piotr12 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Te co pobrałem to są zrąbane, pobieram z tej strony tylko nie wiem czy to ta versja. http://bitsnoop.com/...-q26748838.html.Jak będą dobre to wrzucę na zippyschare. Siemka.Kpuc,ta ver.LWR to gra cała to instaluje jak czysta gra Stalker,oto scren,niewiem czy spolszczenie będzie działac te z pobieralni. Edytowane 13 Listopada 2012 przez piotr12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Siemka.Znalazłem moda,raczej pełną grę,LWR. 1.006.MA formę instalatora,instaluje się jak Gra Stalker ma identyczną instalkę, czyli pliki Gamedata>Db1 itd. Może to wersja spakowana razem ze stalkerem, jest po rosyjsku, spolszczenie które dałem z forum nie działa. To wygląda jak Stalker z modem w jednym instalatorze nie jest to osobna gametata i patch, to cała gra. mod zintegrowany z Stalkerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 A ile waży ta wersja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 @Yurek tu masz tą wersje http://bitsnoop.com/lost-world-requital-q26748838.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 To instalujesz sobie gdzieś np. na c:mod i potem przenosisz katalog gamdeata do katalogu gry. Możliwe że mod ingeruje w pliki dll, wtedy przenosisz z c:modbin te dll'ki. Bo może być jeszcze plik .exe, ale to na pw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) To jest cała gra Stalker Schadows Of Charnobyl z zintegrowanym modem 3.90GB ver.1.006 Edytowane 15 Listopada 2012 przez piotr12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 @ Po prostu repack, jak chcesz mieć samego moda to musisz wyciąc jego gamedate a reszte wywalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Screny plików LWR Zaraz sprawdzę przepatchuje na 1.006 i zobaczę czy działa ze spolszczeniem. Przwrzucę gamedata do zwykłego Stalkera dodam spolszczenie i zobaczę czy odpali. Przerzuciłem gamedata do zwykłego Stalkera Dodalem spolszczenie i lipa FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:stalkersourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 166 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : w_matrix_eagle.ltx Błąd po dodaniu spolszczenia. Mam pytanie Może ma ktoś tę ver.LWR Requital i by upnął na jakiś serwer Właśnie tę mam Edytowane 15 Listopada 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Olej to, właśnie odkryłem że posiadam jeszcze tego moda w archiwum. (tak to jest jak się w domu bywa jak w hotelu ;/) W sobotę go upnę na 4shared Oczywiście samo spolszczenie do pobrania z pobierani st.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wójek Jar Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Poda ktoś nowego linka do pobrania moda? Pół internetu przegrzebałem i nic :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 @Wójek Jar lepiej weś ściągnij Lost World Troops of Doom bo zawiera to co Reqitalplus więcej zadań i dużo mniej błędów i wiele więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wójek Jar Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Mam pytanko, wiecie moze jak sie wydostac z prypeci? Gdy ide na radar to od razu gine od muzgozweglacza :/ A innej drogi znalezc nie moge. EDIT Yurek 07.02.13 Chłopie teraz to mnie rozwaliłeś.... Język polski ma takie wspaniałe literki jak: ż, ę, ć, ź i mnóstwo innych z ogonkami, kreskami i kropkami, których naprawdę warto używać, jak się coś pisze... Poza tym nazwy własne (Prypeć, Mózgozwęglacz) piszemy w języku polskim z WIELKIEJ litery. No a ten "MUZG", to już mnie skasował do reszty... Tym razem nawet nie będę nawet poprawiał Twojego posta. Zostawię go tak jak jest. Ale jak następnym razem napiszesz coś tak niechlujnie, to OSOBIŚCIE USUNĘ TWÓJ POST i będę to robił za każdym razem dopóki nie napiszesz poprawnie - po polsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Tu masz mapy przejść: http://yadi.sk/d/bWdOb85p2Itzp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Popatrz tutaj,może coś znajdziesz: http://stalkermod.ru/http://ap-pro.ru/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Linki do moda zostały uzupełnione. Dodałem również spolszczenie do naszej pobieralni, bo był tylko jeden aktywny link z nim do Yandexa. Mam nadzieję, że sposób instalacji również się zgadza. W dziale Requital znajdowały się aż 4 różne wstawki z linkami oraz sposobem instalacji, a więc ciężko było to wszystko ogarnąć. Trzy z nich zostały ukryte, a ta poprawiona i uzupełniona. Wcześniej mieliśmy także podforum Galeria LWR. Jej zawartość postanowiłem przenieść ( były tam 4 tematy, ale nie kasowałem ich ze względu na szacunek do autorów ) do Dyskusji Ogólnej, ponieważ wszystkie screeny były już od dawna nieaktywne a samo podfurum zapomniane. Wygląda na to, że udało się uporządkować dział z LWR. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Witam. Mam lekki problem z instalacją. Chodzi o coś takiego, sam nie wiem jak to nazwać, jakiś język dziwny. Spoiler To na lewo to wiem, to gdzie ma się zainstalować, lecz nie jestem pewny o co chodzi, czy mam zaznaczyć gdzie mam plik z stalkerem, czy to repack ale chyba nie repack. Lecz to na prawo, sam nie wiem, ktoś może powie mi co to jest? Nie chcę żadnego szajsu zainstalować :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 @Dr_Sztychowka ja to bym sobie na pulpicie zrobił jakiś folder i tam zainstalował tego moda. Będziesz widział co jest i potem sobie przeniesiesz tylko co potrzeba do folderu Stalkera, gamedata i ewentualnie bin. Nie wiem czy to drugie okienko to czy nie pyta czy dodać skróty do moda do Menu Start? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 @tom3kbTak bym zrobił, niekiedy jak chcę zmienić na tym drugim okienku lokalizacje, to nie mogę nigdzie indziej niż program files na dysku c, także dziwna sprawa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 @Dr_Sztychowka no to W programfilesach też zrób jakiś folder i potem z niego przerzucisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 @tom3kb Dobry pomysł, tylko że jeszcze dziwniejsza sytuacja, nie wiem który to folder jest, pisze "programy", sprawdziłem wszystkie moje foldery na każdym dysku, które mają w nazwie "programy" i nie znalazłem, dziwna sytuacja. A jak próbuję sam napisać ścieżkę, to jakiś błąd wyskakuje pod tytułem ": ? / ; [" Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Bo w nazwie nie może być żadnych :? Itp znaków. Weź np na dysku c, w tych programach zrób sobie folder Requial i potem w tym instalatorze go wybierz, tylko wykasuj te krzaczki, żeby już dalej nie robił żadnych podfolderów bo kij wie co w nich są za znaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 (edytowane) @tom3kbZrobiłem tak, ale folder się nie chce pokazać, tylko pokazują się niektóre foldery typu Dead air, Stalkersoup itd. Dawno temu już Stalkersoup odinstalowałem, ale pokazuje się że to dalej jest, nie chce mi się dalej w tym gdybać, instaluje do stalkersoup i zobaczę co się stanie Edit: Gro i bucy, radio hucy jak to mój ojciec mawiał. Gra się odpaliła, dobrze zianstalowała, zaraz fixa i spolszczenie wgram Dzięki za pomoc Edytowane 17 Marca 2021 przez Dr_Sztychowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi