Jump to content

@cichy, wszystkiego najlepszego!

Recommended Posts

@cichy! Życzę Ci:

- radości, która dostrzega piękno małych rzeczy,
- nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie,
- spokoju, który ukoi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi,
- wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża,

- cierpliwości, która obudzi twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już przygasło,
...i miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie.

A dla nas wszystkich życzę, aby @cichemu nigdy nie zabrakło ochoty do prowadzenia "kopalni modów"  :biggrin:

Wszystkiego najlepszego Cichy !

Obyś dalej miał chęci do pisania tak doskonałych poradników do Stalkera ;), bo od czasu jak odszedł Kobal nikt nie potrafił mu w tym dorównać... 

Jesteś pierwszym komu sie to udało ;)

P.S. Myślę, że się ucieszysz jak Ci powiem, że "Alternatywa" w naszym ojczystym języku pojawi sie lada dzień :D

@Cichy rozglądałem się za stalkerskim tortem z okazji twoich urodzin...

Dołączona grafika

Składam najserdeczniejsze życzenia, zdrowia, pomyślności, sukcesów, radości życia, oraz rzecz jasna - dalszego odkrywania Zony. Niech tort promieniuje...radością. 100 lat w zdrowiu Cichy życzę.

Dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia i pamięć. Gdyby choć ćwierć z tego co mi życzycie się spełniła, byłbym najszczęśliwszym i najbardziej spełnionym człowiekiem na świecie :biggrin: . Niestety real dobija i muszę wprowadzić dwie ćwierci do organizmu aby po zmianie stanu świadomości nie widzieć negatywnych aspektów dnia codziennego :blush: . Dziękuję jeszcze raz. Zielenina mi się na dziś skończyła :sick: ale jutro Tu wrócę by dokończyć dzieła.

Ps, Yurek - nawet nie wiesz jaką radością będzie gra w Alternatywę po Polsku. Mod - moim zdaniem majstersztyk. Nikt nie powinien być zawiedziony :biggrin: .

@Cichy

Zielenina mi się na dziś skończyła, ale jutro Tu wrócę by dokończyć dzieła.

paradoksalnie, to Ty rozdajesz prezenty zamiast odwrotnie :), miło jest dostać za - pomoc np. Dołączona grafika, ale tak naprawdę to Ty powinieneś dostać "zielonych", bo zasłużyłeś. Nie piszemy życzeń dla zarobienia Dołączona grafika, inaczej było by to przejawem hipokryzji, każdy kto Cię poznał - wie że zasłużyłeś na reputację, tak że - nie rób sobie kłopotu - dasz + kiedy faktycznie uznasz za słuszne (wypowiadam się w swoim imieniu). Pozdrawiam.

• Positive 1