Agrael Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 @mattblue Przede wszystkim dziękuję za info. o padniętym linku do Outfit Addon 1.4.4 - postaramy się go jak najszybciej naprawić. W podstawową wersję Zewu Czarnobyla grałem dawno temu i chyba nie używałem żadnych dodatków, ale po postawieniu CoC'a 1.4.22 ( oczywiście z patchem + spolszczeniem ) proponowałbym zainstalować DoctorX Questlines 1.23 i może później STCoP Weapon Pack 2.8.0.7. Trzeba pamiętać, że dodatki na broń mogą się ze sobą gryźć. Najlepiej, żeby w sprawie tych wszystkich dodatków ( oraz zwiększenia szansy na zdobycie pancerza / kombinezonu ) wypowiedział się specjalista od Call of Chernobyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek121 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 ktoś mi pomoże po jak odpalam mod stalker call of Chernobyl to jest czarny ekran się pokazuję znika i nie włącza się gra i co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 @wojtek121 a jakbyś podał jeszcze trochę informacji co ci odpisałem na twoje pw? Moze ktoś by coś szybciej wykombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattblue Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udało mi się ogarnąć skrypt by mieć 100% na drop pancerza lub maski Cytat function npc_on_death(npc) local rnd_value = math.random(1,99) if rnd_value > 10 then return end Należy math.random(1,99) zmienić na math.random(1,10) Wtedy warunek if rnd_value > 10 nigdy nie jest spełniony i nie następuje zakończenie funkcji bez fantów W takim razie pozostają tylko 3 pytania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @Jacek Tyle razy już było pisane, że CoC to nie jet mod. To baza dla zrobienia moda. Te wszystkie dodatki jakie można pobrać i wstawić, to tylko rozszerzenie możliwości bazy. Jest ich coraz więcej, a nikt nie bierze się za scenariusz. Jedyny mod z prawdziwego zdarzenia na bazie CoC, to Powrót Legendy. Jego autor wybrał jedną z dziesiątków możliwości i mamy prawdziwego moda. Grałeś w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid321_1 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Siemka mam pytanko co to jest AWB ? Co to jest i co dodaje lub odejmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 52 minuty temu, dawid321_1 napisał: Siemka mam pytanko co to jest AWB ? Chyba ABW A co to jest jakiś addon, mod, opcja i w czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid321_1 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 @tom3kb ABW nie wiem. Właśnie chce się dowiedzieć. Jaki jest mod na ładowanie magazynka osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 @dawid321_1 chodzi ci o ładowanie pojedyńczych naboi do magazynków? A ten AWB to nie rozgryzłem, coś kompatybilne z Arsenal Overhaul ale nie mam pojęcia co to miałobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid321_1 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Tak coś takiego do stalkera Coc 1.4.22 I jeszcze jedno czy znasz jakieś dobre mody do stalkera Coc lub Cop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 @dawid321_1 do Cop-a jest pełno dobrych modów, tematów polecających też było sporo to nie chcę mi się powtarzać, wejdź sobie do działu z modami pl i zerknij w opisy i screeny to sobie coś wybierzesz. A do Cocka to nie znam, a nie lepiej ci zabrać się za moda Anomaly bo to chyba najlepsze co powstało "na bazie" CoCka i modów i addonów do niego też jest multum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 @dawid321_1 jeszcze co do tego ładowania magazynków, do Anomaly znalazłem tak to wykonane, są też filmiki: KLIK Do CoC nie było chyba takich modów, nad takimi opcjami pracują chyba w modzie A.R.E.A, znaczy się nie wiem czy nad ładowaniem magów ale np jak załadujesz magazynek 30 nabojowy i przeładujesz to masz nabój w komorze, zmienisz magazynek to masz 31sztuk w broni. Też twórcy Lost Alpha w nowym modzie chyba to zastosują. A co do ładowania magazynków to był taki mod do Cienia Czarnobyla, bardzo trudny przez tą mechanikę. tylko pobierz tą starszą wersję bo do nowszej padł link do spolszczenia i muszę dorzucić, a nie mam kiedy na razie W 1ym poście jest opis jak ładować magazynki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumbago Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Jeszcze pytanko. Znajduję często lunetę "4x34 scope add_on" . Brak opisu, nie odkryłem do czego pasuje a handlarze dają za nią grosze. Ktoś wie jak skorzystać z tego sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 @Jumbago a nie do Grozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumbago Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Niestety nie. Sprawdziłem i już wcześniej ktoś sprawdzał (wtedy chodziło o brak opisu). Myślałem że coś się zmieni po dodaniu łatki do Outfit Addon PL pod AO ale nic się nie zmieniło 😪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Jak dojść w podziemiach agropromu w to miejsce? Olatuje cały ale gubię się i nie mogę znaleźć:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 @Fiodor89. Brakło precyzji w Twoim pytaniu, w określeniu miejsca. Daj zrzut ekranu. No i ten temat jest o podziemiach Jupitera, a nie Agropromu. Pytanie postaw np. w dziale ogólnym moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 @Fiodor89 Mam rozumieć, że z Podziemi Agropromu chcesz do Podziemi Jupitera przejść? To grubo widzę. Nawet ci specjalnie zrobiłem taki oto obrazek i zaznaczyłem Idziesz na Jupiter i z niego do Podziemi JUPITERA. Tyle roboty. Zresztą przecież też masz na mapie w grze zaznaczone przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Sorki walnolem się. Chodziło mi o schowek strieloka w podziemiach agropromu ale już obskoczyłem. Panowie jest realna szansa że na takim sprzęcie odpalił bym zew czarnobyla chociaż na najniższych wymaganiach? Zdaje mi się że stary stacjonarny jest słabszy i na najniższych chodzi w miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 @Fiodor89 odpalisz spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 2rdzenie nie przeszkodzą? To super zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 @Fiodor89 Odpali na luzie, ale o jakiejkolwiek przyjemnej grze nawet na najniższych zapomnij. Nie jest to żaden demon prędkości. Mimo to coś tam pograsz 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 4 minuty temu, Szturmowiec Suseł napisał: @Fiodor89 Odpali na luzie, ale o jakiejkolwiek przyjemnej grze nawet na najniższych zapomnij. Nie jest to żaden demon prędkości. Mimo to coś tam pograsz 😜 Powiedz mi jak w kompie znaleźć odpowiednie dane to pokaże Ci na czym teraz gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Edit: Jako przykład mogę ci powiedzieć, że ja kompa składałem z Ryzen 3 4300g, to o wiele mocniejszy procesor od tamtego athlona + integra (Jakiś radeon vega) Czyste Niebo chodziło słabo, Misery mod jeszcze jakoś uciągnęło. @Fiodor89 Polecam użyć CPU-Z https://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_2.01-en.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 20 minut temu, Szturmowiec Suseł napisał: @Fiodor89 Odpali na luzie, ale o jakiejkolwiek przyjemnej grze nawet na najniższych zapomnij. Nie jest to żaden demon prędkości. Mimo to coś tam pograsz 😜 Powiedz mi jak w kompie znaleźć odpowiednie dane to pokaże Ci na czym teraz gram. A co mi da to cpu? Jestem laikiem i się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi