Skocz do zawartości

Lista przedmiotów w Soljance

portals

Rekomendowane odpowiedzi

Lista przedmiotów w Soljance przydatna do spawnera lub edycji towaru handlarzy:

Pokaż ukrytą zawartość

Lista pochodzi z http://solanka.ucoz.ru/forum/3-174-1. Jest raczej za długa by było sens ją tłumaczyć. Jeśli nie znasz rosyjskiego, użyj jakiegoś tłumacza online.

• Dodatnia 2

Mógłby mi ktoś podać jak mogę wywołać sprzedaż np u Sidora kilka rzeczy, bo wziąłem na nie zlecenia, ale śmieciarz je chyba gwizdnął: -dekoder Krugłowa z x16 -PDA Maksa Luberta z Agropromu -Dokumenty dla Sacharowa z budki dezertera(tak mi zaznaczyło na mapie), który pozwala przejść z Jantaru na Agroprom Ale nie wiem jaką mają nazwe te rzeczy Może ktoś sprawdzić czy da radę wywołać sprzedaż dekodera Krugłowa z X16 i Dokumentów dla Sacharowa bo pda udało mi się kupić ale tych dwóch nie.

dekoder Krugłowa z X16 to bedzie decoder1 PDA Lubera to und_pda Dokumenty dla Sacharowa prawdopodobnie quest_case_05 A tu po rosyjsku decoder1 декодер для Круглова из Х16 und_pda ПДА Макса Любера quest_case_05 кейс с документами ученых

• 3 miesiące temu...

Pozwolę sobie uzupełnić listę przedmiotów do spawnera o taką po polsku.Na razie tyle , będę to uzupełniał ale raczej dopiero za następnym podejściem do Soljanki 😞

Przedmioty

Pokaż ukrytą zawartość

Dokumenty, PDA, pendrive'y:

Pokaż ukrytą zawartość

• Dodatnia 2

• 11 miesięcy temu...

Lista wszystkich (nooo...chyba wszystkich, ale więcej nie znalazłem) artefaktów w Soljance - łącznie z izomorfami. Napisane w ten sposób, żeby łatwiej było wstawić do spawnera. Zresztą, lista jest wyciągnięta z mojego spawnera ;)

Pokaż ukrytą zawartość

self:spawn_inventory("af_medusa") self:spawn_inventory("af_cristall_flower") self:spawn_inventory("af_night_star") self:spawn_inventory("af_vyvert") self:spawn_inventory("af_gravi") self:spawn_inventory("af_gold_fish") self:spawn_inventory("af_blood") self:spawn_inventory("af_mincer_meat") self:spawn_inventory("af_soul") self:spawn_inventory("af_electra_sparkler") self:spawn_inventory("af_electra_flash") self:spawn_inventory("af_electra_moonlight") self:spawn_inventory("af_rusty_thorn") self:spawn_inventory("af_rusty_kristall") self:spawn_inventory("af_rusty_sea-urchin") self:spawn_inventory("af_ameba_slime") self:spawn_inventory("af_ameba_slug") self:spawn_inventory("af_ameba_mica") self:spawn_inventory("af_drops") self:spawn_inventory("af_fireball") self:spawn_inventory("af_cristall") self:spawn_inventory("af_dummy_glassbeads") self:spawn_inventory("af_dummy_pellicle") self:spawn_inventory("af_dummy_battery") self:spawn_inventory("af_dummy_dummy") self:spawn_inventory("af_dummy_spring") self:spawn_inventory("af_fuzz_kolobok") self:spawn_inventory("af_buliz") self:spawn_inventory("af_spirit_1") self:spawn_inventory("af_spirit_2") self:spawn_inventory("af_spirit_3") self:spawn_inventory("af_spirit_4") self:spawn_inventory("af_cry_1") self:spawn_inventory("af_cry_2") self:spawn_inventory("af_cry_3") self:spawn_inventory("af_babka_1") self:spawn_inventory("af_babka_2") self:spawn_inventory("af_babka_3") self:spawn_inventory("af_babka_4") self:spawn_inventory("af_pudd_1") self:spawn_inventory("af_pudd_2") self:spawn_inventory("af_pudd_3") self:spawn_inventory("af_pudd_4") self:spawn_inventory("af_dik_1") self:spawn_inventory("af_dik_2") self:spawn_inventory("af_dik_3") self:spawn_inventory("af_dik_4") self:spawn_inventory("af_kol_1") self:spawn_inventory("af_kol_2") self:spawn_inventory("af_kol_3") self:spawn_inventory("af_kol_4") self:spawn_inventory("af_armor_1") self:spawn_inventory("af_armor_2") self:spawn_inventory("af_armor_3") self:spawn_inventory("af_armor_4") self:spawn_inventory("af_simbion") self:spawn_inventory("af_dummy_battery_red") self:spawn_inventory("af_dummy_spring_red") self:spawn_inventory("af_dummy_pellicle_red") self:spawn_inventory("af_medusa_green") self:spawn_inventory("af_vyvert_green") self:spawn_inventory("af_blood_green") self:spawn_inventory("af_caterpillar") self:spawn_inventory("af_arhara_globus") self:spawn_inventory("af_part_monolit") self:spawn_inventory("gold_art") self:spawn_inventory("af_life_heart") self:spawn_inventory("art_acumm") self:spawn_inventory("artifact_electro_crystal_thorn") self:spawn_inventory("af_eye_voron") self:spawn_inventory("af_water_flower") self:spawn_inventory("af_part_monolit1") self:spawn_inventory("af_part_monolit2") self:spawn_inventory("af_spiral") self:spawn_inventory("af_kamen_udachy") self:spawn_inventory("rukzak_izomorf") self:spawn_inventory("izom_globus") self:spawn_inventory("izomorf_kristal") self:spawn_inventory("psevdokristall") self:spawn_inventory("kaktus_izomorf") self:spawn_inventory("izomorf_kompas") self:spawn_inventory("izomorf_plastilin")

• Dodatnia 2

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Chciałem zespawnować mózg kontrolera i nie chce się zespawnować, dodam, że robiłem zgodnie z poradnikiem jak instalować itd. Pozostałe rzeczy się spawnują, nazwa mózgu to mozg, a może nazwa jest zła?

Nazwę wziąłem z forum, następna sprawa to nie jestem pewien czy taki temat zakładam w odpowiednim dziale mam na myśli problemy techniczne i fabularne.

//

nie szkodzi przeniesiemy do listy przedmiotów

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...