Zwinny Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Haha dobre z tymi pijawkami XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Przyjażń w Zonie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Stalker prl Spoiler 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Plakacik zachęcający do wstąpienia w szeregi Monolitu . Teraz wiemy czym Sidor dowozi towar. Początki kanibalizmu w zonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Złota Kula. Zaatakowała nas fala mutantów. Jeden z dzików po postrzale z samopału (amunicja śrutowa) zaczął lewitować, tak ze 2 minuty. Po zrobieniu screena od razu spadł na ziemię Chyba mi się trafiło jakieś anomalne łożysko w tym naboju, że tak latał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 "Pychota. Nareszcie jakichś cholernie dobry posiłek" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 @ZapomnialemLoginu - zdjęcie z tą puchą można powiązać z takim kawałem. W restauracji chełpiącej się, że są wstanie padać każde danie jakie klient sobie zażyczy, tenże zamawia odbytnicę słonia. Zamówienie zostaje przyjęte warunkowo, że będzie to odbytnica konserwowa, bo do żywych słoni za daleko i zapłaci z góry. Po chwili przywożą mu puchę taką jak na screenie. Kelner ją otwiera, a w środku pusto. Patrzy na klienta i mówi. Będzie musiał pan dopłacić, bo to rarytas. Trafiła się panu dokładnie, centralnie sama dziura. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Złota Kula. Minister Zdrowia Ostrzega. Długotrwałe przebywanie w Zonie może być niekorzystne dla zdrowia. Ale mi się wydaje, że taka trzecia rąsia może być całkiem przydatną mutacją. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 @tom3kb ciekawe skąd wyrasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 @Mnieciu Myślę, że ta środkowa to zmutowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Dobra dobra @tom3kb już nie chcę wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Burer jako świetlik.Oczywiście w Złotej Kuli. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 To dopiero " stalker na wesoło " Oto jak wygląda mój monitor, w który jakiś czas temu niechcący uderzyłem. Zostawił mi na pamiątkę czarną " plamę " która momentami utrudnia grę. Aczkolwiek wszystko jest kwestią przyzwyczajenia Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Czarna dziura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Odkąd usiedli przy ognisku, za każdym razem jak wpadałem do kryjówki byli coraz bliżej siebie... Dziś boję się tam iść, bo ostatnio zastałem ich w ten sposób : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 HISTORIA PRAWDZIWA: Spotkałem ostatnio znanego stalkera Naznaczonego w sterowni Monolitu. Zdziwiłem się jego obecnością, lecz z grzecznością spytałem co tu robi. On wyrwał mi PDA (które akurat miałem w ręce) i pogrzebał coś w ustawieniach po czym spojrzał na mnie, uśmiechnął się i przywalił mi w głowę śrubą kolejową. Obudziłem się z potwornym bólem głowy, nagi, w pokoju jakiegoś łysego starucha. Przedstawił się jako Sidorowicz i oddał mi moje PDA na którym w otworzonym notatniku było napisane "Zabij Striełoka". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 @Sierioża to ufo widać także na początku ZK jak się przyjrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 @Mnieciu Wiem, pisałem o tym w temacie moda Co prawda to tylko sekunda, ale można spokojnie dojrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakuu Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Było? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Polish Monolith - A Stalker bez dziury łazi ponury! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ten to się zarabotał na śmierć . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 A ten się zaczochrał na amen. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi