malakas Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Na przykład taki Zaton czy Jupiter, można tam spotkać stalkerów jakiś Oczywiście, że są zadania i ludzie...będzie jeszcze więcej gdy za parę dni wyjdzie dokładka. Dojdzie 55 nowych kwestów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 To świetnie się zapowiada, czyli póki wyjdzie spolszczenie zdążę przejść SGM do SHOC, w LWR zona wygląda po prostu nieziemsko, ten ciemny i ponury klimat.. coś wspaniałego, tak właśnie wyobrażam sobie prawdziwą zonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 No, grafika jest powalająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 No dobra, a co się stało z tym generałem? Gdzie screen z resztą opowieści? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Co się stało z generałem dowiesz się po testach spolszczenia... :)..już zmieniłem lokację i nie mogę wrócić. Teraz jestem u Maxa na Ujęciu wody.. :) http://img20.imageshack.us/img20/690/sswojtek072111145317gar.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 czyli póki wyjdzie spolszczenie zdążę przejść SGM do SHOC...LWR zona wygląda po prostu nieziemsko, ten ciemny i ponury klimat Spolszczenie jest już gotowe..pozostały drobne testy, by usunąć literówki...więc graj szybko. Grafika jest dobra (nie zapominajmy, że nie jest to silnik od CoP i niektóre lokacje są przerobione z build), ale gram z dodatkiem dynamicznego oświetlenia, a to potrzebuje mocnego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam. Pobrałem, zainstalowałem i gram. Dołożyłem mini mapę - bo lubię i zlikwidowałem deszcz i burze - bo nie lubię. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko spolszczenia. W moda LWC nie grałem, a minimapę pobrałem z tematu LWR w kwietniu, gdy pierwszy raz grałem w LWR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Polonizacja dodana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Świetna robota z tą polonizacją, po prostu świetna! zabieram się za pobieranie i czas grać ^ ^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Po rozpakowaniu polonizacja waży u mnie 5,05 MB. Prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Dokładnie tak ;) Waży niewiele, a roboty z nią trochę było ... Po prostu ze względu na spodziewane dodatki i rozwinięcia nie dodawałem nic od siebie, żeby potem nie gmatwać sytuacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 No..kurde - kapelusze z głów. Ktoś wyżej napisał, że stalkerteam stanie się polską encyklopedią modów. Cóż - moim zdaniem już nią jest. Czuję się zaszczycony, że mogę tu trollować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Uwaga podczas rozpakowywania moda o wadze 1,64 GB, gamedata w gamedacie. Najlepiej wypakować na pulpit i dopiero wrzucić do katalogu z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mod jest po prostu świetny, taki inny się wydaje niż wszystkie dotychczas w jakie grałem. W zonie już nie ma tylu stalkerów, jest trudny i skomplikowany. Mam pytanie, jak się nazywa muzyka z menu ? Strasznie mi się spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Tytułu nie znam, ale znajdziesz ją pod ścieżką: X:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\sounds\music pliki: "menu_l.ogm" i "menu_r.ogm" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mały dodatek do moda LWR... minimapa której nie ma w oryginale. Podaję linka do mini mapy - http://www.wrzuc.to/zeDbW6.wt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Bardzo przydatna rzecz- sam użyję minimapy, bo nie lubię takich niepotrzebnych utrudnień. Sprawdzałeś smox czy mapa nie powoduje problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A mnie się bardziej podoba gra bez minimapy. Jest bardziej realistycznie, co pasuje do tego modu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Minimapa jest potrzebna zawsze ułatwia odnalezienie się w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Teraz jestem w Czerwonym Lesie i nie miałem do tej pory żadnych problemów technicznych. Od początku gram z mini mapą. W razie problemów, zawsze można ją wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jeżeli temat dotyczy Jupitera to mam małe pytanko. Gdzie mogę znalezć amunicję do grozy ? Jedyny handlarz na tej lokacji znajduje się w bunkrze naukowców, ale on nie ma tej amunicji która jest mi niezbędna. Tak swoją drogą, na Jupiterze jest jakaś lepsza broń od grozy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Naboje do grozy powinny leżeć pod namiotem przy bunkrze.Poza tym na Wschodniej Bruździe przy bunkrze Liczykrupy stoi koleś który tanio sprzedaje 300 szt. Jeżeli w bunkrze naukowców nie ma naboi do Grozy u Nowikowa to będą na Zatonie u Brody na Skadowsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 MacTavish grasz w rosyjską wersję moda, ten plik ułatwia rozgrywkę i nie był testowany ze spolszczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 malakas. Takie pytanie, czy Prypeć została tam jakoś przerobiona? Niedługo mam zamiar pobrać moda, ale nie wiem czy warto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Malakas jest na wakacjach.O jakie przeróbki ci chodzi? To wycięte mapy z podstawek i buildów.Jedne wyglądają lepiej,inne gorzej.Prypecie masz dwie.Ta z Cienia praktycznie taka sama, i ta z Zewu bez fabuły z całą masą zombi i mutantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi