gordonek Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Witajcie Moze ktos posida aktualny link do polonizacji modaSigerous Mod do Shadow of chernobyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Proszę oto link : SGM_SHOC_PL_FINAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Dzieki ci gawron ,narazie idzie dobrze . Zawsze mozna liczyc na pomoc dobrego STALKERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górski Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Siemka gdy biorę pierwsze zadanie od Sidorowicza to wywala do pulpitu mnie. Gra na patchu 1.0006. Jakieś pomysły jak to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Siemka gdy biorę pierwsze zadanie od Sidorowicza to wywala do pulpitu mnie. Gra na patchu 1.0006. Jakieś pomysły jak to naprawić.Tak, mod jest pod wersję SoC 1.0004. Tu link do tematu https://stalkerteam.pl/topic/1972-degradacja-patcha-1006-na-1004/I nie zapomnij o zmianie w pliku fsgame game_data na true- true Edytowane 20 Listopada 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górski Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) To pomogło, ale przy wczytywaniu seva wywala mnie to pulpitu. Edytowane 21 Listopada 2015 przez mistrz1994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam wszystkich, mam taki bug: [error]Expression : m_available_count [error]Function : CID_Generator<unsigned int,unsigned char,unsigned short,unsigned char,unsigned short,0,65534,256,65535,0>::tfGetID [error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\id_generator.h [error]Line : 92 [error]Description : Not enough IDs podstawka oryginalna, 1.0004 patch, wszystko ściągałem tak, jak było w poradniku, ten bug wyskakuje mi na Kordonie, jak idę do informatora. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Przeinstaluj grę, i nałóż na nowo moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 A nie naspawnowałeś sobie miliona różnych rzeczy przypadkiem? Ten błąd oznacza że w grze jest zbyt wiele przedmiotów. W stalkerze, w całej grze może być nie więcej jak 65534 przedmioty. Jak jest więcej, gra ich nie rozpoznaje. Reinstal i nowa gra, panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Tak, w wiosce kotów " rodzi " mi się nagle ok. 220 stalkerów, uciekałem szybko z wioski na wysypisko, ale nie mogłem daleko uciec. wpisywanie z poprzednich savów nic nie daje. Dzięki za podpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 A ja mam mały problem ze ściągnięciem. Dwa pierwsze nasz linki jak zassam to wywala błąd z rarem tak samo ostatni link ten ruski, a trzeci też ma błąd jak pobiorę cały exe to blokuje, że uszkodzony czy zainfekowany. Chrome ja blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zaktualizowany link do moda w #1 poście tematu, link zawiera moda, spolszczenie oraz opis i uwagi od tłumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Mam problem. Cały czas jestem napromieniowany jak mam arty to mi zbija jak np. wchodzę na arenę i ściąga mi arty to umieram, a gra mówi ten tekst jakbym był na napromieniowanym miejscu zaczęło się to na Jantarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Zdarzyło mi się to w kilku modach, jeśli przebywałeś zbyt długo w bardzo radioaktywnym to jesteś tak mocno napromieniowany że chronią Cie tylko arty, antyrady i wódka. Lekarstwem było wczytanie zapisu sprzed napromieniowania i uniknięcie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Ten temat Ci pomoże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dzięki to zadziałało. A takie coś? Jak chcę ciało przeszukać wywala. [error]Expression : fatal error [error]Function : WinMain [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\x_ray.cpp [error]Line : 736 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : stack overflow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Hmm wywala za każdym razem gdy chcesz przeszukać ciało ? Zmiejsz ustawienia grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ja tak miałem jak zmieniłem kolejnośc wykomywania zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Błąd powodowało podniesienie SWD od martwego członka Powinności. Nie robię tego i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Witam proszę to umieścić w pierwszym poście. Taki mały poradnik jak grać najefektywniej i najbardziej przyjemnie oraz jak wyciągnąć z moda jak najwięcej: -na początku zbieramy 105 tysięcy na karabin AKU u Barmana posłuży długo - zróbcie qesta dla Sacharowa na ulepszanie artów (zacna nagroda) -arty sprzedajemy tylko u Sacharowa najbardziej się opłaca -za punkty możliwości radzę kupować sprzęt (najpierw Egza Powinności potem artefakt następnie niemiecki Berg i snajperka) -punkty możliwości dostajemy za zabijanie ważnych postaci (sposób na zdobycie tym punktów mocno cziterski to po wykonaniu qwesta dla jakiejś postaci, zabijamy tą postać i mamy zaliczony quest i dostajemy 1 punkt) Jak mi się coś przypomni podam. EDIT A na Magazynach psuje mi savy a wylot mam bez loga. Błąd powodowało wzięcie questa na zabicie tuszkanów, nie wziąłem go i ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Inne możliwości ściągnięcia moda i fiksa ze strony: http://sigerous.ru/forum/13-285-1 Mod: https://yadi.sk/d/oT3dmn-p8nYsv Fiks: https://yadi.sk/d/DjcXXTpEYuCi3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Witam, proszę o podanie aktualnego linku do spolszczenia, ze strony stalkerteam nie działa, w/w cloud.mail.ru też już wygasł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 @paolo_15 Ten z pobieralnii jak najbardziej działa przed chwilą sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Oops! An Error Occurred The server returned a "500 Internal Server Error". Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused. tom3kb Takie coś mi się pojawia, bodajże od wczoraj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Próbuj co jakiś czas. Pewnie jakieś problemy z połączeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi