MOS Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Będzie ktoś kojarzył jak przekonać gościa który ma narzędzia kalibracyjne i nie chce ich oddać. Mechanik nic nie podpowiada, sam gość też tylko powiedział raz że nie odda i dobrze schował. Chociaż żeby jakaś sugestia... coś za coś, przysługa a tu dupa no i utknąłem na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Czołem koledzy stalkerzy! Wiecie może gdzie znajduje się gość o ksywce Broda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Broda, chodzi o Brodacza z Zatonu ze zwykłego CoP, czyli teoretycznie mamy przejść na Zaton tym samym miejscem w którym się przyszło (jaskinia na początku gry), po dojściu do jaskini mamy napisy końcowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Robiłem ostatnio remanent swojego archiwum i zatrzymałem się nad Doliną Szeptów. Prawie nie pamiętałem fabuły, więc postanowiłem przypomnieć sobie moda, a przy okazji sprawdzić modyfikację Skygod zmieniającą tekstury nieba. I tak od wczoraj przemierzam Dolinę Szeptów. O ile pamięć mnie nie myli, jest to chyba pierwsza "jednoaktówka" i jeden z pierwszych jak nie pierwszy mod dodający nowe twarze, niektórym personażom, kawałek historii. Pomimo upływu paru lat od daty premiery, pozycja wciąż jak najbardziej godna polecenia. Parę screenów DS + Skygod: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 W jednym z końcowych dialogów, była informacja że można liczyć na dalszy ciąg. Kto w to uwierzył, to się przeliczył. A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Wie ktoś gdzie mogę znaleźć PDA najemnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperacz Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) @Br3k3N, chodzi tobie o zadanie na infiltracje obozu najemników? Jak jeszcze nie zdobyłeś PDA najemnika nie musisz nawet szukać, po prostu idź do gościa w jaskini(tego w egzo) i poczekaj chwile. Edytowane 29 Lipca 2017 przez Szperacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 @Szperacz Tak to o to mi chodzi i dzięki, bo poszedłem szukać, a tu nawet palcem nie trzeba kiwnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Dnia 29.05.2013 o 10:36, Darkus napisał: Ciekawy mały modzik z ciekawości sprawdzę. Witam czy ten pod jest godny polecenia?Dla jasności chodzi mi o Dolinę szeptów ale rozmyślam też nad zagraniem w Sigerious Mod 2.2. Obecnie nagrywam Narodnaja Soljanka a te mody które wymieniłem to dla własnej zabawy.Mam CoP na Steam.Dordzicie coś Stalkerzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Dolina Szeptów to coś dla Ciebie. Ciągłe szukanie czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Dziękuję wielce za dobrą radę.Dużo zdrowia życzę.Zainstalowałem moda oraz nagrałem jeden odcinek i zapowiada się ciekawie.Za jakieś 40 minut będzie na kanale. Edytowane 3 Września 2017 przez Stalker76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 On się nie zapowiada, on jest ciekawy. No i dobrze, że go przypomnisz, bo wart pamięci. W razie czego, tu masz wsparcie. https://www.youtube.com/watch?v=Jc4hyJHHjlA https://www.youtube.com/watch?v=lCN0qJH0zT4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Долина Шорохов - Dolina Szeptów jest bardzo wysoko w rankingu modów na ap-pro - http://ap-pro.ru/index/stalker_top_mod_all/0-144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus47221 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Siema, mam problem z modem. Zainstalowałem moda, fixa, przeniosłem localization.ltx z "Bóg z nami", skopiowałem folder rus i wkleiłem, w jednym zmieniłem nazwę na "pol". Wszystko fajnie śmiga, tyle że wszystko jest po Rosyjsku. Moda sciągnąłem z początku tego tematu. Wygląda to tak jakby nie było w tych plikach w ogóle polinizacji. Ktoś miał podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 W linkach masz cały mod w wersji pl w dwóch częściach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus47221 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 @anatol tak jest napisane, ale mi działa jakby był tylko po rusku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Instalacja moda jest banalnie prosta. Pobierasz to - Mod:http://zone.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=49 Fix:http://zone.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=50 I instalujesz według opisu (trochę zmieniłem, by pasowało) - SPOSÓB INSTALACJI wersji PL by @Yurek 1. Stalker ZP 2. Patch 1.6.0.0 lub 1.6.0.2 3. Pobieramy moda i fixa z linków powyżej, rozpakowujemy i przenosimy foldery gamedata do głównego folderu gry. 4. Gramy. Tylko tyle. NIC więcej nie trzeba robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makuva Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Czołem, kurczaki po raz pierwszy mam problem z instalacją moda, a "Dolina Szeptów" wydaje się taka nie problematyczna według instrukcji którą wyżej zamieścił smox, gdy odpalam grę nie mam ekranu tytułowego moda, sam się odpala ale dialogi mam takie jak na obrazku. Przy metodzie którą podał Mikus47221 mam to samo czyli po Rosyjsku. Może to być wina mojej wersji Steam , czy musi to być patch 1.6.0.0? , czy może ma być to wersja Rosyjska gry?, robiłem czystą instalację gry na nowo kończą mi się pomysły serio. Dolina mnie pokonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 A wersja steam to jest polska wersja Zewu bo jeśli angielska to to może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Przed instalacją moda pobierz i wypakuj do folderu z grą ten plik: gamedata.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makuva Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 1 godzinę temu, tom3kb napisał: A wersja steam to jest polska wersja Zewu bo jeśli angielska to to może być problem. Angielska plus spolszczenie > też podejrzewam iż to jest przyczyną wiesz, sporo modów ogranych na tej wersji gry no ale tutaj trafiłem na opór 49 minut temu, Ranger801 napisał: Przed instalacją moda pobierz i wypakuj do folderu z grą ten plik: gamedata.rar Dziękuję za szybką reakcję ale nie pomogło, tam w modzie jest w conigs\text\ folder rus z Twoją paczką dostałem pol, nic nie zmieniałem, odpaliłem to samo, później zamieniłem rus na pol z zamianą dalej na odwrót i nico. Przepraszam, że tak chaotycznie opisuję problem, szczerze ta sytuacja mnie zaskoczyła tym bardziej, że w trakcie szukania rozwiązania wgrałem moda "Na przekór śmierci 1.5: Nowicjusz" i było ok, nie poddam się i zobaczę czy nie mam kopii gry na GOG bo nie posiadam płytki z Polską wersją niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 @Makuva. Mod nie miał prawa działać Ci prawidłowo po polsku, w #1 tematu jest wstawiona niewłaściwa paczka z modem. Link jest do oryginalnej rus wersji moda, a nie jak to powinno być do full pl, link do fiksa jest właściwy. Poniżej masz odnośnik do tego, co trzeba. Graj i ciesz się grą, bo jest z czego. https://cloud.mail.ru/public/7Vj5/HWgg5zRvj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makuva Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Serdeczne dziękuję Gawron, bardzo dziękuję za linka już pobieram. Pozdrawiam Edit- Wszystko działa pięknie, dziękuję chłopakom za reakcję a szczególnie Tobie @gawron Spoiler Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Makuva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_NEXOFFICIAL_ Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Modzik bardzo ciekawy Fabuła jest zarąbista coś czuje że tak prędko się nie znudzi moja ocena to 10/10 Jakbym miał napisać o + i - to jest więcej plusów bo nie mam do niczego się przyczepić jedynie to zacinanie się mutantów czasami ale to można przeżyć ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 @_NEXOFFICIAL_ Lubisz mody na nieznanych nowych lokacjach? To masz jeszcze Nowicjusza i W pajęczynie kłamstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi