carlopapa Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 No właśnie to nie działa, pojawia się komunikat że niewłaściwy format. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Właśnie się dowiedziałem że bibliotekarzom najlepiej smakuje śrut 12x70 Miny i inne "explosives" okazały się totalnie nieskuteczne Wybieram się właśnie do labu, aby sprawdzić za jaki model kombinezonu "przehandlowałem" ulubioną AA-12... Oby egza była tego warta...strasznie brakowało mi <Camo> w walce z bibliotekarzami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 No właśnie to nie działa, pojawia się komunikat że niewłaściwy format.Mam wersję repacka made by Goodlike - i nie miałem problemu . Byc może masz inny release. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 W repacku moim można odpakować stallker data unpackerem. Komenda "converter.exe -2947ru -unpack -dir folder" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Już sobie poradziłem miałem dwa pliki unpackera eng i rus eng nie działał, ale rus ruszył archiwum i mam Autumn Aurora 2 :-)Chciałbym jeszcze zapytać czy emisja w tym modzie to nie występuje?? jestem na etapie wykradnięcia dokumentów z posterunku na kordonie, ale do tej pory po emisji ani widu ani słychu. Edytowane 20 Września 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Chciałbym jeszcze zapytać czy emisja w tym modzie to nie występuje?? jestem na etapie wykradnięcia dokumentów z posterunku na kordonie, ale do tej pory po emisji ani widu ani słychu.Emisje jak najbardziej występują tyle że ....nadzwyczaj sporadycznie.Mam małe pytanie , od czasu do czasu ....czyli tak co godzinę czasu rzeczywistego gry wyskakuje cos takiego:[error]Expression : I != levels().end()[error]Function : GameGraph::CHeader::level[error]File : e:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrgame\game_graph_inline.h[error]Line : 171[error]Description : there is no specified level in the game graph : 65Problemu z dalszym graniem nie ma . Wystarczy wgrać ostatni sejw i jest OK. Tyle że lekko "wnerwia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Podbijam temat: jak dotąd tylko w/w błędy są moją zmorą z OP-2, trafiają się dość sporadycznie, ale jednak.... Może da się jakoś temu zaradzić?U mnie emisje jak w kalendarzu - raz na dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Jak odczytujemy sejw to nie zapisujemy gry przez ok 10 sekund od odczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Problem ze zbyt" szybkim " zapisem gry tez miałem - ale wywalał ciut inny komunikat.A w tym szczególnym przypadku jest to niejako - chociażby u mnie i jak mniemam Antona - dziwna prawidłowość.Byc może wynika ta przypadłośc z "nijakośći' mojego lekko leciwego komputera. Edytowane 20 Września 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Nie sądzę, też mam problem z tym game_graph. Szukałem nawet rozwiązania, ale zalecane jest po prostu wczytać ostatni zapis. Jak sądzę, jest to związane z wpadaniem w tekstury elementów gry, czy też złym spawnem tych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Drodzy Panowie- małe pytanko. Które pliki odpowiadają za szybkość reakcji NPC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 boberm wybacz złośliwość - za szybko cię zabijają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 W rzeczy samej Anton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 A ja co mam powiedzieć? - 904 "zejścia" a nawet jeszcze w Sarkofagu nie byłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Anton napisz czym grasz, albo wyślij screena z wyposażeniem i stanem pancerza. Może tu leży problem.PS. Z kim/czym masz największy problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 A ja co mam powiedzieć? - 904 "zejścia" a nawet jeszcze w Sarkofagu nie byłem...Mnie "zdymisjonowano" 772 razy - i też jeszcze nie byłem w CEA.Generalnie mod jest very OK - tylko te robocopy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Przepraszam Panowie - wprowadziłem was w błąd. Nie uskarżam się że zabito mnie 904 razy na Przeżyciu - zabito mnie TYLKO 904 razy. Tylko i wyłącznie dzięki swojej głupocie oczywiście. Moda tego wychwalał będę pod niebiosa zawsze i wszędzie - fabuła i zwroty akcji (jak na razie stricte fabularnie Soljankowe, schowków nie liczę) oraz "spektakularne" by nie powiedzieć epickie walki z naprawdę dużą ilością potworów oraz żołnierzy wroga, do których już powoli się przyzwyczajam. Przy tym modzie "zapracowałem" na kilka siwych włosów, ale też radość z gry, satysfakcja i ciekawość co będzie dalej jest ogromna. Dzięki Junx za zainteresowanie. Myślę że inwentarz mam jak ten okres gry niczego sobie więc proszę spojrzeć.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Sugeruję zrobić questa na Kontrolery od Zachara- dostaniesz zacny kostium.BTW: co to jest to białe na pasku artów? Edytowane 20 Września 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Jeszcze chyba nie zrobiłem jakiegoś innego zadania, ponieważ nie chce dać tego w/w przez ciebie Dzięki za cynk! Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz poniżej O ile dobrze pamiętam była w "śpiewającym' ("dźwiękowym") schowku w DM. Edytowane 20 Września 2015 przez Anton Gorodecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ładny a to mój Jeszcze w magazynach wojskowych nie byłem :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) U mnie wygląda to tak- jestem w trakcie linii questowej Ducha et consortes:Prypiat i CEA - nie ruszoneBTW ; ktoś skupuje grzybki w rozsądnej cenie? Edytowane 21 Września 2015 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Więc teraz szukasz bandyty w podziemiach Agropromu przy którym znajdziesz PDA Frajera. Narzędzia są na ATP na Kordonie, tylko nie umiesz ich znaleźć.Ja też narzędzi nie mam na ATP a szukałem w opisanych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Carlo papa - jeżeli piszesz o remkompletach toa/ młoty - w dwóch miejscach na ATP - w zabudowaniach po lewej i prawej-klucze- na pięterku w pobliżu wejścia na bazę-srubokrety - na MW u mechanika - leżą na stoliku przy UAZ-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nie piszę o narzędziach dla chudego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Narzędzia dla Chudego mogą jeszcze być na MW, u Kutwy albo u Śruby. Przeleć tematy OP-2. Ktoś miał już ten sam problem i wstawiał filmik z lokalizacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi