Anatolij Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Pomogło częściowo minimapa mała na dole HUD przesunięty mam monitor 4na3 Edytowane 25 Maja 2014 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pobieram pogram wypowiem się. ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zainstalowałem Stalkera od nowa i HUD wyświetla się poprawnie.Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 anatol - gdy grałem w niego po rus, było wiele problemów spowodowanych niedopracowaniem strony technicznej moda.Polonizacja tego nie poprawi, więc musisz się liczyć z wylotami bez powodu, wpadaniem pod tekstury ( na bagnach ) czy zawieszaniem fabuły.Radzę najpierw przeczytać poradnik cichego na SU, bo tam są wykazane problemy i sposoby ich usunięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jeszce raz dziękuję masz rację że ten mod jest trochę niedopracowany ale mnie to nie przeszkadza.Czy do tego moda są inne pasujące HUD-y bo ten jest mało czytelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jeszce raz dziękuję masz rację że ten mod jest trochę niedopracowany ale mnie to nie przeszkadza.Czy do tego moda są inne pasujące HUD-y bo ten jest mało czytelny. Tutaj masz na przykład takie 123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Huligan a właściwie Huligani ;) , potraktuj wyloty na pulpit moja metodą, bezstresową, czyli jako rodzaj wyrzutu/emisji na które tak jak w zonie niewiele możesz poradzić i problem z głowy. To jak walka z kobietą - wygrać możesz, przegrać musisz. ;) Pytanko lekko techniczne;czy mogę postawić moda w wersji rus 1004 ? https://yadi.sk/d/HTfRFHh0R7nGA Lub z naszego Serwera: http://pliki.stalker...iew_file&id=132 Problem polega na tym, że z jandeksa wychodzi lipa przy pobraniu.Nie da się pobrać całego 1,5 gb, miałem 1,47 i 1,49 gb i nie dało rady tego otworzyć winzipem, winrarem a nawet izarcem.Pobrałem z naszego serwera 1,12 gb, zobaczymy co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) vidkunsen - Mod jest na v1.006. Jeśli na 1.0004 nawet by ruszył, to przy jego chimeryczności, możesz nie pograć.Nie wiem, czy qwert dodał jeden z patchy. Bo ten patch skutkował brakiem możliwości wejścia do podziemi na Jantarze.Który to patch, trzeba pytać cichego bo się na nim przewiózł, to będzie pamiętał który. Ja tego patcha nie dałem i przeszedłem bez zacinki. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 O.K. to nic innego jak tylko zobaczyc w praniu o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Proszę o danie możliwości mi zagrania lub próby zagrania w tego moda. Z Yandeksa nie można rospkawać modziwa, z "naszego serwera" mam limit pobierania... czy ktoś się zainteresuje bliżej tym tematem i umożliwi normalne jego pobranie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Hooligans - napisz PW do Portalsa. Tak jak dawał zwiększenie limitu na LA, tak może i da Ci na tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 OK, juz piszę ale jeśli będzie na Forum za tydzień to dupa ! Dziwi mnie że nigdzie nie trafił ten mod oprócz Yandeksa i Naszego Serwera... dziwne że autor milczy jako główny zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Hooligans spróbuj wypakować ten plik WinRarem, czasami pliki rar nie są kompatybilne z packami zipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Faktycznie, plik z yandex-a nie działa, obecna możliwość pobrania jest tylko z pobieralni stalkerteam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Torrent do czystego moda: http://yadi.sk/d/8m9RyEKFSaG93. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Pobieranie moda, sensowne tylko przy graniu po rus.Przy full polonizacji i tak, nawet jak zostanie postawiony, zostanie nią nadpisany.Administracja moda musi mieć dla tych o niskim limicie pobierania, łaskawe oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 czy może ktoś mi pomóc gdyż po rozliczeniu zadania na fleszkę najemnika w podziemiach wysypiska wywala mi grę do pulpitu a nikt z was takiego problemu nie zgłaszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Witam.Próbowałem uruchomić tego moda na podstawce 1.6 ale gra nie chce się uruchomić, dochodzi do momentu wyświetlania reklam początkowych i wyrzuca do pulpitu.Pobierałem 2x gamedate i nic dalej to samo.Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Podaj loga. http://stalkerteam.pl/topic/6615-poradnik-jak-sprawdzi%C4%87-logi/#entry73102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Sorry, ale nie kumam to jest mod do lost alpha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Przecież w pierwszym poście jest napisane SoC 1.006 :whistling: Edytowane 14 Września 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) FATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : CStringTable::Load[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrGamestring_table.cpp[error]Line : 53[error]Description : <no expression>[error]Arguments : string table xml file not found ui_st_mm_mp.xml, for language rus jeszcze raz pobieram moda. Edytowane 15 Września 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Kurcze nie jestem pewien ale chyba miałem taki sam error jak próbowałem uruchomić Wariant Omega 4. I chyba trzeba zrobić to Bardziej szczegółowo...Zmieniamy linię w pliku fsgame.ltx....linia powinna wyglądać tak:"$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedataW katalogu gamedata/config/localization .. zmieniemy w drugiej linijce z.. "rus, eng ..inne"... na pol, by pierwsze linijki wyglądały tak:[string_table]language = polfont_prefix = ;_cent ;_westW katalogu gamedata/config/text ...tworzymy katalog ..pol..i kopiujemy tam zawartość katalogu rus (mają być tam dwa foldery... pol i rus) Edytowane 14 Września 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Rozwiązałem swój problem był banalny. Nie wpisałem -nointro do skrótu, mógłby ktoś w opisie moda o tym wspomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Dobrze wiedzieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi