Desolate Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 I jak tam panowie jakieś info dotyczące spolszczenia ? Nadal czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Powoli, ale cały czas do przodu. W miarę wolnego czasu. Jak śpiewał pan Marek Grechuta - Nie od razu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desolate Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 No i pięknie, powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Wieczór, noc i pora mutantów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Czy te oczy mogą kłamać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Szkoda, że spolszczenie moda, skończyło się tylko na obiecance. Z ręką na sercu, nie pamiętam czyjej. Ale mojej na pewno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Lepiej nie kładź ręki na sercu, bo dobrze pamiętasz, ja również - mojej. Z różnych względów odkładałem je kilka razy. Jeśli nic mi nie wyskoczy, w ten weekend spolszczenie będzie gotowe. Pozostaną testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Jednak kładę. Wiek i czas, zrobiły swoje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Oj. Kondotierze, Kondotierze, Ty to jednak jesteś bestia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Najważniejsze linki w 1 poście nie działają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Letnia wersja moda: https://yadi.sk/d/5Y_bfibms88sk Jesienna wersja moda: https://yadi.sk/d/fBmzpXigs882s @gawron, zaktualizuj #1 post tematu. Pozdro! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Linki poprawione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Dnia 22.09.2016 o 22:13, gawron napisał: Jeśli nic mi nie wyskoczy, w ten weekend spolszczenie będzie gotowe. Pozostaną testy. Jak by co, to zainstalowałem tego moda i mogę trochę potestować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Będę wdzięczny. Jutro wieczorem, najpóźniej w poniedziałek odezwę się w tej sprawie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Parę screenów z mojej gry. Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Tekstury wody obłędne, ładna grafika nie powiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Mnie mod od początku zauroczył. Ale to moje odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ciekawy mod, rozgrywający się na jednej lokacji, ale za to całkowicie nowej. Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Już wiecie co następnego chapne po klondajk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Bardzo ładnie to wygląda na Twoich sreenach @gawron, moda na pragnienie GG jak widać wchodzi na stałe do modów . Dla mnie następny mod po Złotym Kuferku 2, ale jeszcze trochę czasu upłynie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 A to link do strony z modem, pozwalającej pobrać moda przez Yandeksa. http://stalkermod.ru/MODYI-Zov-Pripyati/v-pautine-lgy-smerti-vopreki.html I nie tylko. A mod graficznie dopracowany. Możemy sobie wybrać grę latem, lub jesienią, dokonać korekt grafiki, zablokować niektóre podkłady dźwiękowe. Mod daje możliwość zrobienia kilku zakończeń, w zależności od naszego wyboru. Kto zechce, może zrobić każde z nich. Albo skończyć na jednym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 22 minuty temu, kondotier napisał: Możemy sobie wybrać grę latem, lub jesienią, dokonać korekt grafiki, zablokować niektóre podkłady dźwiękowe. Mod daje możliwość zrobienia kilku zakończeń, w zależności od naszego wyboru. Kto zechce, może zrobić każde z nich. Albo skończyć na jednym. @kondotier, ale te informacje są w #1 poście tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Są, ale czy przypomnienie w czymś przeszkadza? To co napisałem, odnosiło się do pochwały grafiki w modzie, a nie możliwości pobrania jednej z wersji. Ostatnie zdanie jest zbędne - Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Link do moda na MEGA z jesienną aurą, archiwum zawiera poza tym PL, patch, zoptymalizowane tekstury, zoptymalizowane tekstury roślinności i sound addon: https://mega.nz/#!ttAS3CIR!btE8j7QPnfKVP37-oP-v80dB0TLdg81YjivqXTRFBWA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 @gawron- używałeś tych fiksów na optymalizację tekstur i optymalizację roślinności? Co one dają, bo albo zapomniałem, albo grając ich nie wstawiłem. Będę grał na nowo, od razu na jesieni, bo listowie latem raziło mnie w oczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi