PolskiGROM Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Nic nie zdziałam. Próbuje nawet degradowanie patchu 6 razy i nic :/ Muszę poszukać jakiegoś innego fajnego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Modów masz od cholery i jeszcze trochę, więc bez problemu znajdziesz coś dla siebie, ale ten konkretny jest fajny i warto się pomęczyć. Jak degradujesz? Obstawiam, że robisz coś źle. W innym temacie o innym modzie Zaurusa była gadka na ten temat. I choć log również inny to okazało się, że ktoś nie usunął gamedata.dbc i gamedata.dbd - może tędy droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszLeopoldBączek Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Czy zmiana wersji 1.0006 jest możliwa na 1.0004 na wersji Steam-owej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Pewnie jest i podejrzewam, że jeśli użyjesz Google pod hasłem "stalker 1.0004 steam" lub coś w ten deseń, to znajdziesz bez problemu. Ewentualnie poczekaj na kogoś, kto ogarnia temat w większym stopniu. Tymczasem ja wychodzę z założenia, że najkrótsza droga jest najlepsza. Dlatego jeśli chcesz, to możesz użyć tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fussion14 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witam jestem tu nowy i nwm jak to wszystko działą ale do rzeczy pobrałem moda apokalipse do stalkera cc i jestem sobie w bazie gadam z żołnierzami i mam komunikat od gubaska z bunkra ze chce ze mną pogadać i jak już klikam na niego to wywala i gre na pulpit z napisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witamy serdecznie na Forum Potrzebujemy informacji z loga, abyśmy mogli pomóc. Proszę doczytać poniższy temat: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Już zająłem się problemem @Fussion14 na PW. Problem stanowi wersja 1.0006 z CD Action. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fussion14 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:287: attempt to index local 'tbl' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Proszę o pomoc naszemu nowemu koledze, bo chociaż zdegradowaliśmy wersję 1.0006 z CD Action do 1.0004, to wylot pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) @smox tak po mojemu spolszczenie gryzie się w podstawką moda a skoro tak to wrzucę do siebie wersję 1.0004PL Wystarczy wypakować dodać moda sejwy. Jeśli dialog będzie bez wylotu można spokojnie grać dalej. @Fussion14 może do załącznika wstawić sejw przed dialogiem i sprawdzę u siebie. Edytowane 25 Lutego 2018 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Niedawno podobny problem miał Stalker76. Ale chyba po uruchomieniu Apokalipsy ulepszonej przez Junxa, problem zniknął. Można zobaczyć jego gameplaya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 To będzie problem, bo mod Apokalipsa jest zintegrowany ze spolszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 @smox Już postawiłem moda i edytowałem ten post wyżej. Jakbym miał sejwa mógłbym, sprawdzić u siebie. Podstawkę 1.0004PL już wrzucam na mój host. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fussion14 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 o co chodzi teraz bo nie ogarniam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Zrób zapis przed tym wylotem i wstaw tutaj. @kazik sprawdzi u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 @Fussion14 Mod zapisuje stan gry w plikach sav + plik dds o takie samej nazwie. Nie wiem jaki masz system ale w przypadku win10 te pliki znajduja się w C:\Users\Public\Documents\stalker-shoc2\savedgames Chodzi o to że do załącznika (poniżej opcja - dodaj pliki...) możesz dodać plik sejw który zapiszesz przed rozmową powodującą błąd. Postawiłem teraz tego moda pobiorę Twój sejw wrzucę do swojego katalogu savegames i sprawdzę czy ten błąd pojawi się u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fussion14 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 smox nie rozumiem to do mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 No tak. Zrób zapis przed tym wylotem i wstaw tutaj. @kazik sprawdzi u siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fussion14 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 nwm w save game mam tylko to all.sav nic wincej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Ten plik gra tworzy automatycznie zaraz po pierwszym uruchomieniu. Pamiętaj, że wychodząc do menu możesz robić zapis stanu gry. W trakcie gry naciskając klawisz F6 robisz szybki zapis (tak zwany quicksave) klawiszem F7 wczytujesz ten zapis. Uruchomiłem moda na Twoim sejwie wszystko śmiga bez problemy więc tak: Pobierz paczki RAR z moich namiarów (to jest podstawka SoC 1.0004PL): 1. https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ5iFL7ZHbSf1tgBSe54LsNvvEiuGptJCXtX 2. https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZHiFL7Z2OWuMMGwL9HRkifTeRf3M0YKYgqX 3. https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ2iFL7ZkdyMIsTFlIzGfQERj6SAML1lLgH7 4. https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZxiFL7ZUoLhWfMTWJyXF17oxNf8SHl1O3ey Paczki bez hasła. Wypakuj je w dowolne miejsce. Dodaj moda tak jak jest to opisane w pierwszym poście zrób skrót do pliku XR_3DA.exe z folderu bin na pulpit i graj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fussion14 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 czyli pobrać to wszysko i dać do SKRÓTU CRAKCA I DAĆ NA PULPIT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Co ty z tym crackami??? Crackowanie gier to nie te forum i unikaj takich określeń ! A w dodatku czy ja pisałem coś o crackach? Czy ty masz oryginalną grę SoC?Na spokojnie zrób tylko to co napisałem powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fussion14 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 MAM ORYGINALNĄ WERSE JA 1.0006 ALE MUSIAŁEM ZBIĆ DO 1.0004 ABY ZAGRAĆ W APOCALISE CZYKI TY MI DAŁEŚ POPROSTU CAŁĄ GRE TYLKO W WERSJI 1.0004? a moda se wiem jak do tego dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Tak to jest cała gra i niczego nie trzeba crakować. Chcę Ci pomóc i jeszcze raz powtórzę zrób tylko to co napisałem w poście z paczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fussion14 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 mam te 4 pliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi