LisKot Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Chyba jest zbyt dużo zmian. Trzeba by dostosować je do nowszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunkyKoval Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Fajnie by było, na całe szczęście mogę grać po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca FunkyKoval - z tym tłumaczeniem na angielski to uwazaj, co kraj to inne tłumaczenie. Romper Stomper jest tłumaczone przez gugle jako pajacyk stomper a w australijskiej odmianie angielskiego oznaczaq nagłe uderzenie/pierdolnięcie. p.s. https://www.filmweb.pl/film/Romper+Stomper-1992-9225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Hey. Do SoC GA wyszedł Final Update wprowadzający nowe bronie i inne zmiany. Niestety jest do pobrania tylko z rosyjskich serwerów… Może ma ktoś chody żeby to wrzucić gdzie indziej żeby można było pobrać?? Ładnie proszę o rozważenie sytuacji…😉 https://youtu.be/KKEcgDxvLpI?si=x4XbqYb5VKIuA3y5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Zobaczę ile to to waży i spróbuję wrzucić na Google Drive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca @ArNie, @Mayer99 Jest link do GoogleDrive 😛 https://drive.google.com/drive/folders/1xTp_budbN7KiB9GSOiL81ofeOYrxuWEm Tylko z tego co widzę to ktoś po prostu wziął CCz+GA i połączył go z tym Final Update i innymi dodatkami bo oryginalny autor to hardplayer22, a autorem tej wersji jest ktoś inny No i ostatnia - najbardziej aktualna CCz+GA jest z 26.03.2024 i chyba do niej będę spolszczenie aktualizował, ale może będzie pasować też do tej wersji z Final Update... zobaczymy jak się za to wezmę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca @Szczepan9205czyli link z google drive a ten z stalker-mods to jedno i to samo, czy dwie różne wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca To ja zasysam i dam znać jak to wygląda… Bo naprawdę jestem ciekawy bardzo….😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca @ArNie Znaczy jeśli się użyje VPN i wejdzie na stalker-mods to są tam dwie metody pobierania - można pobrać oddzielnie CCz+GA, menedżer modów i tekstury i modele z Autumn Aurora - w takim wypadku linki są do Mediafire, a na samym dole jest inne źródło pobierania i ono prowadzi do GD gdzie są te same rzeczy tylko pod jednym linkiem i w jednym miejscu. A co do wersji to ta, o którą pytał @Mayer99 to to jest rozszerzona o różne dodatki (w zwykłej ich nie ma) wersja CCz+GA, więc chyba trzeba by jej zrobić oddzielny temat, żeby się nie myliła zwykła z tą rozszerzoną... @Mayer99 Heh spoczko tylko wydaje mi się, że ten mod będzie tylko po rosyjsku Nie kojarzę, żeby CCz+GA miało dołączony angielski jak go tłumaczyłem rok czy tam dwa lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Zainstalowałem i odpaliłem…Wersja wyłącznie rosyjska, także składałem bukwa do bukwy żeby coś zrozumieć. Jest spawner w menu pod F1 i można sobie nowe giwery posprawdzać. Mi głównie w podstawowej wersji brakowało snajperek bolt action np, a tu mamy: SV98, L96A1, Macmillan Lapua z BaS (chyba); dodatkowo semi auto HK G28 z zintegrowaną lunetą i SR25 z możliwością doczepienia celownika. Dodatkowo assault rifles jak HK 416, AR15, HK g36c, LR300, M16A1, AK12, AEK971 do tego strzelby i pistolety…Modele są ok, ale wątpię czy można je ulepszać u techników na takim poziomie jak modele z Gunslingera. Są jeszcze dodatki do moda w osobnym Zip jak jesienne tekstury czy HD models. Jak pogram troszkę to napiszę jak wrażenia 🫡💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Zaktualizowałem pierwszy post. Jak sprawa z tą wersją wygląda, to wyjaśnił już @Szczepan9205. Żeby było bardziej przejrzyście i się nie pogubić, to dodałem CCz+GA+Final Update. Niestety tę wersję można znaleźć tylko na stalker-mods. To mocno utrudnia sprawę, bo trzeba się bawić z VPN. W każdym razie ta wersja zmienia całkiem sporo rzeczy - są nowe artefakty, mod Final Update, który rzekomo naprawia jakieś błędy z CCz, a dodatkowo całość jeszcze jest wzbogacona o przeróżne mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacho Opublikowano 12 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca FATAL ERROR [error]Expression : pSettings->section_exist("languages") [error]Function : CStringTable::Init [error]File : E:\GitHub\OGSR-Engine\ogsr_engine\xrGame\string_table.cpp [error]Line : 26 [error]Description : Section [languages] is not exist! wrzucam spolszczenie i wywala z błędem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 12 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca @blacho Wywala bo wrzuciłeś spolszczenie, które jest do wersji 1.1 z przed roku czy tam 2 lat, a aktualna wersja moda jest z 26.03.2024 i dopóki nie zaktualizuję spolszczenia to działać nie będzie. Ale widzę, że ten mod ma też język angielski, więc do czasu aż zaktualizuję spolszczenie możesz pograć po angielsku 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca @Szczepan9205 wypuścił aktualizację do spolszczenia, to z ciekawości postawiłem tego moda, żeby sprawdzić nową broń w CCz. Przyznam, że ze wszystkimi dodatkami wygląda całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azar95PL Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Jest modyfikacja co odświeży trochę interfejs? Ten stary trochę mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duchol Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Witojcie chopoki. Natknąłem się ostatnio na wspomniany wcześniej Cień Czarnobyla + Gunslinger i naszła mnie ochota by jeszcze raz ograć historię striełoka, ale niestety nie mogę go pobrać przez googla. Poradzicie coś na to ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września witam po długiej przerwie 😧 mam 2 prośby: - wskazówkę jak dodać zegar w menu albo pod minimapą (zardzewiałem trochę przyznaję 😞 ) - ma ktoś spawner do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września @scigacz1975 a sprawdź pod F1 czy nie ma spawnera bo jest takie info w temacie. A co do zegara to może to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Scigacz1975: https://www.playground.ru/stalker_call_of_pripyat/cheat/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_chit_mod_cheat_mode_povelitel_zony_dlya_gunslinger_mod_23_02_2022-1193899 https://stalkerfile.ru/HJtyPHycMi9uiuv/file Спавнер GUNSLINGER Mod + Повелитель Зоны.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września zegar działa, spawner jest do COP, nie podejdzie. Mam dość uporczywy wylot - log w załączniku xray_picia_18-09-24_17-48-15.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi