kondotier Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 @dave23 Bo plecak jest nie w samej Prypeci, a za rzeką. Jak jesteś w kawiarni Prypeć, to masz takie zejście nad rzekę i z niego po jej drugiej stronie widać takie uschnięte drzewo. Plecak jest na nim. Dokładniej, zobaczysz na tym filmiku. https://www.youtube.com/watch?v=gxQW4grpUZI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Dzięki, znalazłem. A ten w Czerwonym Lesie to wiesz może gdzie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 @dave23 O to chodziło? Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Tak to A wie ktoś czemu nie spawnuje mi się Blenda? Ide do Doliny Mroku na miejsce spotkania, pojawia mi się dwóch najmoli i tyle. Blendy ani widu, ani słychu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Witajcie ! zna ktoś recepte na zmutowany fragment mostka albo lokalizacje gdzie można zdobyć receptę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Wilk tego nie dawał za jakieś zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 zrobiłem wszystkie zadania u wilka i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 O jakich katakumbach mówi Jakut w trakcie poszukiwań Ducha? Przeszukałem podziemia Agropromu i nic nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 @dave23, tzn jesteś już po eliminacji Gawra tak? Jakut wysyła do podziemi agropromu? Według solucji, powinna być tam zasadzka, walka. Osobiście nie pamiętam. Może będzie jakiś czat na czerwono, może ma go nie być. Obejdź każdy zakamarek, każdy tunel. Jak nic nie zaskoczy, to solucja mówi, aby ponownie udać się do Jakuta. Ten wyśle nas do Radaru, wchodzimy do kompleksu, gdzie są anteny. Duch powinien być w tunelu prowadzącym do lokacji Lab x-10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 (edytowane) Ogolnie to sie pogubilem i nie wiem gdzie znajde Groma bo nie mam go zaznaczonego na napie :< wez ktos podpowiedz gdzie on jest (niose dla niego lekarstwo) A i gdzie znajde plecak dla lowcow Edytowane 9 Stycznia 2023 przez guccimucci5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 To pomoże ktoś?? Ogolnie to sie pogubilem i nie wiem gdzie znajde Groma bo nie mam go zaznaczonego na napie :< wez ktos podpowiedz gdzie on jest (niose dla niego lekarstwo) A i gdzie znajde plecak dla lowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 W OP-2.2 jest u Sacharowa, ale ktoś wcześniej chyba Ci o tym mówił (nie pamiętam kto). Skoro masz lekarstwo, to ktoś musiał Ci o lokalizacji Groma powiedzieć (prawdopodobnie uszło Ci to uwadze, ale mi też to się zdarza). Na Jantarze trzeba zagadać z Sacharowem i on powie, że jest ranny w pomieszczeniu obok. Po co dałeś dwa posty jeden pod drugim? Są tej samej treści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 A w OP 2.1 on nie leży u Sacharowa z tyłu zwinięty w kłębek? Bo tak jakoś mi się przypomina że tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Grom pojawia się obok pomieszczenia Sacharowa, ale trzeba zapytać naukowca, czy przybył oddział wysłany przez Powinność. Przed zapytaniem, pomieszczenie (na wprost Krugłowa) jest puste. Uwierz mi, sam widziałem - w OP-2.2 i w OP2.2, po rozmowie z Sacharowem, następuje pojawienie się Groma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 W dniu 12.01.2023 o 03:57, metek58 napisał(a): W OP-2.2 jest u Sacharowa, ale ktoś wcześniej chyba Ci o tym mówił (nie pamiętam kto). Skoro masz lekarstwo, to ktoś musiał Ci o lokalizacji Groma powiedzieć (prawdopodobnie uszło Ci to uwadze, ale mi też to się zdarza). Na Jantarze trzeba zagadać z Sacharowem i on powie, że jest ranny w pomieszczeniu obok. Po co dałeś dwa posty jeden pod drugim? Są tej samej treści... Ponieważ chciałem zrobić ala "spam" bo nikt nie odpisywał ;< ale dziękuje za info obszukam jantar i zmuszę do gadania Sacharowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 @guccimucci5, zastanawiam się nad tym Twoim zadaniem. Żeby pojawiło się zadanie na zrobienie odtrutki dla Groma, wpierw musiałeś mieć cynk od Iwancowa, że na Jantar do ochrony bunkra naukowców udała się grupa ludzi z Powinności i musiałeś nawijać z Sacharowem o tej grupie, bo skąd byś wiedział, że Grom jest w ciężkim stanie i potrzebuje odtrutki, którą może zrobić Doktor. Może masz lek dla stalkera o ksywce Kot i pomylili Ci się "pacjenci"? A jeden z tych dublowanych postów możesz usunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 7 godzin temu, metek58 napisał(a): @guccimucci5, zastanawiam się nad tym Twoim zadaniem. Żeby pojawiło się zadanie na zrobienie odtrutki dla Groma, wpierw musiałeś mieć cynk od Iwancowa, że na Jantar do ochrony bunkra naukowców udała się grupa ludzi z Powinności i musiałeś nawijać z Sacharowem o tej grupie, bo skąd byś wiedział, że Grom jest w ciężkim stanie i potrzebuje odtrutki, którą może zrobić Doktor. Może masz lek dla stalkera o ksywce Kot i pomylili Ci się "pacjenci"? A jeden z tych dublowanych postów możesz usunąć... Dla kota robi gość z bagien i to już mam dawno za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Ale chwila to nie jest tak, że najpierw idziesz na Jantar gadasz z Gromem i potem lecisz po ten lek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Ignachinio napisał(a): Ale chwila to nie jest tak, że najpierw idziesz na Jantar gadasz z Gromem i potem lecisz po ten lek? Właśnie jest tak że Sacharow mówi ci o Gromie i podczas gadania z Gromem on wysyła cię do Doktora w Prypeci a Doktor wysyła cię na Bagna. Zrobiłem wszystko tak jak powinno być lecz nie ma Groma na Jantarze, gadałem z Sacharowem ale on nic tak samo jak jego przydupas przy wyjściu, EDIT: Zrespilem Groma ze spawnera ponieważ jedyne wyjście to było cofnięcie się w sejwach a troszeczkę dużo ich było Ps. oddanie questa zespawnowanemu Gromowi również działa Edytowane 14 Stycznia 2023 przez guccimucci5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 A tam nie ma czasu na wykonie tego zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 26 minut temu, Ignachinio napisał(a): A tam nie ma czasu na wykonie tego zadania? Właśnie nie wiem ale już mniejsza teraz bym chciał wiedzieć dlaczego Zimny nie ma dialogu co do plecaka Łowców z Czerwonego Lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Wiem ktoś jak naprawić błąd z ręcznym teleporterem? (poniżej daje ScreenShota z błędem) próbowałem na każdej lokacji lecz nie działa! Teleporty od Sacharowa,czaszki Monolitu oraz sam ręczny teleporter nigdzie nie działa... A na domiar złego Zimny nie ma dialogu co do plecaka dla łowców z czerwonego lasu ;< wie ktoś jak to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Co do pierwszego a za ciężki nie jesteś? Nie działa Ci to nigdzie nawet w Barze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 W dniu 15.01.2023 o 21:25, Ignachinio napisał(a): Co do pierwszego a za ciężki nie jesteś? Nie działa Ci to nigdzie nawet w Barze? Już na szczęście się naprawiło (nie wiem jak xD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Podejrzewam, że mogłeś być przeciążony. No ale najważniejsze, że działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi