pacjent1972 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja już nic nie wrzucam, przejdę moda na 2.10. Jeśli wyjdzie 3.0 albo 4.0 który istotnie zmieni moda a Tłumacze to przetłumaczą to z największą ochotą przejdę jeszcze raz OGSE. Te patche zaczynają mi przypominać Survarium, ten kto gra to wie o co chodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja też gram na 2.10, nie mam już siły ani ochoty na zmiany. EnvFX dodany w patchu 2.11 to jakas biblioteka OpenAL włączająca wsparcie dla EaX 2.0 na wszystkich kartach dźwiękowych w grze Stalker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Offline-alife w konfiguratorze mam wyłączony od samego początku gry,tak że nie musiałem nic wyłączać.Pobrałem konfigurator z mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 @Gatzek Nahrál jsem Tvoji opravu na dialog v lab.18 a hra mne na Jantaru při rozmluvě s Radiowcem padla a nešla znovu spustit.Po nahrání původního zase jde.Zde log: FATAL ERROR [error]Expression : false [error]Function : CXml::Init [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrXMLParser\xrXMLParser.cpp [error]Line : 87 [error]Description : XML file:text\pol\stable_dialogs_labx18.xml value: errDescr:Error reading end tag. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Mam taki błąd w inwentarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 @Hobby poprawione. gamedata.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) @Gatzek Te poprawione gamedaty co wrzucasz ostatnio (wczoraj Dialog z Żeką i ten z fixem błędu dla Hobby-ego) to później wejdą do następnego jakiegoś oficjalnego patcha do polonizacji jak rozumiem. Edytowane 1 Czerwca 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wstawiane spolszczenie i zmiany do niego, to cały czas BT. Dodawane ciągle nowe elementy moda, nie przyspieszają pracy nad wydaniem wersji końcowej. Rosjanie mogą je sobie wrzucać bez problemu, ale my już nie. Bo nigdy nie wiadomo, czy nie spowodują zruszczenie już przetłumaczonych fragmentów. A jak czytam, jedno z takich "ulepszeń", raczej spowodowało spaskudzenie moda, robiąc z niego pastisz. Ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) @anatol Asi hraješ na repack od @Gatzek tak jsem měl to samé.BM 16 jen polovina a TOZ 34 se vůbec nezobrazil.Tady máš opravu: https://ulozto.cz/xHc7QakX/weapons-zip @Gatzek Díky vyzkouším. Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Hobby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) @Gatzek to twoje jak mam zainstalować,bo plików jest trochę. Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Strielon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 @Strielon -przeczytać plik readme.txt który jest w tej kompilacji, wszystko jest tam opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Spoiler @Gatzek Przeczytałem za 1 razem. (wytłumaczył byś mi może jak dla laika co kliknąć zamieściłem obrazek na dole) Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Strielon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 @Hobby nie gram na repacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 @anatol Zkus tu moji opravu.Mně to pomohlo.Zálohuj si svoje data kdyby to bylo špatně. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 @Hobby - dzięki za poprawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Znalazłem to.Teraz wiem SCARA dodaje dodatek graficzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Skąd wy tego kaktusa dostajecie? Ten artefakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) @Tario Ja dotychczas znalazłem dwa Plazmowe Kaktusy w ciałach zabitych wrogów. Na mapach jeszcze się nie natknąłem na leżące. Z fabułą i questami jestem na poziomie odbijania Krugłowa ze zestrzelonego śmigłowca. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Tu interesująca galeria screenshotów z OGSE: http://www.ogse.ru/?page_id=44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Chciałbym zwiększyć udźwig ale nie jestem w stanie tego zrobić , wartości które wprowadzam po włączeniu gry nie dają rezultatu a po wyłączeniu wracają do pierwotnych wartości. Na 20str jest zamieszczony link do jakiegoś konfiguratora ale nie mogę go pobrać ( Kod błędu: 2C171/1 ) czy mógłby mi ktoś dać instrukcję jak zmienić udźwig albo dać gamedate ze zmienionym udźwigiem do jakiś 200kg ??? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Link do konfiguratora działa w #1 tematu. Pobierz, zmień i będziesz mógł zwiększyć udźwig. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Rozumiem że ten konfigurator to na str 1 podpisany jest jako Spawner ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Klikasz na wartość graniczna nośności wpisujesz swoją klikasz zastosować tu masz zrzut https://scr.hu/jPdVe2 1 minutę temu, ramirez12 napisał: Rozumiem że ten konfigurator to na str 1 podpisany jest jako Spawner ?? Nie Konfigurator 2.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Super , pytanko jeszcze takie czy da się ponad 100 kg dać w jakiś sposób czy to max ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Link do konfiguratora https://mega.nz/#!k1MyHbwZ!Wb22odEZIa7whVtjlxR_ruVDWD71k-fbhhx-RnaytRI Max 500 kilo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi