tom3kb Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 7 minut temu, pacjent1972 napisał: Prawo_klikiem myszy blisko jak baba a lewo_klikiem pokazuje się okrągła skala siły rzutu i wali całkiem daleko. Chyba na odwrót lewym to krótki rzut, a prawym to kółko ze skalą. Chyba, ze coś inaczej pobindowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 He he... no tak, zmęczenie materiału. Jak zwał tak zwał ale wiadomo o co biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Pacjent 1972 - chodzi mi oto że w porównaniu z OP 2 - które przez kilka miesięcy katuje moją psychikę - ta animacja jest ciut dziwna. No - chyba że to moje skrzywione odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Być może, to jak z kobietą. Jak jesteś zbyt długo z jedną to wydaje ci się że ona jest "miarą" dla wszystkich innych kobiet, a to nie prawda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 W sumie to taki detal w stosunku do całości, najważniejsze @boberm że ci się podoba OGSE i grasz z przyjemnością a to najważniejsze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Jeżeli już filozofujemy to 14 minut temu, pacjent1972 napisał: Być może, to jak z kobietą. Jak jesteś zbyt długo z jedną to wydaje ci się że ona jest "miarą" dla wszystkich innych kobiet, a to nie prawda. Jak już filozofujemy , to śmiem twierdzić że hipotetyczna "ona"- JEST miarą całej reszty.Oczywiście "per procura". I oczywiście że gram z przyjemnością. Tylko ta animacja wydaje mi sie mało dynamiczna i ciut smieszna. Ale to moje subiektywne odczucie. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nie zawsze granatem należy rzucić na pół lokacji. Czasem trzeba np. stojąc na dachu, rzucić granat tuż obok ściany. Wtedy LPM i po sprawie. Tak samo, aby rzucić granat uciekając przed mutkami. LPM rzucam granat pod nogi i gnam za ukrycie. Wybucha gdy mutanty zajmą moje miejsce. A "kółko odległości" na PPM, to też dobra sprawa. Zapamiętać kolorek przy pierwszym rzucie i przy następnych łatwo wziąć poprawkę, jeśli rzut był niecelny. Ale co kto lubi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 @ramirez12, świetny screen. Gdybyś mnie zostawił przy zepsutej lodówce i trupie kumpla, też bym się do Ciebie nie odezwał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Hehe To Ci się udało , hahaha. No dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Kilkanaście postów wcześniej, na srceenach @ramirez12a zauważyłem, że nie wyświetla się ikona GSz-18. Dzieje się tak, ponieważ patch 2.10 wniósł plik ui_icon_equipment, zmieniony w stosunku do tego z v2.09 i SlotsBelt. Ten problem mógł dotyczyć jeszcze kilku innych przedmiotów. Notatka z Martwego Miasta - nie mogła się wyświetlać ponieważ w modzie, po prostu brakuje tekstury tego itema. Dlaczego tak jest, mogę się tylko domyślać. Trzeba było się posłużyć plikiem z poprzedniej wersji OGSE. Leczenie tych przypadłości - pliki skopiować do gamedaty moda ze zgodą na zamianę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dzięki @gawron, nie miałem pojęcia w czym problem, nie znam się na tym. Co do notatki to właśnie domyślałem się że może być związana z zadaniem dla Leśnika o aparaturę do "samogona". Czy u Ciebie po otwarciu (pierwszym razem) tej notatki zadanie się aktualizowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 @gawron, szacunek i dziękujemy za poprawkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 @ramirez12 - nie doszedłem do tego zadania, żeby zrobić poprawkę użyłem spawnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Aha, rozumiem ale mimo wszystko dobra robota. Dziękki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Na Jantarze zaatakował mnie zombie o wyglądzie tych takich bez broni (ten miał RPK) i nazywał się Tompson, czy to nie jest czasem jakaś ważna questowa postać, czy nic się nie stało, że go rozwaliłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 @tom3kb ten gość to prof. Tompson. Nie jest on niezbędny dla fabuły ale lepiej go nie zabijać, gdy jesteś jako zombie to możesz do niego zagadać i kupić od niego fajne artefakty np. Złotą Rybkę potrzebną do odzombifikowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ok., dzięki za info. Nie planuję grać jako Zombie (load game wtedy) bo nie chce mi się biegać leczyć więc niech mu ziemia lekką będzie i cisnę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jest jedno zadanie które wymaga przeistoczenia się w zombie ale jak już znalazłeś gdzieś artefakt to profesorek nie jest Ci potrzebny a poza tym to u niego kosmiczne ceny:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ale z zombizmu leczymy się u Sacharowa prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgadza się , ale ten Tompson sprzedaje artefakty a między innymi też "Złote Rybki" które potrzebne są do odzombifikowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 To jedno zadanie na Jantarze w fabryce gdzie świadomie przeistaczamy się w zombie jest na czas po upływie którego i tak przechodzi nam automatycznie więc nie potrzebujemy żadnego leczenia u Sacharowa. Najprawdopodobniej później @tom3kb już nie będziesz miał problemów z zamienianiem się w zombie bo będziesz miał dobrą ochronę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 W zombie raz przeistoczyłem się w podziemiach Agropromu ale jak już załapałem o co chodzi to użyłem uniwersalnego leku Load game i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Dokładnie tak jak napisałeś, to chyba był ostatni raz i więcej się nie powtórzy, oprócz tego jednego zadania na Jantarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Rzekł mi pijaczyna, że A i B na rurze siedziały i gitarę Sidorowi zarąbały. Pytanie się nasuwa gdzie ta rura, co o niej wspomina nasz pijaczyna. rozwiązanie: Patrz komin Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Mnieciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ja dorzucę jak to rozgryźliśmy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi