Yurek Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 @ czernobyl10 A te linki w poście powyżej to jakieś płatne są... @ cichy Co prawda - ale ja bym jednak obstawał przy tłumaczeniu metka58 - Dolina Szeptów. Brzmi tak jakoś lepiej i bardziej tajemniczo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dzięki @Yurek, a na poparcie tego, że jest odniesienie w synonimach do słowa шорох, daję link i na pozycji 16-tej, jest to pokazane. Oto on:http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=ru&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fsinonimus.ru%2Fsinonim_k_slovy_%D1%88%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%85&anno=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Absolutnie linki do pobrania dodatku nie są płatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 @ czernobyl10 To dlaczego jak kliknę "za darmo" i "zwykłe pobieranie" mam takie screeny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Bo wiedzą chyba, że jesteś kasiasty. A poważnie, to nie fair brać należność, skoro ma być za friko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Yurek jeśli mogę poprosić dałbyś mi może link do tego słownika Rosyjski-Polskiego co był kilka postów wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 @ Jurij Linka dać nie mogę, bo to program komercyjny, który kupiłem swego czasu ;)Firma, która go zrobiła nazywa się KOMPAS. Sprawdź w necie, może jeszcze żyją ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 @YurekWystarczyło nacisnąć "nie, dziękuję" :D i pobiera się nam za free. Zrobiłem własnego linka do tego dodatku, aby można było pobrać bez problemu: http://www17.zippyshare.com/v/40106141/file.html //dzięki @qwert dodany do 1 postu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Zapuściłem modzik testowo i powiem że bardzo ładnie wygląda ta lokacja.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja również postanowiłem pobrać i zobaczyć, oprawa graficzna napewno nie odrzuca, lokacja jest klimayczna i posiada ciekawe zakątki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 I zaskoczy Was jeszcze nie raz do końca gry. Wszystko tu nowe, inne. I lokacja i fabuła. Nowe postacie, twarze nicki. Gdyby nie Oziorski i Pilot, z którym mamy migawkę na końcu moda i tylko informacja o Sowie, byłaby to całkiem nowa gra, a nie mod do stalkerów.Żałować należy, że taki krótki, choć w jednym z dialogów ( pisałem o tym wyżej ) jest zapowiedź cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Po dłuższym zasmakowaniu moda, okazuje się, że Zona jest naprawdę wrogim człowiekowi obszarem zamknięym - pełno tu wszelakich anomalii o wielkich czasami rozmiarach, promieniowanie miejscami jest naprawdę powalające, a mutanty grasują grupami i to na całym terenie nowej lokacji. Baza stalkerów, do której przybywamy na samym początku również jest imponująca z wielką anoamlią grawitacyjną pośrodku. Mod dodaje smaczku stalkerowi, polecam każdemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Napiszę krótko - już niebawem będziecie mogli zagrać w ten niezwykły mod po polsku.Aktualny stopień zaawansowania prac nad polonizacją wynosi ok. 95% ;) :woot: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Bardzo miło słyszeć...jeżeli można to piszę się na testy spolszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 W dniu wczorajszym zakończyłem prace nad wersją FINAL polonizacji tego ciekawego moda.Link do pobrania dodałem w pierwszym poście. Dziękuję mojej ekipie oddanych betatesterów (yellow, metek58 & smox), bez których nie byłoby to możliwe w tak krótkim czasie :yes: Życzę wszystkim przyjemnej gry na nowej lokacji - no bo w końcu nieczęsto się nam takie zdarzają... EDIT Yurek 11.08.13 Chyba wszyscy zapomnieli o tym ciekawym modzie na nowej lokacji, że jest już po polsku i można weń grać, więc odkurzam nieco temat :D 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Też zachęcam do zagrania w niego.Mimo że, rozgrywa się na jednej lokacji, grający na pewno się nie będzie się nudził. Tu nie ma nic co już w jakimś modzie było. Nic na pamięć i nici z rutyny. A pogłówkować trzeba mocno, aby wyciągnąć z niego wszystko.A teraz gdy jest już spolonizowany, będzie to, jak niektórzy mówią - miodzio :yes: :thumbsup: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Gdy wróciłem po kilkuletniej przerwie do Zony napewno zagram. Juz pobrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Zaciekawił mnie ten mod i postanowiłem go zainstalować. Jednym słowem - wow..Ta nowa lokacja jest naprawdę klimatyczna, a wszystko jest ładnie dopracowane. Znów to uczucie, gdy startujemy w obcym miejscu, nie wiemy dokładnie co zrobić, ani dokąd podążyć. Mam nadzieję że mod jest w miarę długi :) Spolszczenie pierwsza klasa :) Heh, takiego czegoś jeszcze nie widziałem ^_^ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Niestety, jedna lokacja i koniec. Ale kompletna nowość wszystkiego, to rekompensuje. Tyle, że jest tu trochę do roboty. Nie omijaj niczego, właź do każdej dziury, bierz każde zadanie dodatkowe.I jeszcze jedno. Znaczniki zadań są tylko orientacyjne. Należy szukać, nawet kawałek od nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Mod według mnie jest super. Jedna nowa mapa, ale nacieszyć się można i ma klimat inny niż reszta lokacji. Jest dużo różnych smaczków i zagadek. A na dodatek wszystkie minusy rekompensuje rozmiar całej Doliny Szeptów. Ten mod to cudo, jeden z najlepszych w jakie grałem do CoPa. Polecam innym użytkownikom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam, mam problema, mianowicie:Po zdobyciu bazy najemników Radik przesłuchuje stalkera i go zabija nogą, wtedy traci mi się obraz, a ściślej pozostaje wskaźnik zdrowia i pancerza, oraz mini mapa w rogu a pozostały obraz ciemny.Poratujcie dobrą radą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Pokombinuj z ustawieniami grafiki moda. Daj wyższe lub niższe niż masz i zobacz co będzie.Pomaga też zrzucenie gry na pasek (Alt+Tab) i powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Niestety nic nie pomaga, chyba mi przyjdzie skończyć moda na tym etapie.Z samej ciekawośći chciałbym rozwiązać ten problem ale nie daję rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jeżeli chcesz podrzucę Ci moje zapisy z moda...będziesz mógł kontynuować grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Spróbuj wyjść z ciała: wpisz w konsoli demo_record 1 i zobacz jak wygląda sytuacja. Prawdopodobnie animacja odpowiadająca za ciemność nie została wyłączona. Musiałbyś znaleźć plik tej animacji i podmienić go na jakiś neutralny widok, ale moda nie mam - więc bardziej nie pomogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi