smox Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Graj, a fabuła sama zaprowadzi Cię na te lokacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 @Mirecki Zgadzam się ze @smox z biegiem fabuły bez problemu odblokujesz lokacje i nie ma sensu psuć sobie przyjemności spoilerami. Chyba, że naprawdę chcesz wiedzieć, wtedy zapraszam na priva. Jeśli masz więcej pytań, możesz śmiało pisać. Postaram się odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 @Mirecki - do Wschodniej Prypeci wyśle Cię Woronin, po zrobieniu dla niego innych zadań fabułowych. A będąc w niej, po doprowadzeniu Kulinara do pralni, Sacharow przyśle Ci SMSa na odszukanie naukowców na Jupiterze. Te zadania otwierają odpowiednie teleporty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirecki Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 No i stało się .. Po przeczytaniu "wypowiedzi" Smoxa zamruczałem pod nosem ......... mmać !!! I poszedłem po mózgi na CEA , a tu niespodzianka przyszedł sms od Woronina. Więc idziemy na wschód ... Do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Szanowni koledzy potrzebuję podpowiedzi, mam iść do Chimery gdzie znajdę tego typa?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 21 minut temu, bolo napisał: Szanowni koledzy potrzebuję podpowiedzi, mam iść do Chimery gdzie znajdę tego typa?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 I następna prośba, zamotałem się, Kieł mnie wysyła na zwiad do Warlabu a ja jeszcze nie byłem w X25 i nie wiem jak się tam dostać, wybaczcie wiek już nie ten i pamięć też szwankuje, poradźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) X-25 jest naprzeciw drzwi do warlabu, z kolei oba laboratoria są za drzwiami z kodem na radarze do którego musimy zebrać 3 części kodu. Jeśli mnie pamięć nie myli to zbieranie kodów zaczyna się od naukowca który leży w silosie na Wysypisku. Sprawdź czy masz w ekwipunku czerwone fleszki z kodami. Dwie fleszki znajdujemy w schowkach na ATP i X-10 trzecią fleszke dostaniemy od Docenta z biegiem wydarzeń. Zadania na fleszki rozpoczyna się od tego dokumentu. Spoiler Ten notatnik CHYBA znajdujemy przy którymś z trupów w X-18. Edytowane 26 Lipca 2017 przez Pure 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Dziękuję, mam notatkę naukowca z Wysypiska ale nie mam fleszki z ATP, no to tam ruszam na poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 @bolo - zobacz w swoim PDA w Dzienniku. Masz tam notatkę, z dokładniejszym opisem gdzie szukać tych fleszek. Inaczej przeryjesz ATP i nie znajdziesz. Znajdź Что такое ПК-10 и где его искать? (Показать) w tym poradniku http://www.amk-team.ru/forum/topic/13478-gid-po-narodnoy-solyanke-2016/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Sprawdzałem i nie mam żadnej fleszki a trzeba mieć prawdopodobnie 3, coś pokićkałem z grą. Sorki ale z rosyjkim jestem lekko na bakier. A co powinienem mieć z X10?, byłem tam i coś znalazłem w schowku. Edytowane 26 Lipca 2017 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Emm przepraszam bardzo, nastąpiła pomyłka : D te kody które podałem są do drzwi X-8. Dopiero teraz wczytałem się w notatki uważniej bo byłem pewny, że to do drzwi na radarze. Kod do drzwi na radarze daję nam Siak w Prypeci. Siak ma chyba 3 zadania do zaoferowania więc żadnego problemu nie powinno być. Ale mimo wszystko z informacjami o fleszkach też nie znalazłeś wszystkich więc się przyda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Ten schowek z X10 znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) To tu masz schowek na ATP Spoiler i z X-10 od 10 sekundy Spoiler Edytowane 26 Lipca 2017 przez Pure 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Mam informacje z pda Siaka, że kod do drzwi to : 1287975, ale to i tak za mało, walę na ATP, ślicznie dziękuję, zapętliłem się ładnie. Gdyby nie Wasza pomoc w życiu bym nie znalazł, nie mam ani jednej z tych fleszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 To jest ten właśnie kod, także info o nim ciągle miałeś : D Więc czemu to za mało? W bunkrze po prawej będą zwykłe drzwi do X-25. Zawsze warto czytać dziennik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Właśnie , warto czytać, bardzo dobra rada. Niestety nie czytałem tych informacji co mam w PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Panowie mam kolejną prośbę, mam zabrać kukłę pseudopsa z bazy bandytów w DM, zryłem całą bazę i psiaka nie ma. Może ktoś miał z tym problem to proszę o wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Oglądaj od 27:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Kazik jesteś debest, jak pisałem przeszukałem całą bazę, psa niema niestety, wstawiam seywa z tego miejsca, nie wiem co teraz począć. 37.dds 37.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 @bolo- Jeśli wstawiasz zapis do sprawdzenia, to wcześniej pozbądź się "nadwagi". Nie wszyscy grają za ciężarówkę. A czy przez przypadek nie zabrałeś pieska już wcześniej? Bo stoi na tej szafie zawsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Szczerze powiedziawszy to nie pamiętam, być może. Z nadwagą to też nie wiedziałem, że trzeba wstawiać bez, sorki, to nie było celowe. Wszedłem na inną lokacje i abarotna i nie ma. Ewentualnie czy takiego wypchanego psiaka idzie gdzieś kupić?. Z tego co pamiętam to nie widziałem u żadnego handlarza. Edytowane 29 Lipca 2017 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 @bolo - ja nie mam spawnera, ale kto go ma, to może Ci pieska "dorobić" do inwentarza. Też miałem problem z kurtką Żwawego i radiostacją dla Wilka, i w ten sposób mi pomogli. Chyba że chce Ci się powtarzać, z sava sprzed wejścia na lokację. Jeśli wcześniej już tu byłeś i masz zachomikowany zapis, sprawdź czy piesek tam stoi. Jak stoi to wejdź ponownie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Staram się pomóc ale to nie takie proste bo trzeba znać jak się nazywa kukła psa. Właśnie szukam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Od pierwszego wejścia do DM 3/4 obecnej gry, a seywy się nie zachowały. Dziękuję za zainteresowanie moim problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi