LordDino Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ja pitole znalazłem był na dole pogłębiarki tam gdzie ona dotyka ziemi. Tylko w nocy znalazłem w dzień jest ten schowek prawie niewidoczny bo jest w trawie, w nocy połączenie noktowizora i latarki podświetliło schowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 @ apg2312 No i znowu mam problem. Za to wiem z czym, wiem co się dzieje, tylko jak to naprawić ? SGM 2.2 + gunpack. Po próbie włożenia kaemu m249 do pierwszego czy drugiego slotu następuje CTD z logiem : FATAL ERROR [error]Expression : pm->m_animations.size() [error]Function : player_hud_motion_container::load [error]File : D:prog_repositorysources runkxrGameplayer_hud.cpp [error]Line : 92 [error]Description : motion not found [m249_no_reload] Niestety w tym przypadku skopany jest model dodanej broni, a dokładniej jedna z jego animacji. Próbowałem coś z tym zrobić, ale na razie bez sukcesów :( Na razie pozostaje po prostu unikać tej broni, a jak już się ją zdobędzie, to opchnąć jakiemuś handlarzowi rupieci ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs93 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) Powitać Mam spory problem z SGM 2.2 Mianowicie jestem na magzynach i mam odeprzeć ataki mutantów - pierwsze 5 ataków ogarniam nieźle - żadnej ofiary wsród ludzi. Natomiast ostatnie dwa niesamowicie trudniejsze - przy pierwszym ataku została rozbita bariera, przy drugim baza świtu - i teraz mam pytanie czy to jest planowany scenariusz czy tylko ja nie daje rady obronić? Pytam się bo zaraz bo śmierci naczelnika Switu uaktywniło mi się zadanie odnośnie zaoferowania niczyjej już bazy jakiemuś ważnemu stalkowi. A i jeszcze jedno: Gdzie znajdę/zdobędę Miotacz Ognia? Edytowane 24 Maja 2012 przez Rumcajs93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ja też tak miałem. Były burery i masa pijawek. Ale nie pamiętam do kogo poszedłem. Wiem, że dostałem posiłki i baza była zaludniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoryxxx99 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Koledzy jak padnie baza świtu wracamy do Doliny Mroku i podświetla sie do kogo podejść -pogadać i dostajemy pasiłki które czekają po powrocie na magazyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 [error]Function : player_hud_motion_container::load [error]Description : motion not found [m249_no_reload] ..brakuje animacji która pokazuje jak GG przeładowuje broń..czyli całego ruchu gdy np. podnosi pokrywę zamka itd..może podejdzie od innej podobnej broni. Jeżeli bardzo zależy na tej broni to tutaj może jest rozwiązanie...http://www.gsc-game....=DESC&sec_id=18. Na początek podmień to...http://speedy.sh/aXfBR/wpn-m249.rar. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) malakas - to już przerobiłem, ale bez skutku. Też trafiłem na to forum. Ale dziękuję za pomoc :) Rany, i bardzo przepraszam za ujemny punkt reputacji, za szybko chciałem kliknąć i kursor mi zjechał. Dodatkowo, jakby ktoś chciał, to w poniższym załączniku jest zmodyfikowany plik wbudowanego spawnera, pozwalający dodać broń i amunicję z gunpacka 2.2. Oczywiście, spolszczony przez Yurka gunpack też musi być zainstalowany ;) Instalacja standardowa - podmienić plik. gamedata.7z Edytowane 24 Maja 2012 przez apg2312 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Dlaczego w ostatnim schowku grupy Striełoka nie mam nic ani notatki ani broni ciało leżało ale nic więcej. No i ponawiam pytanie odnośnie papierów jest mus zbierania nadal czy nie. Bo już prawie mam iść do Prypeci nadal jestem Bandytą, a Czapajew nie daje mi namiarów na schowek z makulaturą. A czy ten quest nie jest w Geonezisdie, a mi się walnęło i szukam w zwykłym SGM rzeczy z Geo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 @ LordDino Chyba Ci się jednak mody pochrzaniły... To o czym piszesz ma miejsce w Geonezis. W SGM 2.2 niczego takiego się nie doczekasz ;) @ apg2312 Udało mi się naprawić ten wylot spowodowany: [error]Function : player_hud_motion_container::load [error]Description : motion not found [m249_no_reload] Nie jest to może mistrzostwo świata, ale wylotu nie ma, z broni można strzelać i modernizować ją u mechaników. A tak przy okazji, to całkiem niezła giwera w tym modzie... Skąd ją zdobyłeś? Bo ja sobie zespawnowałem do testów Wygląda to teraz w grze tak: Poprawiony plik znajdzie się w ostatecznej wersji "gunpack'a". A na razie poniżej masz link do pliku, zebyś mógł postrzelać sobie z M249 ;) : https://www.rapidsha...49_error_fix.7z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 A wiesz co z tym schowkiem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 @ LordDino A o którym schowku mowa ? Bo nie kojarzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Schowek Striełoka ten trzeci z odblokowanego modułu w dwóch były kartki, w trzecim powinna być kartka i broń nie ma, martwy stalker był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Czy w SGM-ie 2.2 ciało (szkielet) Kawalarza także ma być koło anomalii Sosnodąb ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Szukam jasny gwint już z pół godziny...przeczesałem z dwa kilometry kwadratowe wokół Anomalii...czy możliwe że zapadł się w tekstury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Mnie w żadnym modzie do CoP się nie zdarzyło co nie znaczy, że to niemożliwe. Kiedy mam problem ze znalezieniem Kawalarza to wchodzę na sosnodąb i szukam lornetką. Jest w zasięgu i jest widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dzięki cichy,spróbuje jak Ty z ta lornetką...Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 @ pacjent1972 jest takie małe obejście. Można zminimalizować gęstość/ odległość widzenia trawy, wtedy na pewno obaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Tu zobacz : http://www.youtube.com/watch?v=Z96KwAxEbGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 A ja nie mogę znaleźć ciała Stoga w tej jaskini z anomaliami nie ma przeszukałem dokładnie i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Widocznie źle szukasz, bo na pewno tam jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 No 1 raz przechodzę tę grę i nie wiem gdzie leży no chłopie litości jak mówię, że nie ma to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Po przejściu do podziemi Agropomu, po zabiciu snorków i wejściu na drabinę - podchodzi sie do "bramki" i w tym momencie ciągle mnie wywala do pulpitu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Po kolejnym wywaleniu na pulpit otwórz notatnik i użyj komendy " wklej " Powinien się zapisać log błędu. Jeśli się nie zapisze to odszukaj w dokumentach publicznych na dysku C katalog S.T.A.L.K.E.R. Zew Prypeci a w nim folder logs. W tym folderze otwórz za pomocą notatnika plik xray_login i skopiuj wszystko poniżej linijki FATAL ERROR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) Klucz jest przy trupie jednego z naukowców zatopionych w wodzie tam gdzie w CS był kontoler. Witam mam ten sam problem. Wybaczcie Panowie,ale nie pamietam gdzie w CS byl kontroler - złaziłem już cały Agroprom + podziemia i ani ciała ani klucza- może to jakiś błąd gry? Byłbym wdzięczny za bardziej szczegółową odpowiedź - z góry dzięki. Edytowane 28 Maja 2012 przez walec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi