ShogunShinto Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Pytanko Panowie. Quest na PDA Żołnierza. Pierwszy u góry. Znalazłem bandytę na Agropromie. Był z ekipą. Dostał w łeb. Zabrałem niebieskie PDA i cisza. Nic się nie zaaktualizowało a wciąż mam znacznik tego pacana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 W Cieniu też się buguje menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Na chwile wróciłem , zachęcony uwagami ........Nie.Nie.Nie. Nie muszę się dowartościowywać, udowadniając sobie że chcę szukać schowków do których staram się czasami pół godziny dostać , czy też prowadzić walkę z supermenami . Może ktoś kiedyś ustawi balans trudności na normalnym poziomie - to wtedy - być może.Chociaż po co . To jest ciągle ta sama Solianka . Edytowane 1 Września 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Pytanko Panowie. Quest na PDA Żołnierza. Pierwszy u góry. Znalazłem bandytę na Agropromie. Był z ekipą. Dostał w łeb. Zabrałem niebieskie PDA i cisza. Nic się nie zaaktualizowało a wciąż mam znacznik tego pacanaA wcześniej zdobyłeś PDA na Wysypisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Hmm mam niebieski fenrira i tego bandyty. W opisie tego: PDA rannego bandyty z wysypiskaPS: Zaaktualizowało się. Przeszedłem z Agropromu na wysypisko. Wszystko idzie po mojej myśli. Jedno zadanie przeoczyłem. W tunelu na kordonie jest paczka i po zebraniu fantów wychodzą babole. Tego questu nie miałem. No i oczywiście Narzędzia dla chudego z Baru. Szukać w okolicach ATP Kordon. Też nie mogę za chiny znaleźć Edytowane 1 Września 2015 przez ShogunShinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Więc na Agropromie nic nie znalazłeś. PDA z Agropromu ma nazwę PDA Frajera. A informacja o nim jest w PDA bandyty z Wysypiska. Wejdź w PDA w zakładkę dziennik. Masz tam dział "Poszukiwania zaginionej ekspedycji. Bedziesz wiedział na jakim etapie jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Poszukiwania zaginionej ekspedycji. Bedziesz wiedział na jakim etapie jesteś :PDA Rannego bandyty. W zadaniach mam odznaczony jeden punkt questaPS A z tymi narzędziami dla chudego jest wzmianka o narzędziach w bazie wolności. Handlarz bądź miejscowy mechanik. Rozumiem że losowy spawn? Przydałby się mały poradnik po zonie. No nic trzeba walczyć Edytowane 1 Września 2015 przez ShogunShinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Więc teraz szukasz bandyty w podziemiach Agropromu przy którym znajdziesz PDA Frajera. Narzędzia są na ATP na Kordonie, tylko nie umiesz ich znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Czy może ktoś podpowiedzieć gdzie znajduje się drugi schowek Kolekcjonera na kordonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Przejrzałem każdą deseczke. I screeny dostałem i też nic nie pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Słuchaj, schowki są losowe. Masz podane kilka miejsc, schowek jest tylko w jednym. Nikt nie wie jak akurat jest u ciebie. Albo go znajdziesz albo nie. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Bingo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Zaraz kończę wysypisko i jak wiecie na ów lokacji jest oddział Najemników i mam pytanie. Czy mając od nich L96 na dwa różne kalibry i pancerz na najemnika, który potem wymienię to ów dwa L96 starczą mi do końca gry + Wintar potem kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Nie warto się bawić w te l96. Zrób zadanie kuźniecowa na termowizor. Z bandyty wypadnie super strzelba M4 Super 90, która jest dobra nawet na delekie odległości. Zrób nią zadymę na agropromie, wypadnie wojskowe egzo i najnowsze Abakany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Apropo zadania. Jak tego dokonać z tym termowizorem? Obecnie jestem na bagnach i nie mogę jechać buggy :P klawisze skonfigurowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 A to proste jest. Kuźniecow mówi, że mu zginął gdzieś na wysypisku. Pytasz się tego gościa z hangaru czy coś o tym wie a on na to, że owszem i bandyci tu wbijają między 2 a 4 w nocy. Czekasz, ubijasz, naprawiasz strzelbę i jesteś przegość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 W poradniku było coś na temat 2 a 4 w nocy. Dziekówa Spróbuje zrobić. a ten buggy dla sidora wariuje. Raz udało mi się do tyłu pojechać ale się zawiesiłem i klops a teraz nie jedzie. Odpalam ale coś tam wyje i lekko do przodu jedzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Používám tyto klávesové příkazy místo rychlého save,který se nedoporučuje,ale do OP2 je jaksi nemohu dostat.I když je dám do user.ltx z příkazem nepřepisovat tak zmizí po startu hry:bind_console save save1 kF6bind_console save save2 kF7bind_console save save3 kF8Nevíte proč? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Zainstalowałem moda stosując tzw. czystą instalację. Wgrałem jednak poprawkę na wyłączenie antyczita, i GG skacze jak pchła i za szybko biega. Skok sobie zmniejszyłem, a jak zmniejszyć szybkość biegania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Oryginalny actor.ltx actor.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dzięki, ale co konkretnie odpowiada za szybkość biegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 sprint_coef i run_coef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dziękuję, teraz mogę grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Freeman prosi o jakiegoś orła. Fabryka rostok. Gdzie jej szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi