cez137 Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia @LisKot obiecany zapis, dopiero teraz zszedłem na lokację elevator.dds elevator.scop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) @cez137 To ten schowek, o którym wspomniał @OldMan. Spoiler Niedaleko jest jeszcze inny schowek. Spoiler To też warto zwiedzić. Spoiler Edytowane 9 Kwietnia przez LisKot 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saati Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Czy ktoś wie jak zlikwidować te mini lagi? Nieprzyjemnie się gra jak podczas strzelania, lub biegu co chwile się pojawia. Próbowałem zmniejszyć do 1 czy 2 rdzeni, ale problem dalej występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Ludki, czy ktoś ma patent jak dostać się do bunkra podziemiami? którędy to się idzie? bo zlazłem już całe podziemia no i mnie ciągle wykrywają, pewnie jest jakaś "dziura" ale ja nie mogę jej zlokalizować, jakby ktoś się chciał pobawić to zostawiam sejwa cez137 - quicksave - 8.dds cez137 - quicksave - 8.scop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2 godziny temu, cez137 napisał(a): Ludki, czy ktoś ma patent jak dostać się do bunkra podziemiami? którędy to się idzie? bo zlazłem już całe podziemia no i mnie ciągle wykrywają, pewnie jest jakaś "dziura" ale ja nie mogę jej zlokalizować... Nie ma żadnej dziury. 01. Wróć do Baru. 02. Na przeciw Barmana jest wejście do podziemi. 03. Idź tak jak prowadzi droga. 04. Na pierwszym rozwidleniu skręć w prawo. 05. Na następnym w lewo. 06. Idź dalej tak jak prowadzi droga. 07. W pewnym momencie będziesz miał wyjście na górę, ale idź dalej prosto od tego miejsca z wyłączoną latarką. 08. Kieruj się na znacznik na mini-mapie. 09. Dojdziesz prawie do wejścia do pomieszczenia gdzie zawsze stał generał Woronin. 10. Przed tym pomieszczeniem gdzie stał Woronin a teraz bandyci - skręć w lewo - będziesz na tyłach tego pomieszczenia i tam masz do podłożenia ładunek C4. 11. Wróć ta samą drogą na górę. WAŻNE! W podpowiedziach jest opisany schowek w tym miejscu. Na daszku na wejściem, którym zawsze wchodziło się do Woronina. Masz tam ciekawe znajdźki a wśród nich karabin "Wicher", którym zastąpiłem na resztę gry śrutówki. p.s. Jeśli będzie potrzeba, wstawię sejwa w miejscu jak na zrzucie wyżej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Cez137 - kolejność w jakiej założyłem ładunki: 1/ knajpa, pod blatem 2/ posterunek na wylocie 3/ podziemiami - po cichu! - ładunek jak w/w OldMan - w miejscu gdzie zazwyczaj jest Woronin/anzel, następnie tą samą drogogą dfo knajpy i potem do kolesie który podkopsał misję na Barze. p.s. jakbyś chciał zapoznać się z przekrojem tuneli polecam: esc - tab - demo_record 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia @cez137 Niedaleko miejsca twojego zapisu jest unikalny artefakt. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia jeszcze jedno pytanko, o który sejf chodzi? bo w bunkrze nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Tak, to jest ten sejf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia @vidkunsen no ale tam nic nie ma, no to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deVries28 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Graj dalej to zobaczysz. Fabula cie prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Nie mogę zrobić zdjęcia Hansowi. Aparat wrzucam w drugi slot, ale flash kart mam w plecaku 30. Z tego co widzę wszyscy mają 20. Jak mam włożyć te 10 kart do aparatu ? Kombinuję na wszystkie strony i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) No i zrobił się z tematu ..poradnik przejścia . 😕 P.S. Dodatkowo .. Spoiler Nowe mody Mody należy wstawiać korzystając z szablonu. Po 30 dniach mody zostaną przeniesione przez moderatora do odpowiedniej kategorii. Edytowane 13 Kwietnia przez Marcx PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Cez137 - pytałes o sejf, a co do zawartości sejfu to jak w/w deVries28 bądx cierpliwy, fabuła wyjasni także ten wątek. Polecam w/w filmy z rozgrywki innych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Ja to mam szczęście, już gorzej być nie mogło 🤬 dałem dziadkowi to wino no i mam tą "kontuzję" że tak to nazwę, po drodze do martwego miasta zastała mnie emisja, schowałem się w piwniczce we wsi niedaleko dziadka...i nie mogę z niej wyjść, wgl nie chce wejść na drabinę, rozumiem że to przez tą kontuzję? kiedy to mija? Mira dała mi jakieś lekarstwo na to, wgl po co mi ten kombinezon monolitu? w magazynie były dwa, elitarny i zwykły, wziąłem ten lepszy czyli elitarny, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 3 godziny temu, cez137 napisał(a): wgl nie chce wejść na drabinę, rozumiem że to przez tą kontuzję? kiedy to mija? Mira dała mi jakieś lekarstwo na to, wgl po co mi ten kombinezon monolitu? w magazynie były dwa, elitarny i zwykły, wziąłem ten lepszy czyli elitarny, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie 1. Lekarstwo w końcu zacznie działać i trzeba na to czekać. 2. Nie ma znaczenia jaki kombinezon wybierzesz - ma być monolitu. 3. Nie wiem o jaką piwnicę chodzi. Wstaw sejwa. Będę w domu po 21wszej i sprawdzę, ale tak na szybko możesz podnieść wysokość skoku w pliku actor.ltx na jump_speed = 9. 3 godziny temu, cez137 napisał(a): wgl nie chce wejść na drabinę, rozumiem że to przez tą kontuzję? kiedy to mija? Mira dała mi jakieś lekarstwo na to, wgl po co mi ten kombinezon monolitu? w magazynie były dwa, elitarny i zwykły, wziąłem ten lepszy czyli elitarny, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie 1. Lekarstwo w końcu zacznie działać i trzeba na to czekać. 2. Nie ma znaczenia jaki kombinezon wybierzesz - ma być monolitu. 3. Nie wiem o jaką piwnicę chodzi. Wstaw sejwa. Będę w domu po 21wszej i sprawdzę, ale tak na szybko możesz podnieść wysokość skoku w pliku actor.ltx na jump_speed = 9. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) @cez137 Leki zaczną działać dopiero chwilę po przejściu do Martwego Miasta. Wczytaj grę przed wejściem do piwnicy i przeczekaj w budynku lub zażyj Anabiotyk. Jeśli masz zapis przed emisją, to spróbuj ją przespać. @OldMan Podniesienie wysokości skoku chyba nic nie da. Przed zadziałaniem leku nie da się skakać. 4 godziny temu, cez137 napisał(a): wgl nie chce wejść na drabinę, rozumiem że to przez tą kontuzję? Tak na szybko sprawdziłem, to ta drabina po prostu nie działa. Inna w innym domu działa bez zarzutu. Edytowane 16 Kwietnia przez LisKot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Ja to mam szczęście, już gorzej być nie mogło 🤬 dałem dziadkowi to wino no i mam tą "kontuzję" że tak to nazwę, po drodze do martwego miasta zastała mnie emisja, schowałem się w piwniczce we wsi niedaleko dziadka...i nie mogę z niej wyjść, wgl nie chce wejść na drabinę, rozumiem że to przez tą kontuzję? kiedy to mija? Mira dała mi jakieś lekarstwo na to, wgl po co mi ten kombinezon monolitu? w magazynie były dwa, elitarny i zwykły, wziąłem ten lepszy czyli elitarny, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Szanowny kolego, oddaj dziadkowi wino i się prześpij do 6 rano, będzie po emisji i po problemie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Cez137/Bolo - bełty podkopsak dziadkowi, kombinezon obojetnie który weźmiesz, najlepiej oba i jeden zostaw na zaśkę. Kombinezon monolitu - masz go miec na garbie innaczej zgon od snajpera i nie wejdziesz na bazę monolitu. Lekarstwo daje radę, w szkole na lokacji obok(fabuła) tak ne do końca ale zawsze. Nie stękać! to nie wot to strefa!. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia I kolejny skończony, a jednak go ograłem, a wydawał się taki średni, jednak nie ma się co zrażać na samym początku, fajna fabuła, nieoczekiwane zwroty akcji, polecam jak najbardziej Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Coś modne te wisielce w modach ostatnio 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia W podstawce - cienie - też masz wisielce (wejście na bar od śmietniska). Ustawa z 1505 roku - Nihil Novi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Mod już jakiś czas temu ukończyłem i muszę przyznać, że był całkiem niezły. Graficznie jest dość ładnie i fabuła niczego sobie (wciągająca), nawet na dość słabym kompie da się komfortowo grać. Autor nie "oszczędzał" na broni i pancerzach, jest tego naprawdę sporo do koloru do wyboru . Sprzętu nie da się upgrejdować , ale mamy narzędzia do naprawy i jednego i drugiego zaczynając o d 10 procent uszkodzeń. Moim faworytem jeżeli chodzi o pancerze został egzo czystego nieba (drogi, ale wart swojej ceny), można mieć poczucie bezpieczeństwa jak w czołgu , chodzenie po polu minowym lub anomaliach w nim to po prostu bajka (uszkodzenia w granicach 10 %) i w dodatku posiada dziesięć kontenerów na arty. Kolejnym ważnym elementem rozgrywki są artefakty różnego typu i tu przy dobrym detektorze możemy się nieźle obłowić i potężnie uzupełnić ochronę.(warto zainwestować kasę jak najwcześniej w taki detektor). Przykład takiego elitarnego artu Serce Oazy na screenie dla zachęty (akurat ten znajdziemy dużo później). Lokacje znajome tylko z nazwy i budynków, ale wyglądają na nowe co bardziej podnosi atrakcyjność rozgrywki, bo nie gramy na "pałę" znając rozkład na pamięć. Fabuła naprawdę dobra i nie przeładowana nadmiarem pobocznych zadań śmieciowych typu "przynieś, wynieś, pozamiataj" , jak dla mnie super. Mod już jest jak widzę spolszczony, tym bardzie polecam rozgrywkę w niego. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Gdzie może czaić się Śnieżna pijawka? Tylko jej truchła brakuje mi do pełni szczęścia. Według dziennika widziano ją na Wysypisku, ale jakoś nie mogę jej namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja @gawron Ja niestety nie, ale gdybyś ją znalazł, to daj, proszę znać, czy jej nazwa nie wzięła się znikąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi