vranorvs Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 On chyba jakiś data harvester. ;-) Zajmuję się różnymi rzeczami. Pracuję na zlecenie. Uprzedzam kolejny temat i odpowiadam: Nie podam adresu :E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Papaczos mam do Ciebie zaufanie i chętnie poddam się terapii, choć jest ona skazana z góry na niepowodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 On chyba jakiś data harvester. ;-) A jak sprytnie to robi. Zupełnie normalnie ludzi pyta o zawód/auto/miejsce zamieszkania. Jak US zupełnie :ninja: ...choć jest ona skazana z góry na niepowodzenie. Wiem, ale spróbować zawsze można. Ty się też lepiej poczujesz, a na 17 odwyku powiesz przy przyjmowaniu do szpitala "Już 16 razy próbowałem przestać". Wiesz, jak to ładnie w papierach wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Gram nałogowo w Stalkera, zajmuję się synem, uprawiam radosną akwizycję - sprzedaję bezpośrednio książki, czyli, jak by nie było, podnoszę poziom inteligencji społeczeństwa (przynajmniej usiłuję) Napisałem wg. ilości godzin poświęcanych na dane zajęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalib99 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja podobnie jak Koksar Chodzę do Gimbazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jestem uczniem pewnego LO, na profilu Bio-med(roz. biologia+chemia+łacina). Pogrywam w STALKERa, jeżdżę na rowerze/spaceruję po lesie(mieszkam zresztą w lesie), czasami wybieram się na polowania. W przypadku jakiegoś zastrzyku gotówki chcę zabrać się za modelarstwo lub ASG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nauczyciel-wychowawca trudnej młodzieży. Po czymś takim nawet Dzik to mały pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Lord Dino nauczyciel kto by pomyślał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Robię to co lubię jestem zołnierzem zawodowym. Edytowane 29 Października 2012 przez LordDino 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Czernobyl, też chciałem zostać w wojsku, ale za stary byłem kiedy kończyłem zasadniczą (26 lat). Poza tym ułomnych umysłowo nie biorą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 @Cichy każda praca jest potrzebna, najwąniejsze żeby człowiek dobrze się w niej czuł i robił to co doniego należy. Ja zamierzam jeszcze posłużyć. Niech nikt nie pisze że po 15 jest świetnie na emeryturze, to tylko 45% ostatniej wypłaty a rodzine i dzieci trzeba z czegoś utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Rano wstaję i już mam wolne :yes: . czernobyl10 - jeszcze chyba nie myślisz o wieku 55. Procent wtedy może Ci się podnieść, ale podstawa zostanie na starym poziomie ( inflacja zeżre waloryzację ) :sick: . A to co dostaniesz, zostawisz w aptece. W zasięgu znajomości mam takich 15%owych, w wieku niebiańskiego poboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 @chernobyl10 No chłopie ku chwale ojczyzny ;). Ja jak się uda i dostanę się na WAM i go skończę to może z wyższym do szkoły oficerskiej pójdę? Chociaż tam to głównie z kierunków technicznych biorą, ale zawsze mi się jakoś udaje cel osiągnąć to kto wie? @LordDino Oj niewdzięczną masz pracę niewdzięczną powodzenia chłopie, musisz mieć mocną psychikę ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja jak się uda i dostanę się na WAM i go skończę to może z wyższym do szkoły oficerskiej pójdę? Przecież WAM to Wojskowa Akademia Medyczna - ją się zawsze kończyło w stopniu podporucznika. Czy coś się zmieniło? @Ganges,przypomniałeś mi moją ulubioną polską komedię I moją też - kto by nie pamiętał: "To znaczy Psikutas bez s, tak?" albo "Świadkowie twierdzą, że nie tylko na głowie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=R6L50uY0kRg - :thumbsup: I moją też - kto by nie pamiętał: "To znaczy Psikutas bez s, tak?" albo "Świadkowie twierdzą, że nie tylko na głowie" Ile razy bym nie oglądał to płacze ze śmiechu :biggrin: ! Ta komedia wyrywa z butów! To tak na marginesie tematu. :whistling: Edytowane 29 Października 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 @pacjent Pamiętam ,że to kiedyś oglądałem! No trzeba sobie przypomnieć. @Papaczos A no fakt, chyba się tak WAM kończyło, sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolec243 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zawodówka ;p MPS - Mechanik pojazdów samochodowych xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Naprawiam sprzęt medyczny, rożnego rodzaju. Ostatnio od paru dobrych lat głownie stomatologiczny i dla protetyków dentystycznych. Pracuję na etacie w firmie-córce wielkiej firmy międzynarodowej z centralą w Lichtensteinie. Poza tym własna DG, ale sporadycznie, zaczyna mi już świtać emerytura i siły nie te... no chyba, że rząd znowu podniesie wiek emerytalny . Stalker nachodzi mnie falami.... najwyższa z tych fal, to półtoraroczne tłumaczenie Soljanki. Teraz raczej kibicuję. O dziwo moja druga połowa nie miała nic przeciwko tej dziwnej manii, która niemal zupełnie odrywała mnie od rzeczywistości w każdy wolny moment. @ scigacz1975 - chyba miałbyś u nas zarobek... książki są naszą nieustającą pasją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja jestem radcą prawnym. Po całym dniu użerania się z biurokracją potrzebuję coś zastrzelić. Zauważyłem ostatnio pewne podobieństwo pomiędzy godziną grozy w Szramie a udzielaniem porad w urzędzie... Tylko strzelby w pracy nie mam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja obecnie jeszcze się męczę w szkole,w przyszłości najprawdopodobniej zostanę perkusistą,albo pójdę do wojska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Taki temat już jest na forum, ma tylko inny tytuł - http://stalkerteam.pl/topic/4008-ja-w-pracy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Licealista na profilu mat-fiz, potem może jak się uda to uderzę w energetykę. Co do pracy, to w wakacje spokojnie kilku zawodów na krótki czas się podejmowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krwawy Baron Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Podobnie jak kolega powyżej licealista, tyle że z klasy humanistycznej. Za rok maturka a w międzyczasie gdzieś się jeszcze przewija Olimpiada Historyczna. W przyszłości celuję we Szkołę Morską w Gdyni na kierunek Nawigacja. Jak się nie uda to zawsze można uderzyć na prawo albo związać swoją pracę z wojskiem. Moja szkoła, której budowa zakończyła się dwa lata temu. No ale co z tego że nowa, gdyż przez kilka lat stał stan surowy a teraz zaczyna się w niektórych miejscach sypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja uczęszczam do Technikum w Zielonej Górze.Kierunek- technik pojazdów samochodowych.Wybralem tą szkołe ponieważ pasjonuję się motoryzacją od małego i jakoś nie wyobrażam sobie pózniejszej pracy w innej profesji.(no ewentualnie jescze elektronika ale to nie całkiem to :P) PS : Widzę że do kolegi wyżej mam całkiem blisko :) Mógłbym Odrą z prądem podpłynąc xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) KB ładna szkoła, to z tym rozpadem to dość powszechne zjawisko... Niby już pisałem ale mały update. Jestem zawodowym leniem Homo Bradypus. Znacie jakieś dobre techiniki motywacyjne tak przy okazji? Edytowane 18 Lutego 2013 przez Ganges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi