Ranger801 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Cytuj @Ranger801 już chyba był mechanikiem (o ile dobrze pamiętam) Zgadza się, od lutego do czerwca zeszłego roku bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Witam Wybaczcie mi brak mojej wiedzy, ale gdzie jest ten katalog user? "By grafika moda odpowiadała screenshotom z tematu należy, rozpakować zawartość archiwum Users_CREZYEXE.rar do folderu users ze zgodą na zamianę. Samo archiwum znajduje się w users". Druga kwestia nie pokazuje mnie na minimapie jako kropki, niby da się grać, ale jest jakoś tak dziwnie. - Wybaczcie doczytałem, pytanie nieaktualne. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 @andrzej75- masz go w katalogu głównym moda. Tylko że to users a nie user. Po rozpakowania paczki, jest od razu. W nim jest spakowany Winrar ten Users_CREZYEXE.rar Wystarczy wypakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) To znalazłem, to rozumiem że ma po wypakowaniu wkleić ten folder do folderu z grą? Po wklejeniu nie pokazuje mi wartości na pasku zdrowia i kondycji w grze. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 19 minut temu, andrzej75 napisał: To znalazłem, to rozumiem że ma po wypakowaniu wkleić ten folder do folderu z grą? Po wklejeniu nie pokazuje mi wartości na pasku zdrowia i kondycji w grze. Tak, a konkretnie do folderu users z zamianą plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Bardzo miła odmiana po ,,ZŁOTYM KUFERKU''.Mod totalnie lajtowy,ładna ,miła dla oka grafika -wada to to że krótki ,mimo to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 To chyba wszystko teraz jest jasne, w instalacji wcześniejszych modów, wklejałem zawsze tylko gamedata i dlatego nie mogłem go odszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Kilka osób przeszło moda, możecie mi podpowiedzieć coś o lokalizacji narzędzi dla technika z kordonu? sądząc po schowkach to te narzędzia muszą być nieźle pochowane wystarczy lekka podpowiedź nie trzeba dokładnie opisywać zostawcie mi trochę przyjemności z szukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 @kfiat O ile mnie pamięć nie myli, to znalazłem tylko jeden zestaw - mod jakoś specjalnie ciężki nie jest, więc nie potrzebowałem ulepszania sprzętu. Gram w SGM na zmianę z CoC więc może mi się popieprzyło... ale jeśli nie, to za tymi do kalibracji poszperaj w labie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 mod jest przyjemny, ale sam rozumiesz, skoro są to chcę znaleźć dzięki za podpowiedź, czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jak stracisz wszelką nadzieję, to tu masz łopatologicznie lokalizacje wszystkich narzędzi Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dodam tylko że narzędzia do prac precyzyjnych miałem zdublowane, te co widać na screenie z recenzji. Znalazłem je na Magazynach Wojskowych obok bariery, a miałem już wszystkie oddane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Trafiłem jaszcze na "podstawowe" na Magazynach Wojskowych w jednym z domów w Wiosce pijawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Panowie wywala mnie do pulpitu w podziemiach agropomu(Potrzebna częstiliwość) i w tych drugich też(Dokumenty znajdż w podziemiach dokumenty). W logu nie ma żadnej informacji o błędzie. EDIT: Problem rozwiązany zmiana grafiki, trochę ustawień i poszło( bynajmniej podziemia Agropromu). Edytowane 6 Stycznia 2017 przez andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Przepraszam najmocniej, ale ja muszę: Spoiler "bynajmniej" to nie to samo co "przynajmniej". Potocznie używa się tego coraz częściej (niestety) i pewnie kiedyś zaaprobuje się do "oficjalnej" polszczyzny. Do tego czasu jednak daleko, teraz to jest bardzo niefajny, ohydnie brzmiący błąd. http://sjp.pwn.pl/sjp/przynajmniej;2512323.html http://sjp.pwn.pl/sjp/bynajmniej-I;2447001.html http://sjp.pwn.pl/sjp/bynajmniej-II;3033179.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Witam, jaki jest kod do wejścia na niższy poziom w-18 w Dolinie Mroku,biegam i nic nie mogę odszukać żadnego kodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Od drugiej minuty na tym filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dzień dobry Sprawa ma się tak: Jestem przed zadaniem wejścia na magazyny wojskowe. Nie śpieszno mi,więc wykonuję questy poboczne i utknąłem na zadaniu o Trucicielach (nie wiem co począć,0 podpowiedzi) i Cichym (jest gdzieś w podziemiach,tam gdzie wejście było w Czystym Niebie,dokumenty miałem zebrane wcześniej więc jajogłowemu oddałem przy okazji wzięcia zadania) i nie wiem,co począć. Dodam,że przeszukiwałem podziemia,ale nie przyniosło to zamierzonego skutku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 @czynnywulkan Mam ten sam problem nigdzie nie można znaleźć cichego ani tego głupiego PDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) "Cichy" leży martwy w podziemiach Agro za filarem przy drabince. Te zwłoki leżą tam zawsze w modach wraz ze schowkiem. Od 26 minuty. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Screeny z rus gry z cichym. Po drabince do góry po dokumenty Zadania o trucicielach sobie nie przypominam. Coś więcej. Kto dawał i na jakiej lokacji, i gdzie mają być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 ,,Truciciele" jest nam dawane na początku,gdy wchodziliśmy do tej bazy za mostem na Kordonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 @czynnywulkan - to zadanie rozwiązuje się samo. Powiązane jest z zadaniami najemników z północnego posterunku na Kordonie. Robimy zadania dla nich, w wyniku czego mamy zadania na Agro w fabryce. Tam robiąc kolejne zadania od stalkerów, natrafiamy na rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Modyfikacja ukończona. Ciekawa. Prosta,acz niebanalna. Podobało mi się 9/10 (nie dałem 10,bo nigdy nie wiadomo co się w przyszłości wydarzy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vuko Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Mam pytanie, da się jakoś dodać normalny znacznik na kompasie z lewym górnym rogu, bo ta czarna minikropka jest mega wkurzająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi