Teraz raczej to kupa. Mam ten sam problem z dziadkiem posiadającym klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 @Anatolij Bo jego trzeba było tylko zranić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi