Gatzek Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 @kinia_as loga szukaj tu: Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Otwórz loga zwykłym notatnikiem i wklej to co jest na samym końcu od Fatal Error. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 to? "FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ...e.r. zew prypeci\gamedata\scripts\sound_theme.script:241: bad argument #2 to 'random' (interval is empty)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Coś z dzwiękiem się posypało. Ale co, to nie mam pojęcia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Nie mam pojęcia o co chodzi. Nikt takiego błędu nie zgłaszał. Może któryś z Mechaników Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 fajnie wiedzieć, że jestem wyjątkowa...ale akurat to mogłabym sobie odpuścić...bo chcę dalej pograć ;__; A może wgram tutaj ostatniego sejva, i któryś z miłych Panów by mi zrobił rozmowę z Azotem? Może dalej już pójdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Spróbuj wkleić to do folderu z grą: https://yadi.sk/d/vhlb2350pkeKZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 A spróbuj wrzucić to do gamedaty z zamianą plików. https://drive.google.com/file/d/0B2wheYyYQPHJb2d5YlI3LVY3UzA/view?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 nic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ten sam Error czy inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 cały czas ten sam "FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ...e.r. zew prypeci\gamedata\scripts\sound_theme.script:241: bad argument #2 to 'random' (interval is empty)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Szukałem tego Errora w google i nie ma. Znaczy to, że nikt takiego błędu nie miał. Opcje są trzy. Mod mógł się źle pobrać. Mod został źle zainstalowany. Komp nie wyrabia i wywala z takim dziwnym błędem. Leczenie - pobrać i zainstalować moda od nowa. Zmniejszyć ustawienia. Nie zaszkodzi przeczyścić system i zdefragmentować dysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Moda instalowałam krok po kroku z @Anton Gorodecki. Ale by wywalało przy próbie zwykłej rozmowy? Wszystko w pomieszczeniu się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Skrypt od dźwięku albo uszkodzony albo zapętlony. Niepomogę, nieznam dokładnej natury skryptowej SP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 5 minut temu, kinia_as napisał: Ale by wywalało przy próbie zwykłej rozmowy? Wszystko w pomieszczeniu się dzieje... Trafiłaś do Zony, tu wszystko jest możliwe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) To wygląda dokładnie tak, że zbliżam się do Azota, nie mam jeszcze nawet powiadomienia, żeby kliknąć "F" gra się wiesza i finito. Przed chwilą od pacjenta wrzucałam od nowa ten skrypt i dalej to samo ;/ płakac mi się już chce :( Czy ten fragment " D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp " odnosić ma się niby do dysku D? Edytowane 29 Lutego 2016 przez kinia_as Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 A próbowałaś z jakiegoś wcześniejszego save-a podejść, nie zaszkodzi też na próbę pozmniejszać ustawienia grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 próbowałam, to samo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Wrzuć może tu jakiegoś save-a (ze 2-3 ostatnie), dziś może już nie zdążę sprawdzić ale jutro z rana odpalę i zobaczę czy dam radę przejść czy będę miał tak samo wylot. Ja tego moda dawno skończyłem i problemów nie miałem. Edytowane 29 Lutego 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ehhh, zwątpiłam. Zastanowił mnie ten odnośnik niby do dysku D. Gdzie u mnie dysk D to napęd. W napędzie była płytka z programem do Pitów...wyjęłam płytkę, poszło o.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Pity/podatki to nic dobrego jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 w końcu Al Capone tylko za nie poszedł siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Takie bugi mam menu z zewu interface zielony zbugowany, mapa z pda nie działa z z zewu jest (chyba się pobugowaly textury z moda i podstawki) Pisze cant find texture. Edytowane 1 Marca 2016 przez Strielon Dublowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Postaw na czysto podstawkę, postaw zgodnie z opisem moda. W razie kolejnych kłopotów wrzuć loga z błędem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Tyle ze ja jestem w połowie moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) No to co, że w połowie moda, masz save-y przecież. Postaw od nowa moda. Jeśli jednak będziesz też robił reinstalkę gry pamiętaj przenieś sobie gdzieś save-y żebyś podczas deinstalacji czasem nie skasował Edytowane 2 Marca 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi