bober322 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) @bolo W bajorku są 2 miejsca w których jest plecak: w łódce i w północnej części bajorka. @Jaco Zdjęcia ważnych postaci pojawiają się w PDA, po rozmowie z nimi. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez bober322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 macie do tego solucję??? odpiszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 macie do tego solucję??? odpiszciehttp://stalkermod.ru/forum/66-fotograf/52518-gid-po-prohozhdeniyu-moda-fotograf-na-tch.html Solucja jest - wymagane podstawy rosyjskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Co ze zmęczeniem, umiecie coś poradzić?Jak zwiększyć udźwig, szukałem i nie umiem znaleźć. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 http://stalkermod.ru/forum/66-fotograf/52518-gid-po-prohozhdeniyu-moda-fotograf-na-tch.html Solucja jest - wymagane podstawy rosyjskiego.Ewentualnie podstawy polskiego :Phttp://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=459.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 OK Dzięki za wyjaśnienia w sprawie tych anomalii W zwiększeniu udźwigu to ci nie pomogę, nie jestem zwolennikiem takich praktyk Jeśli twoja postać szybko się męczy,to pewnie oznacza że chce wody,są też napoje energetyczne.Alternatywą może też być pojazd, na Korpusie pokoju masz Land Rovera a na Poligonie doświadczalnym dwie Nivy.Nie wiem jak dalej bo dotarłem dopiero na Bagna, a tam niestety trzeba z buta cisnąć chyba... :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Co ze zmęczeniem, umiecie coś poradzić?Jak zwiększyć udźwig, szukałem i nie umiem znaleźć.WitamGdybyś poszukał w poradnikach na tym forum to byś znalazł!!!Otwierasz -gamedataconfigcreaturesactor.ltxznajdujesz - "stand_power = -0.005"Ten parametr odpowiada za szybkość regeneracji energii po zatrzymaniu, gdy zmienisz na "-0.5" to energia odnowi Ci się natychmiast.Standardowa zmiana udźwigu nie działa i nie chciało mi się grzebać aby to rozkminić, bo 90 kg jest OK.Możesz sobie pomóc zmieniając wagę przedmiotów których nosisz najwięcej (konserwy, wódka, kryształy itp.).W konfigu każdego przedmiotu jest parametr "inv_weight = x.x" który odpowiada za wagę przedmiotów noszonych w plecaku.Pozdrawiam P.S.Do wszelkich ułatwień należy podchodzić ostrożnie gdyż bardzo łatwo jest rozwalić klimat i frajdę z gry.Nie ma problemu żeby na starcie dodać sobie NANO kombinezon podrasowany i super dopaloną giwerę, ale chyba nie o to chodzi.Pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Andre Woz 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dzięki, zrobione,gram dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dzięki, zrobione,gram dalej.Na zdrowieTylko nie rozumiem dlaczego dałeś mi "-1" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 WitamGdybyś poszukał w poradnikach na tym forum to byś znalazł!!!Otwierasz -gamedataconfigmisccreaturesactor.ltxznajdujesz - "stand_power = -0.005" Wszystko fajnie, @Andre Woz, ale wkradł się mały błąd. W adresie powinno być: gamedataconfigcreaturesactor.ltx Reszta cacucho. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam.Mam mały problem. Robię właśnie rajd przez teleporty, ale na Korpusie Pokoju nie mogę znalezć plecaka z wskazówką. Powinien być gdzieś obok, ale gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jak lądujesz na Korpusie, jest w trawie, prawie nie widoczny. Zawsze szukaj plecaka pod zanikającym teleportem, którym zostałeś przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Heh, dzięki znalazłem.Coś wzrok już nie ten. :ermm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Lol, chyba jakiegoś buga załapałem.... Dziś rozpocząłem sobie grę od Bagien i zadania na anomalie, zapodałem sondę anomalii do pasa, wrzucam próbnik w elektrę, a tu mi pokazuje że to karuzela... wtf ?? i tak przy każdej innej na tej lokacji. Nie wiem co się mogło stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem stabilności moda. Po postawieniu go od nowa, nie miałem ani jednego wylotu, co w innych modach się nie zdarzało. Kawał dobrej roboty wykonanej przez twórców moda, a także przez ekipę polonizującą :) Dzięki Wam, mimo tylu lat grania w S.T.A.L.K.E.R.a dalej się chce w niego grać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 http://stalkermod.ru/forum/66-fotograf/52518-gid-po-prohozhdeniyu-moda-fotograf-na-tch.html Solucja jest - wymagane podstawy rosyjskiego.Dzięki wielkie, teraz wiem co i jak... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Czy mod jest wymagający jeżeli chodzi o sprzęt? Czy ma tak wygórowane wymagania jak przepełniona sola czy może takie jak priboi czy ts2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Czy mod jest wymagający jeżeli chodzi o sprzęt? Czy ma tak wygórowane wymagania jak przepełniona sola czy może takie jak priboi czy ts2? AMD II x 3 8 Giga ram Stary radeon 4850 Win 7 1366x768 Oświetlenie statyczne, reszta na "wysokie" - gra chodzi płynnie i co najważniejsze stabilnie.Grafika niestety "jaj nie urywa", ale historia bardzo dobra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Do Andre Woz jak Ci dałem -1 to przez pomyłkę, bardzo przepraszam, teraz nacisnąłem zieloną strzałkę , na razie tak mogę naprawić moje gapiostwo, pozdrawiam. A tak przy okazji gdzie konkretnie jest magnetowid na bagnach, ma być w jakimś domku, szukałem i nic. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) A tak przy okazji gdzie konkretnie jest magnetowid na bagnach, ma być w jakimś domku, szukałem i nic.Po udaniu się na Bagna kierujesz się w stronę zespołu budynków po lewej stronie drogi . W domu z pianinem znalazłem magnetowid.Pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Czy mod jest wymagający jeżeli chodzi o sprzęt? Czy ma tak wygórowane wymagania jak przepełniona sola czy może takie jak priboi czy ts2?Mój komputer to staroć AMD ATHLON X2 ,grafika zintegrowana Radeon 1250 3GB ramu WIN XP .Mod chodzi na oświetleniu statycznym bez wylotów Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez anatol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam Pytanie jest nastepujące . Określenie "skrzynka wódki" przekłada się na znalezienie "itemu" o nazwie j/w czy przekłada się na ilość butelek koniecznych do zaliczenia questu. Quest dostałem od majora Szpaka na Bagnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Skrzynka wódki, to 20 butelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Skrzynka wódki, to 20 butelek.Czyli jak w realu. ....ach ta immersja Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Kilka razy widziałem z daleka w różnych miejscach jakiegoś typa który przyglądał się mojej postaci przez lornetkę. Gdy podchodziłem bliżej pojawiał się teleport a typ znikał w nim. To normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi