kobal Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Opierając się na wypowiedziach razMAХa, administratora portalu http://www.stalker-zone.info/ , dotyczących jego rozmowy z Olegiem Jaworskim i wywiadu udzielonego przez administratora portalu http://gsc-fan.com/ otrzymujemy kilka nowych informacji o stanie projektu. 1. Siergiej Grigorowicz nie jest już producentem gry. 2. Skład ekipy pozostał niezmieniony i kontynuuje prace nad grą. 3. Znaleziono inwestora, ale na razie nie będzie oficjalnego oświadczenia. 4. Możliwe, że ekipa pracująca nad grą zmieni nazwę. I odpowiedź Olega Jaworskiego na pytanie kiedy w końcu będą jakieś oficjalne informacje. "Powoli wszystko wraca u nas do normy. W kwietniu będą już jakieś oficjalne wiadomości." Oby nie na prima aprilis http://stalker-gsc.r...2012-03-28-1716 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ciekawe czy inwestor nie nakaże zmiany charakteru produkcji bo wtedy żegnaj S2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Oby nie było jak poprzednio, ciecia projektu i wydanie go za wszelką cenę. Z innej strony to może dobrze ze się tak stało bo teraz mogło by nie byc takiej marki jak S.T.A.L.K.E.R. Ale nie ma co gdybać. To czekamy na jakieś porządne info :) Bo na razie to tylko kołomyje cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Oby nie było jak poprzednio, ciecia projektu i wydanie go za wszelką cenę. Tak jak z gothicem 3 zmierzch bogów. :D albo z płatnymi dodatkami do gier. A wracając do stalkera to mam nadzieję że stalker 2 pozostanie Stalkerem a nie call of duty przeniesionym do czarnobyla z tą różnicą że oprócz ludzi napotykamy jeszcze mutanty oraz że będzie podobnej długości jak wszystkie call of duty czy medale of honor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Potwierdziło się najgorsze... http://stalker.pl/gsc-closed/ Więcej nie będę pisał bo szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 :biggrin: :biggrin: przewalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mam nadzieję, że to tylko Prima Aprilisowy żart... :ninja:, inaczej nie chciałabym się znaleźć w pozycji GSC jak fani chwycą za broń :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Oj tam Oj Tam, może tak źle nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Czy wy w ogóle przeczytaliście ten komunikat ? :D " LA won't be." Czy to czegoś wam nie przypomina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Trollloloooo hahaha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektro Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 To jakaś ściema,wszystko co przynosi zyski jest kontynuowane.Stalker to najlepsza gra jaką w życiu grałem i gram do dziś.Inwestor zarobi krocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Parę informacji http://www.gry-onlin...13.asp?ID=67328 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam, na forum może jestem kot, ale w grze poziom mistrza w Ukrytym Zagrozeniu to czasem za mało, ale nie o tym chciałem napisać. Tak sobie śledze "losy" S2 i nie widzę nic dobrego dla gry w sensie fabularnym tylko wszystko przełożone jest na sens finansowy. S1 również był tak robiony, w ww sensie. Nvidia "goniła i goniła", na zdrowie fabuły to nie wyszło, chociaż z drugiej strony znaleźć w podstawce SoC bez żadnych modów Vintoreza ze strzałką też wyzwanie. Myślę że "Rusy", po raz trzeci cytuję, również rzucą wyzwanie dla gracza z prawie 20 letnim doświadczeniem fps, i zrobią dobrą grę, a są do tego zdolni, aby weteran był z tego zadowolony chociaż w 50%, tego pragnę bo temat strefy naprawdę jest piękny.Pozdrawiam. Ps. Kiedy wyszedł Doom 1, na pecetach w szkole nie było jeszcze WIndows, tylko wiadomo ....Pozdrawiam :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://www.cdaction.pl/news-29066/stalker-2-projekt-ciagle-zyje-prawa-do-gry-nadal-u-siergieja-grigorowicza.html Nowe informacje o Stalkerze,info niepewne,ale zawsze fajnie poczytać że coś się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dla kogo nowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Hmm,najwidoczniej panowie z cd-action troche się spóżnili ,na przyszłość będę widział żeby w sprawach stalkera kierować sie innymi stronami :) Edytowane 30 Września 2012 przez cloudpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 CDA jest jak onet, a nawet gorszy bo sobie wymyślają niusy... A dzisiaj zrobimy nius o Gregu co kontynuuje s2 i leci. Następnego dnia piszą że to jednak pomyłeczka. Ale trzeciego wymyślają nowy, że EA kupiło R$, po czym znowu czwartego piszą że to jednak nie prawda... Ważne że się kręci, a na stronę wchodzi milion osób i kasa jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepson Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 No i co z tym S2 ? Dwa lata się wije już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Można zapomnieć. Natomiast jak by wyglądał, da się częściowo zobaczyć w Survarium. To produkcja ekipy która tworzyła Stalkera. Dał bym screeny z betatestów ale nie wolno. W każdym razie grafa przepiękna i klimatyczna. Działanie i wygląd broni rewelacyjne. A to dopiero początek. Gdyby taki był Stalker 2 to mielibyśmy H.I.C.I.O.R. Ale niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepson Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Czyli nie będzie Stalkera 2 ? Bo ja nie jestem na bierząco jeśli chodzi o S2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 @Miedziany nie zdradzaj tajemnicy ale udziel mi informacji czy po wydaniu gry trzeba będzie płacić mikropłatności, można będzię grać jako samotny gracz czy przyłączać się do jakiegoś zespołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepson Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jakiej tajemnicy ? Przepraszam że jestem taki natrętny... Ale S.T.A.L.K.E.R jest moją ulubioną serią i nie wiem o co chodzi ;<Ktoś mógł by mi to wyjaśnić ;/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 @Czernobyl10Z tego co wiem mikropłacił będzie ten kto będzie chciał ale wiesz jak to przeważnie wygląda. Zapewne tak to sprytnie wykombinują że bez mikropłatności będziesz zawsze tym gorszym. Będzie można grać samotnie ale ma to być podobno b.trudne i zalecają jednak dołączenie do klanu by zwiększyć szanse na przeżycie. Klany już się ogłaszają na forum mimo że w grze jeszcze nie funkcjonują. Sporo jest klanów znanych z SZone w tym i nasz klan SoA. Jeżeli chodzi o samą betę to dopiero jest kilka map do PvP i odbywają się drużynowe walki. Gracze w każdej drużynie są "z łapanki" nie masz wpływu na to z kim grasz i przeciw komu. Serwer sam formuje drużyny na każdą rundkę z graczy którzy w danej chwili chcą zagrać. Gra ma być w pełni funkcjonalna dopiero pod koniec 2014 roku. Tak wygląda development timeline. Natomiast jeżeli chodzi o ten zakaz to dotyczy tylko udostępniania screenów i filmów z betatestów. @Rzepson"Tajemnicy" to Czernobyl10 pisał o Survarium nie o Stalkerze. Chodziło o zakaz opisany linijkę wyżej. Natomiast co do tytułu Stalker 2 to wszystko wskazuje że go nie będzie. Szkoda, ale na dzień dzisiejszy takie są fakty. Oprócz zarejestrowanej marki S.T.A.K.E.R. i jej właściciela Siergieja Grigorowicza nie ma nic więcej. Ekipa GSC Game World która tworzyła Stalkera jest obecnie w Vostok Games i robi Survarium (niektórzy uważają że to właśnie następca stalkera). Cóż, może kiedyś w przyszłości coś jeszcze się zmieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepson Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No to szkoda... Ale jeżeli Survarium ma być następcą S.T.A.L.K.E.R.A to znaczy że chyba to będzie w ciul podobna gra do swojego ''poprzednika'' i oby tak było. Dzięki za info Miedziany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::sassin::. Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Najgorsze (dla mnie) jest to, że nie ma singla. Nie lubię MMO, dużo bardziej wolę singla. A tu taki klops. Ale niestety w dzisiejszych czasach na MMO się zarabia najwięcej. Może jak zarobią na Survarium, to zrobią jakąś nową część w singlu, i to można by traktować jako nieoficjalnego następcę S.T.A.L.K.E.R.A. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi