vidkunsen Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 WalcZę z tematem - usiłuje pograć, logi itd: ja mam to na D/gryy/stalker/zew i mody i coś tam,??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 WalcZę z tematem - usiłuje pograć, logi itd: ja mam to na D/gryy/stalker/zew i mody i coś tam,??? Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 dla systemu windows XP - C:Documents and SettingsAll UsersMoje dokumentySTALKER-Zew Prypecilogs dla systemów Windows Vista/7 - C:UsersPublicDocumentsSTALKER-Zew Prypecilogs a ja mam tak: D/gryy/zew i mody/zew.../ i cos tam dalej ... czy to jest tzw. log?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tutaj masz wszystko wyjaśnione, co to jest log skąd się go bierze, a także dopisek kondotiera że na niektórych modach logi są w innym katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Spoko Allen, zobaczę co moge zrobić... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Wczoraj - 15.06.2014 pojawiła się nowa wersja moda. Co prawda pisze - ПАТЧ ver 1.07, ale to cały mod. Ma rozmiar (spakowany, do pobrania) 1,2 Gb. Sposób instalacji: - usunąć poprzednią wersję moda. - rozpakować archiwum do folderu z czystą grą. Nowa gra nie jest konieczna. Link - http://vk.com/spectrumproject Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ciekawi mnie , jakie zmiany wnosi wersja 1.07 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 O zmianach można przeczytać pod ww. linkiem, klikając na Expand text.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jeśli tak to zasysamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Sprawdził już ktoś poprawność polonizacji z nową wersją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jak postawię v.1.07 wtedy będę mógł sprawdzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zaktualizowałem pierwszy temat o instrukcje instalacji moda i informacje o nowym patchu(wersji moda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 @Allen - sposób instalacji dotyczy rosyjskiej wersji Stalkera. Podejrzewam, że prawidłowy sposób instalacji na polską wersję Stalkera podał @qwert. Wszystko się wyjaśni jak ktoś pobierze nową wersję i zainstaluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 @smox - dodałem sposób instalacji na polską wersję napisaną przez qwert'a z postu #96 , jeśli coś jest źle możesz poprawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zainstalowałem v.1.07 i aktualne spolszczenie i gram dalej.Na razie wszystko ok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 @Allen - jest dobrze, tylko usuń z 1 postu ten mój opis instalacji dotyczący rosyjskiej wersji Stalkera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Potwierdzam v 1.07 + spolszczenie - bez zarzutu (na razie na Kordonie ) . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Panowie gdzie jest ten trup, którego trzeba przeszukać w poszukiwaniu Szmugi (zadanie da Sidora)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Tam gdzie w podstawce spotykasz Lisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Źle się wyraziłem, wybaczcie. :) Wiem gdzie powinien być, bo mam znacznik na mapie. Problem polega na tym, iż nie ma tam w okolicy żadnych zwłok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Wczoraj - 15.06.2014 pojawiła się nowa wersja moda. Co prawda pisze - ПАТЧ ver 1.07, ale to cały mod. Ma rozmiar (spakowany, do pobrania) 1,2 Gb. Sposób instalacji: - usunąć poprzednią wersję moda. - rozpakować archiwum do folderu z czystą grą. Nowa gra nie jest konieczna. Link - http://vk.com/spectrumproject http://vk.com/spectrumprojectTa fotka rozwaliła mi nadgarstki: C4N1sVq8DqI.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 @andrzej75; u mnie wygląda to tak : Spróbuj wczytać ostatni zapis , zanim wziąłeś zadanie na poszukiwanie Szmugi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Czy ktoś dotarł do Baru? Czy może mi ktoś pomóc, jak zrobić pluskwy (robaczki) do podsłuchu?Nie doubluj postów @Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 @gawron Dzięki spróbuje jeszcze raz, u mnie właśnie brak tych zwłok. Zainstaluje na nowo CoP i postawie wersje 1.07(chociaż ten problem już na 1.05 wystąpił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndEr Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 @gawron Dzięki spróbuje jeszcze raz, u mnie właśnie brak tych zwłok. Zainstaluje na nowo CoP i postawie wersje 1.07(chociaż ten problem już na 1.05 wystąpił)Po pierwsze, witam wszystkich na Forum! Też tak miałem (wtedy jeszcze z wersją angielską) i wczytywanie starszych save'ów, reset kompa, reinstall nie pomagało. Pomogłem sobie poprzez pominięcie w skryptach tego zadania (acz zmienione skrypty poleciały wraz ze zmianą 1.05 na 1.07). Jeśli nie znajdziesz żadnego rozwiązania, to prześlij mi save'a przy nibytrupie, to odtworze te skrypty i przejdę krok dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi