kondotier Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 To co pokazujesz to ustawienia z moda, a ja pisałem o konfiguratorze, czyli o tym co pokazałeś wcześniej ( to z białym tłem ). Gameplay jest na samej górze pierwszy z lewej. A tu na ostatnim zrzucie masz opcję "Efekt rozmycia tła" oraz dwie niższe pozycje. Te dwie masz włączone, więc przy przeładowaniu broni tylko ona będzie ostra, a reszta ekranu rozmyta. To samo przy celowaniu. Celownik i cel ostre, a reszta rozmyta. Na dodatek jakość tego rozmycia masz ustawioną na wysoką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 (edytowane) @kondotier W dniu 8.11.2021 o 13:12, kondotier napisał: na ostatnim zrzucie masz opcję "Efekt rozmycia tła" oraz dwie niższe pozycje. Te dwie masz włączone To było to, problem rozwiązany Edytowane 12 Listopada 2021 przez cez137 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Mam problem, zadanie na zaprowadzenie oszalałego stalkera na Jantar do Sacharowa, zadanie wzięte od Maxa z MW, przyszedłem z tym typem do baru i kazałem mu się schować w hangarze obok wierzy ciśnień bo musiałem jeszcze podlecieć po arta do DM, art nazywał się Ulik, gdy przyszedłem to ten tak się schował że nigdzie go nie ma, co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Wrócić w zapisach do MW sprzed wyruszenia, nie zapomnieć arta i dopiero prowadzić. Przecież to szaleniec, na moment go zostawić nie można 🤬 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 @kondotier ooo! to żeś mnie teraz zastrzelił to aż tak? że nie można go zostawić? jak ja nienawidzę się wracać w zapisach 😡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 @cez137 a w normalnym życiu byłoby inaczej? Świr mógł sobie gdzieś pójść, kogoś zaczepić i ten go kropnął itp. itd. Wracałeś po arta, trzeba go było brać ze sobą. Są zadania, które wymagają ciągłości prowadzenia i nie tylko w tym modzie. A szczególnie zadania z przeprowadzaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Wszelkie misje eskortowe lub, te w których idziemy z jakimś npc na zadanie z reguły trzeba zaliczać jednym ciągiem. W OGSE były nawet takie, w których nie można było robić zapisów. Zadanie z Czarnym Stalkerem chyba. W OGSR dużo tych problematycznych zadań poprawiali ale czy uporali się z eskortowymi to już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 (edytowane) @kondotier wróciłem w zapisach, nie brałem zadania od Maxa tylko poszedłem po arta do DM, potem poszedłem na Jantar i jestem na etapie robienia zadania w Parowie, idę do Sacharowa, wziąłem też zadanie od żołnierza z Jantaru na ten przyrząd, już go mam ale nie wiem jak szukać tych artów, nie da się go ani zawiesić na pasie ani użyć, na Psychola jeszcze przyjdzie czas jak wrócę na MW Podczas rozgrywki w bazie powinności na wysypie pojawił mi się bliżej nieokreślony crash, miałem takich crashów w ciągu tego moda kilka jak nie kilkanaście, aby wyjść ratuje tylko reset kompa, żaden menadzer zadań nie pomaga ani nic innego, przynajmniej ja o tym nie wiem, niezwykłość tego crasha polegała na tym że na ekranie pojawił się wielki czerwony napis "BŁĄD W GRZE, PRZEŚLIJ PEŁNY LOG AUTOROWI" próbowałem zrobić zrzut ale nie zaskoczył niestety, nigdy w żadnym modzie nie spotkałem się z takim napisem, no i log poniżej, pozdrawiam Czy ktoś pamięta zadanie od Woronina na ulepszony karabin od najmusów? w opisie jest żeby szukać na magazynach a znacznik jest w miasteczku 32 zaraz obok baru Ukrycie, barman nie chce gadać, byłem w obu miejscach a nawet poszedłem do Metra i nic nie znalazłem xray_cez137.log Edytowane 6 Grudnia 2021 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logow1 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) Tutaj na discordzie discord.gg/Q6QDxbNcfR pojawiła się właśnie Open beta "OGSR: GUNSLINGER Addon" mówią ze to officialny discord Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez logow1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Niestety, ale link do paczki graficznej do tej wersji OGSE jest martwy. Nie udało mi się znaleźć zamiennika, więc jeżeli ktoś z Was się na niego natknie, to prosimy o podzielenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zabrałem misję od Kopacza na naprawę jego karabin. PKM'a mam dostarczyć Siniakowi, jednak jest zaznaczony jako wróg. Zainstalowałem już Fix na wrogość Npc jednak nie działa. Próbowałem też strzelać do niego żebym mógł dać mu apteczkę jednak to też nie działa. Co mam z tym zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Witajcie! Miałbym prośbę. Czy ktoś nie ma może save'a na tym etapie gry, gdzie pierwszy raz przechodzimy z Wysypiska na Bar? (tzn. gdy mamy dostarczyć Barmanowi teczkę z Agropromu). Niestety musiałem przeinstalować grę i stracily mi się save'y a nie chce mi się przechodzić wszystkiego od nowa. Byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi