Yossarian Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 @Agrael dobrego nigdy za wiele, ale luknij na stronę czternastą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 @Chlebczarow Nie widziałem tego wcześniej w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 @mkk7 U mnie w Ocalałym chyba leci inny kanał. Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 @pacjent1972 pod złym kątem patrzysz i nie widzę na stole wspomagacza wzroku . Dobrze piszą na fajkach "Palenie szkodzi" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Bez Komentarza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 No i znowu jakieś perwersje. Ten Grigorowicz to jednak nieźle skrzywiony musi być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Komp się trochę zboczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Podpatrzone w Zonie... Spoiler Krok marszowy ćwiczony w pozycji horyzontalnej Głowa gorąca, ale tyły dobrze zabezpieczone Czasami powroty z imprezy są prawdziwym wyzwaniem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Kombinezon z zamkniętym obiegiem, potrzebny w wielu modach do wchodzenia do laboratoriów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Trochę muzyki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Kto szybszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Gdy pojawia się wierzyciel... - Chłopaki ewakuacja! Sidor na horyzoncie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 @tom3kb smiejesz się, ale grałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 To jest jakaś mapa do dooma 2. https://www.youtube.com/redirect?redir_token=rz3-Y1IOx_RI2SX6jqSk2GQfzX18MTUxOTc2MDg5N0AxNTE5Njc0NDk3&event=comments&q=https%3A%2F%2Fgoo.gl%2FQMAEWR W komentarzach pod filmem jest napisane, że mapa jest pusta i trzeba samemu naspawnować sobie wrogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Kilka scen z życia w Zonie... Spoiler Bolo się zakręcił, ale wciąż może gadać Udało ci się zdobyć osiągnięcie "Bogaty Klient" Chlebczarow stworzył "Postrzelonego bandytę", ja wyrzeźbiłem "Exo-zombiaka" "Klondajk Bitumin". Wystarczy trochę pospać... Tactical Bandit Areszt domowy "Death From Above" albo "Lietajuszczija Sobaka Iz Zatona" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Kontroler nabawił się "choroby drutów" Dziwne rytuały bandytów. @Agrael może zorganizowałbyś swoim chłopakom jakąś damską rozrywkę, bo ewidentnie, delikatnie rzecz ujmując dziwaczeją 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) He he, ja też ich spotkałem A temu koledze chyba teleport nie zadziałał jak trzeba... Edytowane 2 Marca 2018 przez A6AKAH 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Z dedykacją dla tych, którym nie wystarcza "standardowy" udźwig w Stalkerze: Spoiler 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) @Anton Gorodeckieee.... bo ja wiem... kolor mi nie pasuje Edytowane 3 Marca 2018 przez qqprim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 5 egzoszkieletów, 3 kałachy, śpiwór, krata wódy, żarcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Niefart A po modlitwie i walce - czas na odpoczynek Jeszcze jeden szalony bandyta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 @A6AKAH ostatni screen to scenka z pit-stopu kraza, chłopaki na szybkości gumy wymieniają A ja zaobserwowałem okres godowy w Zonie. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi