Agrael Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 @Rodrii Osobiście mogę odpowiedzieć tylko na jedno pytanie, bo nie wiem, o jaki akumulator chodzi, a tym bardziej teleport Raczej dowolna. Ja nawet na Dziczy nie byłem, a wykonałem już kilka zadań na Bagnach i ATP. No i wpadło kolejne osiągnięcie: Spoiler Na realizmie nie jest to wyczyn, ale skoro wpadło na tym etapie gry, to ile zgonów zaliczę po ukończeniu głównego wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Miałem zakładać nowy temat - ale najpierw może tutaj. Czy w OP 2.2 występuje zadanie jak w 2.0 od Doktora o leczeniu ludzi? Jestem na Agro, ale takie zadanie nie widnieje w PDA. Powróciłem do zapisu przed wypiciem lekarstwa - nie było możliwości dialogu , tak samo nie było takiego dialogu po powrocie z pieczary (Doktor wychodził w Wioski Kotów). Za nasypem obok Lisa też go nie było - zapis wczytany po wykonaniu kilku misji (brzytwa Wilka, gwiazda dla Sidora itp.). To zadanie uruchamia się po uleczeniu kogoś? (kilku wolnych stalkerów uleczyłem ale nic takiego się nie stało). Na filmikach z 2.0 zadanie uruchomiło się na Kordonie.. u mnie nie (chociaż kogoś wyleczyłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 A czasami to zadanie nie pojawiało się po uleczeniu Lisa? Na 100% dostajemy je na Kordonie (Doktor przysłał sms-a), więc coś tu jest nie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Po wyjściu z Labu akumulatorki do kupienia są u Sacharowa. W dużej ilości. Co do zadania uruchomi się, jak wyleczysz kogoś i pójdziesz pogadać z doktorkiem. SMS przyjdzie po pierwszym uleczeniu, że dobrze robisz i kontynuj. Warto to ogarnąć na Lisie na Kordonie gdyż potem dopiero w Prypeci będziesz mógł odpalić to zadanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Dzięki za porady. Kogoś na pewno wyleczyłem, ale wiadomości nie było, Doktora obok Lisa też. @Ignachinio na pewno w Prypeci będę mógł to uruchomić? Wtedy nie musiałbym wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Chodzi o rozmowę z Doktorem. Tutaj już ktoś pisał, że uruchomił to w Prypeci i jest to normalnie fabularnie do zrobienia. Minusem będzie to, że staniesz z fabułą dla Doktorka bo on aby pchnąć przez niego fabułę wymaga zakończenia tego zadania. Ale grać można. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Możesz w prypeci wziąć ten quest, ja tak zrobiłem i zanim go wykonałem to i tak jest masa innych w tym czasie do zrobienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Warto odblokować osiągnięcie "Anioł Stróż", bo w zamian dostaniemy Żywe serce: Spoiler Od razu przypomniało mi się o nieszczęsnym Chemiku, więc go ożywiłem. Nie wiem, dlaczego nie dostałem wcześniej tego artefaktu, kiedy ratujemy powinnościowcow w Dolinie mroku (Shrek dostał), ale mniejsza. Grunt, że Chemik żyje, choć gdy przesiaduje przy ognisku obok Krzyża, to nie jest zbyt rozmowny. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 No właśnie ktoś z Powinności za ratunek daje Żywe Serce. A Chemik ma cały łańcuszek zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Działa u Was misja na ochronę Kudłatego w Dolinie Mroku? U mnie jakiś bandzior go zabija. Kiedy zaskakiwało u Dzika opcja wykupienia go? I Damiana Ivanhoa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 @Ignachinio W sumie dobrze, że zapytałeś, bo u mnie dziwna akcja się odwaliła z tymi powinnościowcami. Damian Ivanhoa to ogólnie uciekł od bandytów samemu, a Kudłatego po prostu uwolniłem i zwiał na Wysypisko. Wcześniej Dzik w ogóle nie miał dialogu z możliwością wykupienia. Pewnie dlatego nie dostałem Żywego serca. A kiedy Chemik zleca jakieś zadania? Bo tak, jak wspomniałem - nie można z nim pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrii Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 @Agrael Spróbuj przeładować lokacje u mnie też nie chciał gadać a przy następnej wizycie w lesie jak oddawałem arty dla krzyża miał juz dialogi. Co do powinności w dolinie to u mnie bez problemu 40k wplacone dla dzika i obydwoje opuścili doline.(oczywiście ich odprowadzałem bo mieli dziwne skłonności bić sie z mięsaczami na bagnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 A miałeś przy sobie od razu to 40 koła najpierw poszedłeś do Kudłatego? Czy od razu do Dzika pogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 @Rodrii W sumie tylko ta opcja pozostaje No właśnie to było tak, że najpierw uciekł Damian Ivanhoa (może to było spowodowane tym, że Kret, Lis i Sieryj zaczęli się tłuc z bandytami, którzy byli na placu swojej bazy), później poszedłem do Dzika, ale nie miał dialogu związanego z powinnościowcami, a na końcu sam uwolniłem Kudłatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 A jak leczyłeś Mongoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 @Ignachinio Normalnie. Dałem mu apteczkę, rozmowa i poszedł w swoją stronę. Później zadanie z Nabojem i wiadomo, co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Misja jest specyficzna no nic podejdę do tego jeszcze raz. Zobaczymy może teraz uda się kolegów uratować. Zastanawiam się czy wyleczenia Mongoła wpływa na kolejność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Tak gram sobie w tego OPka, ale chyba potrzebuję porady przy pewnym zadaniu - raczej znanym. Chodzi o "PDA żołnierza" i poszukiwanie zaginionej grupy naukowej. Spoiler Według pozyskanych informacji PDA zabrał nadzorca Dzika, który udał się na Agroprom. Teraz pytanie, gdzie ten cwaniaczek jest. Szukałem informacji na forum i w teorii powinien być w podziemiach Agropromu, albo na ATP. W każdym razie ja go nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Ten typ nazywa się Frajer bodajże i jest w podziemiach Agro tylko, że respi się losowo przy której wizycie. Na samym początku jako grupa bandytów. Mi trafił się przy drugiej wizycie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Też miałem tak jak @Ignachinio że zrespił mi się za którymś zejściem do podziemi Agro. W poprzednich wersjach Opka to był chyba właśnie w tej pierwszej grupie bandytów, tak mi się coś przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Nie wiem czy jest ktokolwiek komu on zrespił się na ATP mi nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrii Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 (edytowane) Chyba trochę utknąłem. Mam zrobione wszystko co mogłem (podstawka, poszukiwania kła, ducha,rzadkie bronie oddane narzedzia do wasylija wątek z leshym, wateek czarnego ddoktora dociągnięty do odnalezienia przejścia do limańska) i teraz o ile pamiętam powiniem jakoś spotkać kła i odnależć droge do wschodniej prypeci tylko co powinienem zrobić by go spotkać bo pamięć zawodzi? I jeszcze pytanko zadanie łańcuchowe siaka obrzyn winchester 101 ktoś to widział w grze? xD Edytowane 27 Października 2023 przez Rodrii dopiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Wschodnia Prypeć to poszukiwanie Egzy Czarnego doktorka. Musisz zebrał książki z każdego labu (X-18, X-16 , X -10 oraz Warlab) i udać się z nimi do Sacharowa od którego wziełeś to zadanie. On wyśle Cię po nagrodę do Wilka i temat ruszy dalej. A co do broni mają ją bandyci w początkowych ale nie tylko etapach gry. Na wysypisku za hangarem. Na ATP. Musisz szukać. Nie wiem czy Sidor czasami w sprzedaży nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrii Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 A widzisz w takim razie do warlabu sie udaje bo tej mi brakuje dzieki za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Spoko. Pamiętaj tylko, że na Radarze będzie ciepło jak Cię Wilk wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi