Junx Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 @smox coś nie pyłko, zrób save-load może pomoże. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 @smox na pewno pomoże. Miałem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Próbują dodać funkcję gotowania, ktoś głodny? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Myślę, że to niepotrzebny bajer. Równie dobrze można by było dołączyć - smażenie, pieczenie i pranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 @DaarMoo a mi się właśnie podoba, bo popatrz. Wychodzisz z takiego tunelu po przespaniu nocy, wiadomo Zona wzywa więc trzeba iść. Po takim "dniu" wracasz do swojego schronienia i masz pełno części mutantów jak i jedzenia, co robisz? Oczywiście gotujesz bo jesteś głodny (w grze) po całym ciężkim dniu. Myśl tak jakbyś był na prawdę w Zonie, mi to pomaga bo wtedy jestem "w domu" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Jeżeli taka czynność będzie w modzie - nie mam nic przeciwko. Ktoś, kto to wymyślił miał podobny punkt widzenia do Twojego. A z drugiej strony - takie siedzenie przy ognisku i robienie jedzenia, później konsumpcja z popitką - nastrój jest. @Junx w kilku słowach - przekonałeś mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Złoty kufer 2 - jak przyjemnie się gotowało zupki, herbatę i smażyło słoninę na ognisku . Tak że pomysł "ciepłego jedzonka" zachowującego energię GG dużo dłużej niż zimna płyta, popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Nowe miejsce w Prypeci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 @Junx Czy to dokładnie to samo miejsce, gdzie nas wyrzuca w Prypeci , kiedy gramy samotnikami ? Bo daje głowe , że jak tam byłem to nie widziałem żadnego przejścia na dół poza zeszkoczeniem na ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 @Ulman obstawiam, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Przy teleportacji do Prypeci lądujemy w pomieszczeniu, do którego zazwyczaj wchodzimy po bluszczu. A to z filmiku, to naprawdę coś nowego. Przyznam, że nie zauważyłem tego wejścia grając. Inna sprawa, że zadecydowała rutyna, a ta często zawodzi w nowych modach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Михаил Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dzięki a szukałem Tylu Poradników ;-; na tubach a znalazłem to forum dzięki Przeniesione przez Allen z tematu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Fis70 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Pytanie. Czy do działania CoC'a potrzebny CoP z płyty czy może być steamowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Cytuj The installer also requires you to have a legal copy of Call of Pripyat installed on your system, this doesn't matter if it's GoG, Steam or boxed versions of the game Niby piszą we FAQu że nie ma znaczenia jaki... Zawsze można się poratować -skip_reg dodanym do skrótu gry. @M3Fis70 podlinkuj proszę do swojej wstawki CoCa na s.pl naszą pełną wersję spolszczenia, zamiast bety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Fis70 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Więc tak. Pierwsza godzina w CoC'u (xD) i zastanawiam się czy to jakiś chory żart. Że w Rostoku (tutaj nowa gra wybrana) nie mogę kupić zwykłej rużowej ammo 9x18 bądź na zapas przed wylotem na wysypisko 5x45 do znaleźnych AK. Wgrany STCoP Weapon Pack 2.8 v5.1 plus Gnomus'y. Jakieś rady? @Anton Gorodecki Edytowane 16 Maja 2017 przez M3Fis70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Co do podanej przez ciebie amunicji to nie pamiętam dokładnie gdzie się ją kupowało (nie grałem już długo w CoCa). Z trupów zbierzesz tyle że wystarczy ci na całą grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Witam. Długo mnie u was nie było, a interesowałem się sprawą nowej fabuły do call of chernobyl, bo słyszałem że takowa ma być. I tu pytanie, jak idą prace? i kiedy zostanie dodana? @blablabla ty coś przy fabule grzebałeś, prawda? to się pewnie orientujesz w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 @Br3k3N Szczerze? Rzuciłem to nawet nie wiem kiedy, wolę grzebać przy cieniu bo tutaj po prostu nie chce mi się tego wszystkiego ogarniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 @blablabla Ehh... kurde trochę szkoda, bo zapowiadało się ciekawie. No cóż, może ktoś inny się tym zajmie, albo ja jak to ograne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Jeśli chce ci się kombinować to mogę ci podesłać poradnik do spawnowania NPC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Dobra, na pewno ułatwiło by im to sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Tworzenie npc - http://forum.epicstalker.com/viewtopic.php?f=36&t=611 Tworzenie nowych dynamicznych zadań - http://forum.epicstalker.com/viewtopic.php?f=36&t=292 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Fenkju fery macz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Fis70 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Czy ktoś może mi powiedzieć, który plik trade odpowiada za samotników. Bo chyba zmieniłem im, że skupują broń od 0.5 ale to głupie chciałbym tak 0.7 czy 0.8 ale nie wiem, który to trade ;v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 @M3Fis70 Wydaje mi się, że za to odpowiada plik trade_generic.ltx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi