Yurek Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Teraz to już tylko pełne przeinstalowanie podstawki, patcha i moda może pomóc ... :( Sejwy powinny chodzić, ale dla pewności wgraj ten sprzed wejścia na lokację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rl1t0 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Taki oto błąd mam przy końcówce wczytywania nowej gry: FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ...call of pripyatgamedatascriptssgm_cleaners.script:20: attempt to call global 'set_flague_timer' (a nil value) stack trace: Jakieś pomysły jak to naprawić? Zainstalowałem modyfikację zgodnie z opisem instalacji. Na koniec wrzuciłem patch naprawiający spawner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Grasz na angielskiej wersji Karol? Już to może powodować problem, polonizacja jest przygotowywana na podstawie polskiej podstawki. Podobny błąd ( ale nie ten sam ) jest opisany na początku tematu w http://www.stalkerteam.pl/topic/2325-sgm-17-wersja-technician-opis-polonizacja-i-linki-do-pobrania/page__p__23000#entry23000 możliwe wyloty i sposoby radzenia sobie z nimi. Rada jest taka by podmienić w gamedata / scripts felerny plik ( w twoim wypadku sgm_cleaners.script ) na oryginalny rosyjski. Może to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rl1t0 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 No cóż, gram na PLce, więc trochę mnie to zdziwiło. Narazie problem włożyłem do kosza, bawię się SGM 1.7, AF 3.0 i Absolute Nature 2. Całość wygląda cudownie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Sugerowałem się angielskim wpisem z loga " Call of Pripyat " Jakoś chyba u mnie zawsze było Zew Prypeci. Ale nieważne. Na twoim miejscu całkiem bym odpuścił SGM. Niedługo będzie po polsku spory addon do SGM 1.7 - Geonezis. Baardzo dużo nowych rzeczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rl1t0 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Z pewnością się zainteresuję, gdyż uważam SGMa za najlepszego moda do CoP. Dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seturo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Że tak zapytam. W jakiej kolejności mam zainstalować SGM by technican + polonizacaja , AF 3.0 , nature 2.0 i Structure. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opis instalacji jest do czystego SGM 1.7 tutaj Ale nie wiem czy AF zagar z technicianem. Patch CrommCruaca był przygotowany pod czysty 1.7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeS Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 502 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'ammo_10x22_akbs'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Takiego mam loga jak zaczynam nową gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Pisze że brakuje ci jakichś plików związanych z amunicją. Skoro to nowa gra to zapewne coś ci się pochrzaniło przy ściąganiu moda lub przy rozpakowywaniu. Ewentualnie pokręciłeś z instalacją jakiegoś patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeS Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Problem stanowił fix zauwazyłem to gdy z czystej ciekawości wgrałem tylko czystego moda i spolszczenie+dopa i wszystko działało jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ja zainstalowałem bez fixów 1.7 z spolszczeniem i dotą i mi wywala jak przechodzę na janów. Błąd silnika xray'a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 To jak cię znowu wywali na pulpit otwórz notatnik i użyj komendy "wklej" Powinien ci się zapisać log błędu. Ewentualnie w dokumentach publicznych znajdź katalog STALKER-Zew Prypeci a w nim folder logs. W tymże folderze otwórz plik tekstowy xray_twój login, zjedź na dół i skopiuj wszystko poniżej linijki FATAL ERROR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Czy moze ktoś wrzucić tego fixa 1+2 i patch SGM 0.1 pl bo ,albo ich nie ma ,albo ja z RS nie potrafię korzystać. Juz mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Mirror SGM-T na SkyDrive https://skydrive.live.com/?cid=2de019a35e254d1a&id=2DE019A35E254D1A!117 + parę dodatków i Patch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaxx Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Czy da rade jakoś połączyć 1.7 Technician z AF3 jak w przypadku zwyklego 1.7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Proszę o aktualizacje linków do moda i dodatków. SGM 1.7 wersja Technician mod: http://narod.ru/disk...hnician.7z.html fix 1 + fix 2: https://rapidshare.c..._Technician.rar Linki:patch 0.1 SGM 1.7 PL Technician Edytowane 10 Listopada 2014 przez mirzal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Czy jest możliwość zaktualizowania linków do fix1 , fix2 oraz spolszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Poszperam na dysku, może mam. Polecam wersję Technicjan do SGM 2.0 - jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Niestety, ale spolszczenie przepadło. Jeżeli ktoś z was je posiada, to niech da znać - od razu umieszczę w naszej pobieralni. Brakowało również Fixów, ale @kamil190 znalazł Nie ma też screenów, ale tak zazwyczaj jest w starszych wstawkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Już kiedyś o tym wspominałem, ale może warto spróbować raz jeszcze. Brakuje spolszczenia, fixów do moda, patcha oraz poprawek, które łatają ''wyloty". Tak więc wszystkiego z wyjątkiem samego moda. @tom3kb jest cień szansy, że masz spolszczenie w swoim zbiorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 @Agrael nie, tego moda nie pobierałem. Wziąłem te nowsze wersje, 2.0 Geonezis i kilka odmian 2.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi